Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Rauza

Üye
Artık haber bekliyoruz sizden hocam :) faydası olur ise bizde alalım. Birde bu Z1 kullananlar kullandıkları Launcher'ları paylaşabilermi :)

burak_102

burak_102

Üye
Artık haber bekliyoruz sizden hocam :) faydası olur ise bizde alalım. Birde bu Z1 kullananlar kullandıkları Launcher'ları paylaşabilermi :)
Tamam ben yazarım, stock Launcher kullanıyorum basit sade :)

Bu arada Android L teması yüklemek isterseniz link bırakmıştım sanal tuşlar güzelleşiyor :)

Rauza

Üye
Tekrar link alabilirmiyim hocam :) zahmet olmaz ise.

burak_102

burak_102

Üye
Buradan Android L teması indirebilirsiniz [/URL] <br/>

Rauza

Üye
Allah razı olsun.

• Beğen
Tepkiler: burak_102

Rauza

Üye
Birkaç soru sormam'da inşallah bir sıkıntı olmaz.

Telefonda hangi uygulamaları kaldırabiliriz,
Kamerayı daha iyi nasıl kullanabiliriz.

Çok oldum sanırım :)

burak_102

burak_102

Üye
Birkaç soru sormam'da inşallah bir sıkıntı olmaz.

Telefonda hangi uygulamaları kaldırabiliriz,
Kamerayı daha iyi nasıl kullanabiliriz.

Çok oldum sanırım :)
Estağfurullah elimden geldiğince yardım etmeye çalışayım, Valla ben gerekmeyen hepsini kaldırdım zaten kaldıra bastığınız zamab kaldırabilecekleriniz çıkar. Kamera için ben root atıp 4K özelliğini yükledim ve xposed programı ile (rootlu çalışır) Z1 Camera Tweaks modülü yükledim başka yapılacak bir şey yok sanırım. Bilmiyorsanız pek bulaşmayın bence ya da iyice araştırıp karar verin root işlemi basittir ama mesuliyet kabul edemez kimse bilginiz olsun.

Rauza

Üye
Hangi uygulamaları kaldırabilirim hocam ?

burak_102

burak_102

Üye
Ben çoğunu kaldırdığım için önceki uygulamaları pek hatırlamıyorum kusura bakmayın

burak_102

burak_102

Üye
Root linki de burada, 5 saniye içinde hem root edebilir hem de unroot. [/URL]

Rauza

Üye
Root etmenin telefona faydası neler hocam ?

burak_102

burak_102

Üye
Root etmenin telefona faydası neler hocam ?
İstediğin özellikleri cihazına port edebilirsin mesela 4k vs. Ya da rootlu çalışan uygulamaları çalıştırabilirsin greenify, Titanium backup, Lucky patcher gibi uygulamalar. Ya da kaldıramadığın uygulamaları kaldırabilirsin. Ama servise rootlu gönderirsen garanti dışı kalır flashtool ile stock rom atman gerekir.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Allah razı olsun. Ama telefonu alıp iyimi ettim kötümü ettim 10 güne yakındır muhakemesini yapıyorum :) Bu sabah beni uyandıramadı dakika 1 gol 1 :)

hayırlı olsun. o arada sırada her telefonda olur. nokia 808 de çok oluyordu bana :) pc gibi cihaz maşallah. kullandıkça seveceğine eminim.

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Hoşgeldin @Rauza :)

Rauza

Üye
Hoşbulduk, Allah razı olsun.

• Beğen
Tepkiler: enver_techno
burak_102

burak_102

Üye
Arkadaşlar apple iphone 6yı nasıl 1 gb ram ve çift çekirdekli 1.4 ghz hıza sahip bir işlemciyle çalıştırabiliyor? Bizimkilerin uçmasın gerekir o zaman. Umarım Android L ios kadar stabil olur çünkü bu olayın işletim sisteminden başka açıklaması yok bence. Art'a geçiş yapınca daha iyi olur muhakak. Bekliyoruz..

Invoke

Invoke

Üye
Daha iyi olacak zaten ama ios başka bir şey. Native bir sistem.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Arkadaşlar apple iphone 6yı nasıl 1 gb ram ve çift çekirdekli 1.4 ghz hıza sahip bir işlemciyle çalıştırabiliyor? Bizimkilerin uçmasın gerekir o zaman. Umarım Android L ios kadar stabil olur çünkü bu olayın işletim sisteminden başka açıklaması yok bence. Art'a geçiş yapınca daha iyi olur muhakak. Bekliyoruz..

çok basit. işletim sistemini ona göre optimize ediyor. ama androidi firmalar kendi üretmediği için belli oranlarda müdahele edebiliyorlar. aynı zamanda; symbian ve ios kendi çekirdeği üzerinde çalışıyor. ama android, dalvik aracılığıyla çalışıyor. o yüzden de fazla donanım yiyor. bende 1.3 ghz tek çekirdek işlemci ve 512 mb ram e sahip nokia 808 pureview de var. gayet de seri çalışıyor. android her yeni sürümde daha fazla donanıma ihtiyaç duyuyor.

burak_102

burak_102

Üye
çok basit. işletim sistemini ona göre optimize ediyor. ama androidi firmalar kendi üretmediği için belli oranlarda müdahele edebiliyorlar. aynı zamanda; symbian ve ios kendi çekirdeği üzerinde çalışıyor. ama android, dalvik aracılığıyla çalışıyor. o yüzden de fazla donanım yiyor. bende 1.3 ghz tek çekirdek işlemci ve 512 mb ram e sahip nokia 808 pureview de var. gayet de seri çalışıyor. android her yeni sürümde daha fazla donanıma ihtiyaç duyuyor.
Bence bunu stabil hale getirebilirler. Dediğinize göre en mantıklı tercih nexus almak. Açık kaynak kodları olsaydı keşke de ios'un bu cihazda ne yapabildiğini görebilseydik

Üst Alt