Nextman
Emekli Yönetici
Telefon hakkında anaband sürümü nedir ? yazarmısınEvet emin olmak istiyorum
Telefon hakkında anaband sürümü nedir ? yazarmısınEvet emin olmak istiyorum
8974-AAAAANAZQ-10279054-51Telefon hakkında anaband sürümü nedir ? yazarmısın
Kusura bakma yoğunum biraz8974-AAAAANAZQ-10279054-51
bu sürüm orjin sorun yok bak bu romu yüklemeden önce C6903 olduğuna emin ol cihazının ki öledir
benceSorun değil.Evet telefon C6903. teşekkür ederim de şu an telefona türkiye romu mu yüklemişim?Kusura bakma yoğunum birazbu sürüm orjin sorun yok bak bu romu yüklemeden önce C6903 olduğuna emin ol cihazının ki öledir
bence
>>>>>>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız<<<<<

Rica ederim kardeşim yardımcı olabildimse ne mutlu bizeSorun değil.Evet telefon C6903. teşekkür ederim de şu an telefona türkiye romu mu yüklemişim?![]()

Sayaç yok root ve bootloader işlemleri yapılıyor tabi sonradan GalaxyS4 de olduğu gibi bir değişiklik çıkmazsa.Bu neden le iyi takip et her an ne olacağı belli olmaz.GalaxyS4 kullanan bir çok kullanıcı bu duruma düştü downgrade yapamayınca cihazlar garanti dışına çıkararak işlem yapmak zorunda kaldılar![]()
Benim bildiğim garanti kapsamına sokmadıkları,Ayrıca herkes aynı servise göndermiyor malesef çoğunluğa bakan istanbul servisine iki gün üst üste gittim işim gereği ,ordaki insanları gördüm S4 cebimden çıkartasım gelmediTürkiye'deki servisler "KNOX Sayacı" diye birşey bilmedikler için garanti dahilinde işlem yapıyorlarmış abi. Ayrıca Android L ile KNOX'un tüm Android cihazlara entegre edilmesi sözkonusu maalesef.
dayak yerdik valla 
Hayır güncelleme geldi öncesinde unroot ve sıfırlama yap o ana kadar cache de biriken dosyaları temizlemiş ve temiz kurulum yapmış olursunGüncelleme gelince unroot yapsam sorun çıkmaz heralde?![]()

Tırsar olduk artık ne diyim bir gece bir baktık millet dağılmışKnox ya da sayaç gelmez abi bu saatten sonra adamlar kaç yıldır böyle.devam ediyor. Hep developer friendly diyorlar, bozmazlar.
Bir de bootloader açmadan rootlayınca güncelleme geliyor olması gerekir. Güncelleyince de root gider. Eğer bl açıksa kapatmak gerekir ya da flashtooldan manuel yaparsınız, bl kapatmaya gerek olmadan.
samsung o tabi 
Sanmam Ocak sonu olur gibi benim düşüncemSizce Eylül ortasında alır mıyız güncellemeyi ?(Android L)
Ocak çok uzak değil mi yaa :/ Hayırlısı olsun bakalımSanmam Ocak sonu olur gibi benim düşüncem
Yeni yıl başı ihtimalini sene istatisklerini görmek için beklerler ayrıca daha önceki sürüm gibi Sony ilk dağıtım yapan firma olmaz gibi geliyor banaOcak çok uzak değil mi yaa :/ Hayırlısı olsun bakalım
,bekleyip görelim inşallah erken dağıtılır.