Eyvallah abi saolasınGel gel idare edilir müdürlüğü var Şenol kardeşimgüzel seviyeler yakalamışsın bravo
![]()

Hayır format öncesi hafıza kartın varsa çıkar öyle test et arkadaşımArkadaşlar telefonla ilgili bir sıkıntı var birkaç gün önce fark ettim. Telefona herhangi bir bildirim gelmediği halde bildirim sesi geliyor ve beyaz bildirim ışığı yanıp sönüyor. İnternet bağlantısı kapalıyken de aynı durum devam ediyor. Bildirim çekmecesinde hiçbir şey yok. Ayarlardan bildirim ayarlarına da baktım olmadı. En kötü Format atacağım da bütün her şeyi yedeklemek gerekecek of sony of![]()

Hafıza kartı kullanmıyorumHayır format öncesi hafıza kartın varsa çıkar öyle test et arkadaşım![]()

Bu sorunu yakın bir arkadaşımda bu şekilde çözmüştüm ota olarak güncelleme yaptıysanız, Flashtool ile yeniden yükleme yaparak deneyebilirsiniz.Bildirim gelmediği halde tepki vermesiHafıza kartı kullanmıyorum![]()
enteresan gerçektenÖncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Ancak bilgisayarımda flashtool'u çalıştıramıyorum sürekli bir takım hatalar veriyor tam yaptım derken telefon softbrick oldu en son yaptığımda. Tecrübesiz değilim bu konularda ama internette nasıl çözeceğimi bulamadım. Ayrıca size şunu sormak istiyorum, sony öncelikle hangi ülkeye güncelleme veriyor? Ben o romu yüklemeli miyim yoksa Türkiye romu iyi mi?Bu sorunu yakın bir arkadaşımda bu şekilde çözmüştüm ota olarak güncelleme yaptıysanız, Flashtool ile yeniden yükleme yaparak deneyebilirsiniz.Bildirim gelmediği halde tepki vermesienteresan gerçekten
sonucu konuyada yazarsanız sevinirm
Teşekkür ederim yakında deneyeceğimBen Global üstüne yaptım güncelleme sürümünü daha hızlı geliyor Global romda![]()
bir de şu kamera sorununu ara sıra siz de yaşıyor musunuz? ben sony'e e-mail attım ara sıra kamera durduruldu hatası aldığım ve reboot yapmadan düzelmediğini söyledim umarım okuyorlardır 
İnanın hiç sorun yaşamadım cihazımda maşallah diyimTeşekkür ederim yakında deneyeceğimbir de şu kamera sorununu ara sıra siz de yaşıyor musunuz? ben sony'e e-mail attım ara sıra kamera durduruldu hatası aldığım ve reboot yapmadan düzelmediğini söyledim umarım okuyorlardır
![]()

Maşallahİnanın hiç sorun yaşamadım cihazımda maşallah diyim![]()
![]()
Global romu xperia update checker'dan mı indirdiniz ve root attınız mı cihaza? Sizi de baya meşgul ettim kusura bakmayın 
Rica ederim kardeşim vazifemiz ,hayır yabancı bir siteden indirdim root yapmadım zaten bu saate kadar nasıl yapmadan durdum ben bile şaşırdım root gerektirecek şekilde kullanıma bu telefonda ihtiyaç duymadım.Ancak en azından GalaxyS4 cihazı tanıtımları yapmış ve kullanmış biri olarak şunu söyleyim sony bu konuda Samsung modellerini geride bıraktı Root özgürlüktür özgürlüğün olmadığı yerde kullanıcı olmazMaşallahGlobal romu xperia update checker'dan mı indirdiniz ve root attınız mı cihaza? Sizi de baya meşgul ettim kusura bakmayın
![]()

Rica ederim kardeşim vazifemiz ,hayır yabancı bir siteden indirdim root yapmadım zaten bu saate kadar nasıl yapmadan durdum ben bile şaşırdım root gerektirecek şekilde kullanıma bu telefonda ihtiyaç duymadım.Ancak en azından GalaxyS4 cihazı tanıtımları yapmış ve kullanmış biri olarak şunu söyleyim sony bu konuda Samsung modellerini geride bıraktı Root özgürlüktür özgürlüğün olmadığı yerde kullanıcı olmaz![]()
@Nextman bugün uğraştım flashtoolu çalışmama nedenini tespit edip çalıştırdım fakat hangi romun yüklü olduğunu nereden görmem mümkün?Cihaz açıldı hakkında da yazmıyor sürüm zaten aynıBu arda bilgisayardan şarj almıyor telefon. Kapalıyken oluyor ama açıkken olmadıCihaz açılmıyor mu? Açılıyorsa ayarlar telefon hakkındadan görürsün zaten??
Evet emin olmak istiyorumDaha öncede yüklediğiniz rom TR mi Global mi olduğunumu öğrenmek istiyorsunuz ?