Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhangul32

Üye

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu kapatıp açınca düzeldi :D

X-realitynin ne olduğunu bilmiyorum :D hala alışma sürecindeyim
X-Reality sony görüntü işleme yazılımı, daha kaliteli bir görüntüleme için açık olması gerekir ;)

oguzhangul32

Üye
X-Reality sony görüntü işleme yazılımı, daha kaliteli bir görüntüleme için açık olması gerekir ;)
Nereden açabiliriz onu ekran bölümünde mi :) bi karıştırayım oraları . Şarja etkisi nedir bunun ?

Evet buldum açık durumda :)

burak_102

burak_102

Üye
Nereden açabiliriz onu ekran bölümünde mi :) bi karıştırayım oraları . Şarja etkisi nedir bunun ?

Evet buldum açık durumda :)
Evet orada. Şarjı biraz tükettiği söyleniyor senin için yarın deneyeceğim. Bu günki şarj istatistiğimi de koyayım:

• Beğen
Tepkiler: oguzhangul32

oguzhangul32

Üye
Evet orada. Şarjı biraz tükettiği söyleniyor senin için yarın deneyeceğim. Bu günki şarj istatistiğimi de koyayım:
Bu sanal tuşları nası değiştirdiniz ? Farklı bir rom mu yoksa programla mı :D
Bakalım sonuç ne olacak . Bu arada ben ilk şarj meselesinin artık zamanının geçtiğini düşünerek tam bitmeden takıp dolunca geri aldım acaba bir zararı olurmu

• Beğen
Tepkiler: burak_102
burak_102

burak_102

Üye
Bu sanal tuşları nası değiştirdiniz ? Farklı bir rom mu yoksa programla mı :D
Bakalım sonuç ne olacak . Bu arada ben ilk şarj meselesinin artık zamanının geçtiğini düşünerek tam bitmeden takıp dolunca geri aldım acaba bir zararı olurmu
Orijinal rom sadece Android L teması. Android L gelene kadar sanal tuşlara alışayım diye yükledim :) linki bulursam ekleyeceğim.
Şarjı 14 e gelince takmak daha doğru bataryayı tamamen bitirmen bataryaya zarar verir.

• Beğen
burak_102

burak_102

Üye
Buradan Android L teması indirebilirsiniz [/URL]

• Beğen

oguzhangul32

Üye
  • Beğen
Tepkiler: burak_102
burak_102

burak_102

Üye
Z3 çıkmış beyler ama tam bir hayal kırıklığı.

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
@Nextman Sony cihazlara rom atinca stockta donsen bile garanti dışı kalıyormuş knox belası gibi. Doğrumudur abi bu?

Invoke

Invoke

Üye
Değildir, bootloader kapalıysa ve drmkeysi yedeklediysen anlayamazlar bile ki kaç kere okudum rootlu cihazı servise vermiş adamlar hiç bakmamış bile. Neyine bakacak ki? Servistteki adam bozuk parçayı düzeltip stock romu flashlar geçer.

Z3 çıkmış beyler ama tam bir hayal kırıklığı.

Z2den azıcık daha küçük. Tıpkısının aynı. Bildiğin kopya. Tamam, belliydi zaten farkın büyük olmayacağı ama bari fark olsaydı. :zzz:

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Nextman, burak_102 ve EmekHırsızı
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Değildir, bootloader kapalıysa ve drmkeysi yedeklediysen anlayamazlar bile ki kaç kere okudum rootlu cihazı servise vermiş adamlar hiç bakmamış bile. Neyine bakacak ki? Servistteki adam bozuk parçayı düzeltip stock romu flashlar geçer.

Aynen :oke: katılıyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Drm nasıl yedekleyebilirim. Yani bootloader açmadan da farklı rom yükleyebilirim öyle mi?
Global rom yükledim sorun olmadı.Bu videoda anlatımı mevcut :oke:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üst Alt