Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Z2 ile Z1 aynı kasa kullanıyor z2 sadece türkiye için değil tanıtıma da geç geldi bu sefer ciddi bir değişiklik gelir diye düşünüyorum kasım gibi türkiyede olur bence

Z de geç gelmişti. Z1 de.
Ultra da Compact da...

Invoke

Invoke

Üye
Z3 de tasarım da farklılık olabilir belki ama Z serisi bence zaten çok iyi ama eksikleri olan cihazlardı. Ses gibi ekran gibi sorunları vardı. Z2, Z1 in fixlenmiş versiyonu gibi. 64bit snap 810 u da 2015 den önce görmeyiz. Z3 beni hiç meraklandırmıyor bile.

burak_102

burak_102

Üye
Z3 de tasarım da farklılık olabilir belki ama Z serisi bence zaten çok iyi ama eksikleri olan cihazlardı. Ses gibi ekran gibi sorunları vardı. Z2, Z1 in fixlenmiş versiyonu gibi. 64bit snap 810 u da 2015 den önce görmeyiz. Z3 beni hiç meraklandırmıyor bile.

Haklısın ama snapdragon 810 insanı heyecanlandırıyor 2015 te çıkacak olsa da z3 ü merak ediyorum bana kalsa daha sonra açıklansın da güncellemeler geç gelmesin ama tanıtılacak sonuçta :)

Invoke

Invoke

Üye
Haklısın ama snapdragon 810 insanı heyecanlandırıyor 2015 te çıkacak olsa da z3 ü merak ediyorum bana kalsa daha sonra açıklansın da güncellemeler geç gelmesin ama tanıtılacak sonuçta :)

Z4, 810 ile gelir büyük ihtimalle.

Invoke

Invoke

Üye
805 de beni hiç heyecanlandırmıyor.

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Bana da öyle geliyor. Z2 için de 801 dediler, ürün 800'ün AB versiyonu çıktı.. :/

Invoke

Invoke

Üye
Çok önemli bir fark değil.

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
İşte bende onu diyorum, biraz hayallere kaptırıp sonra kandırmaca var gibi bu işlerde.

burak_102

burak_102

Üye
İşte bende onu diyorum, biraz hayallere kaptırıp sonra kandırmaca var gibi bu işlerde.

Aynen öyle. Her sene amiral gemilerini toplamak mantıksız biraz beklemek takip etmek lazım da güncelleme desteği beni korkutuyor

Son düzenleme:

oguzhangul32

Üye
Arladaşlar bende dün z1 beyaz aldım konuya yazabilirsiniz :) bu arada bir sorum olacak bu sony albüm uygulamasında fotoğraflarım düşük çözünürlükte görünüyor ancak googlenın fotoğraflar uygulamasına girip baktığımda daha net. Dün böyle bir sorunum yoktu ancak bugün böyle oldu nedeni nedir acaba ve nasıl düzeltebilirim ?

• Beğen
Tepkiler: enver_techno ve burak_102
burak_102

burak_102

Üye
Arladaşlar bende dün z1 beyaz aldım konuya yazabilirsiniz :) bu arada bir sorum olacak bu sony albüm uygulamasında fotoğraflarım düşük çözünürlükte görünüyor ancak googlenın fotoğraflar uygulamasına girip baktığımda daha net. Dün böyle bir sorunum yoktu ancak bugün böyle oldu nedeni nedir acaba ve nasıl düzeltebilirim ?
Hayırlı olsun :) sony albüm bana kullanışlı gelmediği için ben kullanmıyorum çünkü screenshot'larım indirdiğim resimler vs hepsi aynı yerde bilmiyorum düzeltiliyor mu ama senin sorunu çözemedim pek. Clean Master dan gelişmiş tarama yaptırıp galeri önizlemelerini silip tekrar denersen muhtemelen düzelir.Bu arada tüm güncelemeleri yaptınız mı 4.4.4 sürüm ve tüm uygulamasal güncellemeler?

• Beğen
Tepkiler: oguzhangul32
enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin :)
X-Reality açık mı?

• Beğen
Tepkiler: oguzhangul32
Invoke

Invoke

Üye
Çok saçma. ayarlar,uygulamalar,album veriyi temizle deyin tekrar deneyin.

Hepsi bir yerde adamların tasarımı öyle, bence hoş ama daha kullanışlı olan klasör seçeneği mevcut. Soldaki menüden seçebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Z1 4.4.4 aldı mı?

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
  • Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: burak_102, TeknoÖmer ve EmekHırsızı
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve TeknoÖmer
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Z2 kullanıcı grubu yok benide idare edin işte ;-)

Son düzenleme:
  • Beğen

Üst Alt