Invoke
Üye
Z2 ile Z1 aynı kasa kullanıyor z2 sadece türkiye için değil tanıtıma da geç geldi bu sefer ciddi bir değişiklik gelir diye düşünüyorum kasım gibi türkiyede olur bence
Z de geç gelmişti. Z1 de.
Ultra da Compact da...
Z2 ile Z1 aynı kasa kullanıyor z2 sadece türkiye için değil tanıtıma da geç geldi bu sefer ciddi bir değişiklik gelir diye düşünüyorum kasım gibi türkiyede olur bence
Z3 de tasarım da farklılık olabilir belki ama Z serisi bence zaten çok iyi ama eksikleri olan cihazlardı. Ses gibi ekran gibi sorunları vardı. Z2, Z1 in fixlenmiş versiyonu gibi. 64bit snap 810 u da 2015 den önce görmeyiz. Z3 beni hiç meraklandırmıyor bile.

Haklısın ama snapdragon 810 insanı heyecanlandırıyor 2015 te çıkacak olsa da z3 ü merak ediyorum bana kalsa daha sonra açıklansın da güncellemeler geç gelmesin ama tanıtılacak sonuçta![]()
Z3 de 805 ile gelirZ4, 810 ile gelir büyük ihtimalle.
İşte bende onu diyorum, biraz hayallere kaptırıp sonra kandırmaca var gibi bu işlerde.
bu arada bir sorum olacak bu sony albüm uygulamasında fotoğraflarım düşük çözünürlükte görünüyor ancak googlenın fotoğraflar uygulamasına girip baktığımda daha net. Dün böyle bir sorunum yoktu ancak bugün böyle oldu nedeni nedir acaba ve nasıl düzeltebilirim ?Hayırlı olsunArladaşlar bende dün z1 beyaz aldım konuya yazabilirsinizbu arada bir sorum olacak bu sony albüm uygulamasında fotoğraflarım düşük çözünürlükte görünüyor ancak googlenın fotoğraflar uygulamasına girip baktığımda daha net. Dün böyle bir sorunum yoktu ancak bugün böyle oldu nedeni nedir acaba ve nasıl düzeltebilirim ?
sony albüm bana kullanışlı gelmediği için ben kullanmıyorum çünkü screenshot'larım indirdiğim resimler vs hepsi aynı yerde bilmiyorum düzeltiliyor mu ama senin sorunu çözemedim pek. Clean Master dan gelişmiş tarama yaptırıp galeri önizlemelerini silip tekrar denersen muhtemelen düzelir.Bu arada tüm güncelemeleri yaptınız mı 4.4.4 sürüm ve tüm uygulamasal güncellemeler?Evet mehmet kardeşim ilk dağıtan Sony olduZ1 4.4.4 aldı mı?

Ben eskiden Sony'i pek güncellemelere önem vermez diye biliyordum, Z'den sonra geliştirmiş heraldeEvet mehmet kardeşim ilk dağıtan Sony oldu![]()

Aynen bizde şaşırdık bünye alışkın değil tabiBen eskiden Sony'i pek güncellemelere önem vermez diye biliyordum, Z'den sonra geliştirmiş heralde![]()