Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Gel gel idare edilir müdürlüğü var Şenol kardeşim :) güzel seviyeler yakalamışsın bravo ;)

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK

burak_102

burak_102

Üye
Arkadaşlar telefonla ilgili bir sıkıntı var birkaç gün önce fark ettim. Telefona herhangi bir bildirim gelmediği halde bildirim sesi geliyor ve beyaz bildirim ışığı yanıp sönüyor. İnternet bağlantısı kapalıyken de aynı durum devam ediyor. Bildirim çekmecesinde hiçbir şey yok. Ayarlardan bildirim ayarlarına da baktım olmadı. En kötü Format atacağım da bütün her şeyi yedeklemek gerekecek of sony of :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşlar telefonla ilgili bir sıkıntı var birkaç gün önce fark ettim. Telefona herhangi bir bildirim gelmediği halde bildirim sesi geliyor ve beyaz bildirim ışığı yanıp sönüyor. İnternet bağlantısı kapalıyken de aynı durum devam ediyor. Bildirim çekmecesinde hiçbir şey yok. Ayarlardan bildirim ayarlarına da baktım olmadı. En kötü Format atacağım da bütün her şeyi yedeklemek gerekecek of sony of :)
Hayır format öncesi hafıza kartın varsa çıkar öyle test et arkadaşım :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hafıza kartı kullanmıyorum :)
Bu sorunu yakın bir arkadaşımda bu şekilde çözmüştüm ota olarak güncelleme yaptıysanız, Flashtool ile yeniden yükleme yaparak deneyebilirsiniz.Bildirim gelmediği halde tepki vermesi :hmmm enteresan gerçekten

sonucu konuyada yazarsanız sevinirm

• Beğen
Tepkiler: burak_102
burak_102

burak_102

Üye
Bu sorunu yakın bir arkadaşımda bu şekilde çözmüştüm ota olarak güncelleme yaptıysanız, Flashtool ile yeniden yükleme yaparak deneyebilirsiniz.Bildirim gelmediği halde tepki vermesi :hmmm enteresan gerçekten

sonucu konuyada yazarsanız sevinirm
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Ancak bilgisayarımda flashtool'u çalıştıramıyorum sürekli bir takım hatalar veriyor tam yaptım derken telefon softbrick oldu en son yaptığımda. Tecrübesiz değilim bu konularda ama internette nasıl çözeceğimi bulamadım. Ayrıca size şunu sormak istiyorum, sony öncelikle hangi ülkeye güncelleme veriyor? Ben o romu yüklemeli miyim yoksa Türkiye romu iyi mi?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben Global üstüne yaptım güncelleme sürümünü daha hızlı geliyor Global romda :)

• Beğen
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
10 numara 5 yıldız :good:

@Nextman abi global derken yani stock mu oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet arkadaşım Stock Global romdur :oke:

• Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı
burak_102

burak_102

Üye
Ben Global üstüne yaptım güncelleme sürümünü daha hızlı geliyor Global romda :)
Teşekkür ederim yakında deneyeceğim :) bir de şu kamera sorununu ara sıra siz de yaşıyor musunuz? ben sony'e e-mail attım ara sıra kamera durduruldu hatası aldığım ve reboot yapmadan düzelmediğini söyledim umarım okuyorlardır :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkür ederim yakında deneyeceğim :) bir de şu kamera sorununu ara sıra siz de yaşıyor musunuz? ben sony'e e-mail attım ara sıra kamera durduruldu hatası aldığım ve reboot yapmadan düzelmediğini söyledim umarım okuyorlardır :)
İnanın hiç sorun yaşamadım cihazımda maşallah diyim :) :nazar:

• Beğen
burak_102

burak_102

Üye
İnanın hiç sorun yaşamadım cihazımda maşallah diyim :) :nazar:
Maşallah :) Global romu xperia update checker'dan mı indirdiniz ve root attınız mı cihaza? Sizi de baya meşgul ettim kusura bakmayın :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Maşallah :) Global romu xperia update checker'dan mı indirdiniz ve root attınız mı cihaza? Sizi de baya meşgul ettim kusura bakmayın :)
Rica ederim kardeşim vazifemiz ,hayır yabancı bir siteden indirdim root yapmadım zaten bu saate kadar nasıl yapmadan durdum ben bile şaşırdım root gerektirecek şekilde kullanıma bu telefonda ihtiyaç duymadım.Ancak en azından GalaxyS4 cihazı tanıtımları yapmış ve kullanmış biri olarak şunu söyleyim sony bu konuda Samsung modellerini geride bıraktı Root özgürlüktür özgürlüğün olmadığı yerde kullanıcı olmaz :oke:

• Beğen
burak_102

burak_102

Üye
Rica ederim kardeşim vazifemiz ,hayır yabancı bir siteden indirdim root yapmadım zaten bu saate kadar nasıl yapmadan durdum ben bile şaşırdım root gerektirecek şekilde kullanıma bu telefonda ihtiyaç duymadım.Ancak en azından GalaxyS4 cihazı tanıtımları yapmış ve kullanmış biri olarak şunu söyleyim sony bu konuda Samsung modellerini geride bıraktı Root özgürlüktür özgürlüğün olmadığı yerde kullanıcı olmaz :oke:

Ben de bootloader açmak falan istemedim eski telefonumu aldığım gün rootlamış ertesi gün cm yüklemiştim. root güzel bir ayrıcalık ya bir de çevrendekiler yapamayınca daha bi keyifli oluyor :)@Nextman bugün uğraştım flashtoolu çalışmama nedenini tespit edip çalıştırdım fakat hangi romun yüklü olduğunu nereden görmem mümkün?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Invoke

Invoke

Üye
Cihaz açılmıyor mu? Açılıyorsa ayarlar telefon hakkındadan görürsün zaten??

burak_102

burak_102

Üye
Cihaz açılmıyor mu? Açılıyorsa ayarlar telefon hakkındadan görürsün zaten??
Cihaz açıldı hakkında da yazmıyor sürüm zaten aynıBu arda bilgisayardan şarj almıyor telefon. Kapalıyken oluyor ama açıkken olmadı

Invoke

Invoke

Üye
Ha europe romu flan gibi mi hangi romun yüklü olduğu?

• Beğen
Tepkiler: burak_102 ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Daha öncede yüklediğiniz rom TR mi Global mi olduğunumu öğrenmek istiyorsunuz ?

Üst Alt