ŞenolTÜRK
Üye
Ne yaptın abi aldınmı cihazıSony samsung ile aynı değil ama en azından avantajlı az da olsa![]()
Ne yaptın abi aldınmı cihazıSony samsung ile aynı değil ama en azından avantajlı az da olsa![]()
Tamamtatula38
Bir süreliğine cihazı kullanıcam belki alırımNe yaptın abi aldınmı cihazı
Büyük küçük harf önemli değil. Zaten eklemişinTam adı Tatula38 mi? Büyük küçük harf önemli..

Sırf tasarımı için bile Z1 alabilirsinBeyler cihazlarınızdan memnunmusunuz? S4 den sıkıldım Z1 ve Z2 kenarda aklımda. Kullanıcı arkadaşlar kısa olarak artı ve eksi yönleri bildirirlerse memnun olurum.
telefondan çok küçük bir tablet gibi duruyor(müthiş kameralı bir tablet)Zaten ilk tasarımı çekiyor beni, henüz daha elime alıp incelemedim ama siz kullanıcılardan bilgi almak daha sağlıklı olur.Sırf tasarımı için bile Z1 alabilirsintelefondan çok küçük bir tablet gibi duruyor(müthiş kameralı bir tablet)
Durduğun hata kardeşimarkadaşlar siz 4.4.2 ye geeçmişsiniz galiba.Ben daa geçmedim telefon hakkındadan güncellemelere giriyorum orada yok galiba sadece pc üzerinden yapılıyo birde diğer forumlarda vb. donmalar takılmalar kamerada vb. kötü olduğu bg falan olduğu yazıyor sizde öyle bir problem varmı sizce 4.4.2 y yüklemelimiyim yada biraz daha beklemelimiyim ???

Hamdolsun bende öyle bir sıkıntı yokAma bazı forumlarda kamerada bug falan var diyorlar ses kendi kendine açılıp kapanıyomuş falan bendede olursa bide :-D
Pişman olursun, tasarım olarak haklısın ama performans olarak Z1 bir adım önde..Cihazı pek beğenmedim nedense. Yarın geri kargoluyorum LG G2 almayı düşünüyorum