Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar - Telefon Hakkında - Derleme Numarasına 3_4 kere arka arkaya tıklayın oluyor.
Artık geliştiricisiniz gibi bir uyarı veriyor.

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende neden ses kaydedici yok bende dosyalarımda yok sendede mi öle file commander diye bişi var??sendedemi öle ??
Dosya Yöneticisi olarak file commander var, ses kaydedici neden yok anlamadım, seninki C6903 mü yoksa daha mı farklı sonu?
Bir de hard Reset at bakalım, bişey değişecek mi

atiakgun26

Üye
Dosya Yöneticisi olarak file commander var, ses kaydedici neden yok anlamadım, seninki C6903 mü yoksa daha mı farklı sonu?
Bir de hard Reset at bakalım, bişey değişecek mi

C6903 benimkide hard reset nasıl atıcam?? ne işe yarıyo ?

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Kısaca fabrika ayarlarına çevir demek istedim ama işe yarar mı bilmiyorum

atiakgun26

Üye
Kardeş ben sony Selectten tema indirdim onu nasıl silicem beğenmedim

atiakgun26

Üye
Kardeş senn telefon kaç saat te şarj oluyo benmki 3-4 saatte normalde benm arkadaşın s3 minisi var 6-7 saatte şarj oluyorda bide akşam telefonu %100de bırakıyorum bazen 98 bazen 95 e iniyor normalmi

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
3-4 saat normal,
Batarya yüzdesinin öyle olması da gayet normal, sıkıntı yok.

Invoke

Invoke

Üye
Kardeş senn telefon kaç saat te şarj oluyo benmki 3-4 saatte normalde benm arkadaşın s3 minisi var 6-7 saatte şarj oluyorda bide akşam telefonu %100de bırakıyorum bazen 98 bazen 95 e iniyor normalmi

Çok normal. :D

ishak388

ishak388

Üye
Param olsa z2 alirim çünkü sony en iyi telefonu yapıyor :)

atiakgun26

Üye
Kardeş bide bizim telefonlarda panoya kopyala diye bişi var onu 2-3 kere tıkladım ama nereye ne yaptığını bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: enver_techno
enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayardaki gibi sağ tıkla kopyala sonra istediğin yere yapıştır olayı var ya onun mobil hali,

ewrenn123

ewrenn123

Üye
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Yav diyorum aslında kullanıpta beğendiğimiz program ve oyunları en azından isimlerini burada paylaşsak. Deneme yanılma yoluyla bir sürü Prog. Oyun yükleyip siliyorum. Bu yüzden 2 günde bir format atıyorum

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Yav diyorum aslında kullanıpta beğendiğimiz program ve oyunları en azından isimlerini burada paylaşsak. Deneme yanılma yoluyla bir sürü Prog. Oyun yükleyip siliyorum. Bu yüzden 2 günde bir format atıyorum
Olabilir aslında, sen yüklediğin ve memnun kalmayıp sildiğin programları nedenleriyle beraber yazmaya başla bizde devamını getirelim. ;)

MBOMA

Üye
Selam arkadaşlar ben de z1 kullanıcısıyım. Sizlere bir sorum olacak. Bu telefonun kamerası denildiği gibi güzel değil. Fotoğraf çekiyorum inceliyorum keskinlik yok. Bir metre uzağımda ki 2-3 cm' lik yazıları fotoğraf üzerinden seçemiyorum bile. Örnek fotoğrafta koyabilirim. Update service den yazılımı sıfırladım. Bumu ödüllü G lens, f bilmem kaç diyafram aralığı, bionz görüntü işleme motoru Vs. Arkadaşın n8 İ bundan iyi fotoğraflar çekiyor.

avast

avast

Üye
Selam arkadaşlar ben de z1 kullanıcısıyım. Sizlere bir sorum olacak. Bu telefonun kamerası denildiği gibi güzel değil. Fotoğraf çekiyorum inceliyorum keskinlik yok. Bir metre uzağımda ki 2-3 cm' lik yazıları fotoğraf üzerinden seçemiyorum bile. Örnek fotoğrafta koyabilirim. Update service den yazılımı sıfırladım. Bumu ödüllü G lens, f bilmem kaç diyafram aralığı, bionz görüntü işleme motoru Vs. Arkadaşın n8 İ bundan iyi fotoğraflar çekiyor.
Bilgisayardan bakmayi denedinizmi

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Genellikle Süper Otomatik modunu kullan, ve netliği buton ile yap. Yine hoşuna gitmezse servise yolla, bişey yapabileceklerini sanmıyorum ama sen bilirsin.
KitKat güncellemesini beklemeni tavsiye ederim.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Şu an 4 4 2 ye güncelledim telefonu

Üst Alt