Bayağı güzel çalışıyor,
ses kaydedici var
Dosya Yöneticisi olarak file commander var, ses kaydedici neden yok anlamadım, seninki C6903 mü yoksa daha mı farklı sonu?kardeş bende neden ses kaydedici yok bende dosyalarımda yok sendede mi öle file commander diye bişi var??sendedemi öle ??
Dosya Yöneticisi olarak file commander var, ses kaydedici neden yok anlamadım, seninki C6903 mü yoksa daha mı farklı sonu?
Bir de hard Reset at bakalım, bişey değişecek mi
Ayarlar, uygulamalar kısmında ismini bul kaldırKardeş ben sony Selectten tema indirdim onu nasıl silicem beğenmedim
Kardeş senn telefon kaç saat te şarj oluyo benmki 3-4 saatte normalde benm arkadaşın s3 minisi var 6-7 saatte şarj oluyorda bide akşam telefonu %100de bırakıyorum bazen 98 bazen 95 e iniyor normalmi

Z1 ile arasında çok büyük bir fark yok, eğer Z1'e sahipsen hiç dert etmeParam olsa z2 alirim çünkü sony en iyi telefonu yapıyor![]()
Olabilir aslında, sen yüklediğin ve memnun kalmayıp sildiğin programları nedenleriyle beraber yazmaya başla bizde devamını getirelim.Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Yav diyorum aslında kullanıpta beğendiğimiz program ve oyunları en azından isimlerini burada paylaşsak. Deneme yanılma yoluyla bir sürü Prog. Oyun yükleyip siliyorum. Bu yüzden 2 günde bir format atıyorum
Bilgisayardan bakmayi denedinizmiSelam arkadaşlar ben de z1 kullanıcısıyım. Sizlere bir sorum olacak. Bu telefonun kamerası denildiği gibi güzel değil. Fotoğraf çekiyorum inceliyorum keskinlik yok. Bir metre uzağımda ki 2-3 cm' lik yazıları fotoğraf üzerinden seçemiyorum bile. Örnek fotoğrafta koyabilirim. Update service den yazılımı sıfırladım. Bumu ödüllü G lens, f bilmem kaç diyafram aralığı, bionz görüntü işleme motoru Vs. Arkadaşın n8 İ bundan iyi fotoğraflar çekiyor.