Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Tam adı Tatula38 mi? Büyük küçük harf önemli..

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tatula38

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye

• Beğen
Tepkiler: Nextman
enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
4.4.2'de pil ömrü ve performans artmış (4.3'e göre)
;)

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK ve Nextman
baby_face_

baby_face_

Üye
Beyler cihazlarınızdan memnunmusunuz? S4 den sıkıldım Z1 ve Z2 kenarda aklımda. Kullanıcı arkadaşlar kısa olarak artı ve eksi yönleri bildirirlerse memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
tatula38

tatula38

Üye
Beyler cihazlarınızdan memnunmusunuz? S4 den sıkıldım Z1 ve Z2 kenarda aklımda. Kullanıcı arkadaşlar kısa olarak artı ve eksi yönleri bildirirlerse memnun olurum.
Sırf tasarımı için bile Z1 alabilirsin:sirit: telefondan çok küçük bir tablet gibi duruyor(müthiş kameralı bir tablet)

baby_face_

baby_face_

Üye
Sırf tasarımı için bile Z1 alabilirsin:sirit: telefondan çok küçük bir tablet gibi duruyor(müthiş kameralı bir tablet)
Zaten ilk tasarımı çekiyor beni, henüz daha elime alıp incelemedim ama siz kullanıcılardan bilgi almak daha sağlıklı olur.

atiakgun26

Üye
arkadaşlar siz 4.4.2 ye geeçmişsiniz galiba.Ben daa geçmedim telefon hakkındadan güncellemelere giriyorum orada yok galiba sadece pc üzerinden yapılıyo birde diğer forumlarda vb. donmalar takılmalar kamerada vb. kötü olduğu bg falan olduğu yazıyor sizde öyle bir problem varmı sizce 4.4.2 y yüklemelimiyim yada biraz daha beklemelimiyim ???

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar siz 4.4.2 ye geeçmişsiniz galiba.Ben daa geçmedim telefon hakkındadan güncellemelere giriyorum orada yok galiba sadece pc üzerinden yapılıyo birde diğer forumlarda vb. donmalar takılmalar kamerada vb. kötü olduğu bg falan olduğu yazıyor sizde öyle bir problem varmı sizce 4.4.2 y yüklemelimiyim yada biraz daha beklemelimiyim ???
Durduğun hata kardeşim :)
Süper olmuş, 4.3 ile ölen cihaz 4.4.2 ile tekrar canavar haline geldi ;)

atiakgun26

Üye
Ama bazı forumlarda kamerada bug falan var diyorlar ses kendi kendine açılıp kapanıyomuş falan bendede olursa bide :-D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
@Nextman abi seni buralarda görmek ne güzel eski mekana gelmiyorsun yokluğun hissediliyor hayırlı olsun Güle güle kullan. bi sorum olacaktı sana. hani eski s4deyken knox sayacı herşeyi kısıtlıyordu ya bu xperia androidinde de böyle garantiye etki edecek şeyler var mı? kısmet olursa 4-5 sonra satabilirsem bu androidlikten nasibini alamamış cihazi belki bi z1 alırım diye düşünüyorum ama.kafama takılan bir gün can sıkıntısi ile custom romlars yönelsek garantiye bişey olurmu ayrica pil performansı nasıl?

karayel90

karayel90

Üye
Arkadaşlar bende cihazı aldım şu an orjinal sürümle kullanıyorum kitkat sürümünde bir sürü sorun varmış diyolar güncelleyesim gelmedi sizce ne yapmalıyım ??Grubun bi imzası yok beğenenler imzayı kullanabilir
Farklı tasarımlar yapabilirm belki :D

• Beğen
Tepkiler: enver_techno
enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
4.4 aksine daha iyi olmuş.

karayel90

karayel90

Üye
Cihazı pek beğenmedim nedense. Yarın geri kargoluyorum LG G2 almayı düşünüyorum

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Cihazı pek beğenmedim nedense. Yarın geri kargoluyorum LG G2 almayı düşünüyorum
Pişman olursun, tasarım olarak haklısın ama performans olarak Z1 bir adım önde..
Yine de sen bilirsin.

Üst Alt