Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Nextman

Emekli Yönetici
Cihazlarında 4.4.2 sürümünde sesin ahizeden gelme yada az çıkma sorunu yaşayan arkadaşlar PC Compain ile onarım yapınız sonrasında fabrika ayarlarına dönüp deneyiniz.

Tepkiler: TeknoÖmer ve ŞenolTÜRK
Arkadaşlar şu bugün Fix güncellemesiyle bütün sorunlar çözüldümü ki ben hala geçmedim 4.4.2 ye korkuyom

tatula38

Üye
Arkadaşlar şu bugün Fix güncellemesiyle bütün sorunlar çözüldümü ki ben hala geçmedim 4.4.2 ye korkuyom
Isınma biraz azaldı şarjın hızlı azalması da düzeltilmiş kamera performansında ise bi değişiklik farketmedim. Şuanki haliyle 4.3ten daha iyi bence.

Tepkiler: ŞenolTÜRK, Nextman ve enver_techno
Arkadaşlar yükledim kitkatı süper olmuş şuana kadar hiçbir hata görmedim

Tepkiler: ŞenolTÜRK ve Nextman
Pildede artış var

Tepkiler: ŞenolTÜRK ve Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben Global rom yükledim 757 güncelleme yaptım 2günden.aşağıda gitmiyor

Tepkiler: ŞenolTÜRK
Xperia Lounge hala ne işe yarıyor onuda çözemedim bi :-D �Birde aviate diye bir Launcher buldum herkesin bakmasını tavsiye ederim.

Tepkiler: enver_techno
    Konu Sahibi
Aviate için reservation istiyor, bana yollayabilir misin kardeşim?

Klavye için tuş sesi var mı beyler yaa?

ozakin70

Üye
Arkadaşlar Z1 almak istiyordum özellikle samsung ve plastikten kaçmak için ama şimdi Z2 çıktı ve muhtemelen 2-3 hafta içinde piyasada z2yı beklemelimiyim aradaki fark fiyata değer mi ben Htc One M8 almaya gittim kullanımında rahatsız olduğum için ve kameraki ultrapıxel saçmalığı yüzünden vazgeçtim anlayacağınız Z2 fiyat olarak One M8ı gecmezse alabilirim yorumlarınız nelerdir

Fiyat kaç tl olur bilmem ama z2 yi bekle derim

Tepkiler: ozakin70

Nextman

Emekli Yönetici
Klavye için tuş sesi var mı beyler yaa?
Sesleri istiyorum diyorsanız açtığınız konuya ekledim.Bu arada gençler cihaza root yapmadan sistem dosyalarını çekmenin bir yolunu buldum x plore dosya Yöneticisi ile bilginize

Nextman

Emekli Yönetici
Biraz açıklasan Sait abi
Önce izniniz.yok.dedi.ama.arkadaş için sesleri.bu yöntemi kullanarak aldım şenol kardeşim. Xplore dosya Yöneticisi ile açıp System klasörüne girdim zip yap dedim sonra kopyaladım oldu

Tepkiler: enver_techno ve ŞenolTÜRK