Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
Rootlamanız gerekir.
nasıl yapacaz bir rsim anlatım varmı bilmiyorum birde root sonra 4.3 çıktığında ozman tekrardan turkcell menü gelir oda ne anladım hacılar sony müşteri hizmetleirni aradım adam bana gloabal root vardedi Türkçe bunu bulan varmı varsa paylaşa bilirmi ona yükleyek

Son düzenleme:

Invoke

Invoke

Üye
Biraz karışık işler ya, şuan aradığım linki bulamadım. Zaten 257 için direk bir root yöntemi yok. .534de mümkün.

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
chun02

chun02

Üye
z1 turkcell menü nasıl kaldıracağız
Kendin tekrar dan flash tooldan stock romunu flashlamalısın o şekilde hem root yapmamiş olursun hemde gereksiz turkcell uygulamalarından kurtulmuş olursun bende öyle yapıcam benim telefonda turkcell den alınma

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
Kendin tekrar dan flash tooldan stock romunu flashlamalısın o şekilde hem root yapmamiş olursun hemde gereksiz turkcell uygulamalarından kurtulmuş olursun bende öyle yapıcam benim telefonda turkcell den alınma
videolu anlatım yapa bilirmiisn rica etsem veya resimli z1 bir şey anlamadı bir yadımcı olsan

ewrenn123

ewrenn123

Üye
Selamın aleykum arkadsşlar. Mümkünse beni de ekleyin belki faydamız olur birbirimize

• Beğen
Tepkiler: enver_techno
enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Ekledim @ewrenn123 ;)

atiakgun26

Üye
Arkadaşlar bende aranıza katıldım benide Liste ye eklerseiz sevinirim birde bir sorum var telefonumun şarjı çabuk bitiyor ilk aldığımdan dolayı falan olabilirmi bide ben şarjdayken stamina modunu açık bırakmıştım ondan olabilirmi pili falan yemiş olabilirmi

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar bende aranıza katıldım benide Liste ye eklerseiz sevinirim birde bir sorum var telefonumun şarjı çabuk bitiyor ilk aldığımdan dolayı falan olabilirmi bide ben şarjdayken stamina modunu açık bırakmıştım ondan olabilirmi pili falan yemiş olabilirmi

Şarjdayken stamina modunun açık olmasının herhangi bir zararı olamaz. Zamanla oturur. Ne kadar çabuk bitiyor?

atiakgun26

Üye
:D:D
Şarjdayken stamina modunun açık olmasının herhangi bir zararı olamaz. Zamanla oturur. Ne kadar çabuk bitiyor?
a işte 5-6 saat te bitiyo wifiden internete falan giriyorum oyun oynuyorum bide ben ilk defa akıllı telefona geçtim de ondan tuhaf geliyo olabilir :De bide oyun oynarken internette gezinirken stamina modunu açsam bişey olurmu

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
5-6 saatte bitirmeyi nasılsın başardın ya?? :D

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Bende çok kullanıyorum 2,5 gün gidiyor yaw :D

Üst Alt