Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir :D :P

atiakgun26

Üye
Alalı daha 3 gün oldu 3 kere şarja koydumİlk başta Note 3 almayı düşünüyordum sonra bunu alınca iyiki bunu almışım dedim.

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
S5 çıkınca Note III'e bakan olmayacak zaten :D
Aynı şey Z1 için de geçerli, Z2 Sirius'tan güzel bahsediyorlar.

atiakgun26

Üye
Bizim 4.4 kitkat güncellemesi ne zaman çıkacak?

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Valla bende bilmiyorum

atiakgun26

Üye
Arkadaşlar sizde yüklendiğiniz kaç oyun uygulama var? Bide telefonda kasma varmı bende yükliycemde korkuyorum su anda 4 uygulama. 2 oyun varTelefon yeni olunca korkuyorum kasma vb.olur diye

avast

avast

Üye
Olursa sifirlarsin :D

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Bu cihazı kasmak, dondurmak kolay değil :D ben asphalt 8 HD yükledim canavar gibi oynuyorum. Bir gram donma yok, rahat ol yani

karotum

karotum

Üye
Telefonumu kullanis seklimi gorseniz siz kasilirsiniz daha bir kere donmadi korkma yukle nevarsa

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatından dolayı olmasın?

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar bişey sormak istiyorum, sizde de ayarlarda en alt kısmında geliştirici seçenekleri var mı? Ben yeni farkettim de :/

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
ustalar ben bu ekranı z1 var ana ekran nası yan dönecek bilginiz varmı adiroid 4.3 son sürüm yazılım ana ekranı değim gibi olmuyor neden

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
ustalar ben bu ekranı z1 var ana ekran nası yan dönecek bilginiz varmı adiroid 4.3 son sürüm yazılım ana ekranı değim gibi olmuyor neden
Bildiğim kadarıyla root felan gerek, bi de Dock'a bağlayınca dönüyor diye düşünüyorum :hmmm

atiakgun26

Üye
Ya arkadaşlar bişey sormak istiyorum, sizde de ayarlarda en alt kısmında geliştirici seçenekleri var mı? Ben yeni farkettim de :/
Bende yokArkadaşlar siz hangi virüs programını kullanıyorsunuz ben Clean master kullanıyorum ram temizleyip falan??

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Eset kullanıyorum

atiakgun26

Üye
MemnunmusunYa sizde ses kaydedici varmı bende yok ya

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi