Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Telefonu kilitleyip açılınca düzeliyor
Ben de ekranı kilitleyip bezle temizliyordum normale dönüyordu, kullandığınız ekran filminden olabilir mi? Çünkü güncelleme geldiği sıralar temperli cam taktırmıştım ben.

Ben de ekranı kilitleyip bezle temizliyordum normale dönüyordu, kullandığınız ekran filminden olabilir mi? Çünkü güncelleme geldiği sıralar temperli cam taktırmıştım ben.
Temperli cam derken??
Bende çizilmez var bi aralar bende filmden kaynaklandığını düşünüyosum

0.26 mm kalınlığında bir cam yapıştırıyorlar ekrana, çizilmiyor ama darbe anında parçalanıyor

Ben ondan yaptırmayı düşünüyodum buff diyolar ama bu parçalanmıyo

Bana buff pek mantıklı gelmiyor. 5 katlı plastik jelatin üstelik 50 tl ve sararma yapıyor. Ben arkalı önlü temperli cam öneririm size. @@DiAbLo@@ almış gayet memnun, bende sadece ön var inşallah arka da alacağım

Tamam bi sorayım ekran sapması yaparmı

Nextman

Emekli Yönetici
Sıkıldım stock rom'dan artık hafta sonu yüklerim artık bir custom

Deneyimlerinizi bekliyorum, ben de çok sıkıldım [emoji1]

Tepkiler: Nextman

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aynı sorun bende de vardı. Bu cihazlar fabrikasyon ekran filmi ile geliyor ve o film çizildiğinde bu sorun başlıyor. Ben orjinal filmi çıkartıp basit beş liralık bir film taktım sorun çözüldü. Ama orjinal filmi siz çıkarmayın telefoncuya götürün ütüyle çıkarsınlar yoksa Sony logosu da o filmle birlikte çıkar.

Telefonun ekranının üstünde bi jelatin dahamı var?? :-D

Nextman

Emekli Yönetici
Dstriker Z1 rom denemek isteyen olursa şiddetle tavsiye ederim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Farklı olarak neler var [emoji1]

Hızlı stabil, 3 farklı recovery mod z3 tüm uygulamaları ve daha fazlası da sen neden güldün
Lollipop gelse yine uğraşacaksın stock roma dönmek için o aklıma geldi, ben biraz da görünümden sıkıldım biraz farklılaşsın istiyorum [emoji4]

Nextman

Emekli Yönetici
Lollipop gelse yine uğraşacaksın stock roma dönmek için o aklıma geldi, ben biraz da görünümden sıkıldım biraz farklılaşsın istiyorum [emoji4]
yok niye uğraşayım bu romu seçmemin en güzel yanı Bl locked seçeneği ve 157 olması, gelirse stock ki gelecek bir ay kadar kısa bir süre sonra 157 kernel flash atarım BL locked olay tamam

Tepkiler: burak_102
Mantıklı geldi şimdi [emoji1]

Android lollipop ile gelecek olan sanal tuşları gördünüz mü saf Androidten tek farkı home tuşunun yuvarlak yerine beşgen oluşu ama şimdikinden daha hoş bence [emoji1]