najanaja
Üye
yaaa şaşırdın dimi
TimeShift Burst var, video yok mâlesef. Ekran seviyeleri Compact'da ve büyüğünde aynı Triluminos HD Display, videoda oynama olabilir. Canlı Compactı inceledim öyle bişey yoktu, bildiğin Z1'in sıkıştırılmış haliyaaa şaşırdın dimidur hele bakalım dediğim gibi emin deilim z2 de olabilir aslında z1 bana kesin yetecekte sırf ses ve ekran için z2 düşünüyorum bi video izlemiştim şimdi bulamadım z1, z1 mini ve z2 ekran testi z1 mini bile z1 den daha canlıydı bide heryerde sesi zayıf diyolar ondan kararsız kaldım buda çok güzelmiş timeshift varmı z1 de?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
burst dediğin seri foto çekimi sanırımTimeShift Burst var, video yok mâlesef. Ekran seviyeleri Compact'da ve büyüğünde aynı Triluminos HD Display, videoda oynama olabilir. Canlı Compactı inceledim öyle bişey yoktu, bildiğin Z1'in sıkıştırılmış hali
eğer gerekli bilgileri verirseniz bende katılabilirimburda konu açmıştım ama kimseden ses çıkmıyo bari sizler biraz detaylı bilgi verin z1 hakkında. kısacası bana biraz gaz verirseniz bikaç güne alırım
Tavsiye - sony xperia z1 ? - MaxiCep
kısacası arkadaşlar en çok merak ettiğim ses olayı nasıl yeterlimi çokmu zayıf. artı ekran kalitesi canlılık nasıl bikaç video izledim karşılaştırma z2 ciddi anlamda fark var z1 den onun ekran çok iyi ama z1 de yeterli gibi geldi. artı yazılım desteği nasıl hangi sürüm android var z1 için. yani bikaç ince ayrıntı eksi ve artılar olarak bilgi verirseniz sevinirim.
saolasın kardeş öyle yapıcam z2 alıcamben z kullandım ama yinede yazayım ekran parlaklığı konusunda çok güzeldi ve ses konusundada yeterliydi ama oyun video falan izlerken telefonun hoparlörünün olduğu kısmı elinle kapatabiliyosun çok ters biyere koymuşlardı z de hoparlörü ama z1 ve z2 dede aynı yerdemi bilmiyorum almışken z2 al derim
şimdiden çok teşekkür ederim kardeşim
Hayırlısıyla gelecek kardeşimZ2 mi geliyor acaba O.o
Teşekkür ederim kardeşim aynen adresimiz elbet belliGüle güle kullan kardeşim bir şey olursa adres belli
z1 i yakından hiç görmedim ama bunun ekran capcanlıBende ne şarj nede ısınma sorunu oldu iki defa havuza girdim on numara cihaz bence Z2 de fotoğraf çekimi ve video için yeterli daha profesyonel isteyen SLR alır
30 dakika tatlı su ancak tuzlu su yada başka bir uzun süreli sıvı temasında sıkıntılı birçok cihaz gördüm.ya zaten havuz içi çekim en fazla 20 dakika yaptım tık yok cihazda en çok insanın hoşuna giden çevreden gelen ani tepkiler.z1 i yakından hiç görmedim ama bunun ekran capcanlıkamera muhteşem valla neden oldu bilmiyom gari akşamüstü şarja taktığımda bi süre sonra baya ısınmıştı arka kısmı sonra soğudu gitti şimdi normal. bunlar su altında da çekim yapıyo dimi? bide deniz suyu zarar veriyomu? duyduğum kadarıyla girilebilir ama sonra tatlı suda iyice yıkayın deniyodu doğrumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?