o değilde siriusa baktım özelliklere doldurmuşlar yine 5.2 inç ekran 3gb ram 2k display ekran 3500 mah batarya snapdragon 805 işlemci bu özellikler ne böyle ya![]()

ondan diyorum işte özelliklere doldurmuşlar yine![]()

doğru özellikler böyle olur kesin 5.0 inc ekran 2gb ram IPS Ekran 2500 veya 3000 mah batarya snapdragon 800![]()
Arkadaşlar sonun da alıp almamakta gidip geldiğim telefonu almış bulunmaktayım cihaz gerçekten çok başarılı almak istiyenlere tavsiye olunur
Fakat Z1 e 4.3 geldi diyorlardı bana daha gelmedi telefon turkcell çıkışlı acaba o yüzden mi gelmiyor bilemedim Tavsiyelerinizi bekliyorum
İyi Forumlar![]()
Z1 ile okyanusun altında video çekmişler su mu geçircek![]()
onun telefonu sorunluymus heralde arka kapak falan kalkiyo sanirimKapakları kontrol etmesi lazımdıabim de z1 almisti,akvaryuma sokup baliklarin resmini cekerken su kacirdi kameraya falan. garantiye yolladik 1953 lira istediler vermedik telefon geri geldi. pirincte beklettik ekran falan calisiyo ama simdi hoparlor calismiyo. cihaz degisikligi icin ugrasiyo su an.kardes hayirli olsun bu arada. benim mesaji gorup de korkmaonun telefonu sorunluymus heralde arka kapak falan kalkiyo sanirim

Kardesim cihazdan bahseder misin? Ayrica en önemlisi stabil mi?Arkadaşlar sonun da alıp almamakta gidip geldiğim telefonu almış bulunmaktayım cihaz gerçekten çok başarılı almak istiyenlere tavsiye olunur
Fakat Z1 e 4.3 geldi diyorlardı bana daha gelmedi telefon turkcell çıkışlı acaba o yüzden mi gelmiyor bilemedim Tavsiyelerinizi bekliyorum
İyi Forumlar![]()