Sony Xperia Z1 aldım (sonunda)

chun02

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z1 aldım (sonunda)
Arkadaşlar sonun da alıp almamakta gidip geldiğim telefonu almış bulunmaktayım cihaz gerçekten çok başarılı almak istiyenlere tavsiye olunur
Fakat Z1 e 4.3 geldi diyorlardı bana daha gelmedi telefon turkcell çıkışlı acaba o yüzden mi gelmiyor bilemedim Tavsiyelerinizi bekliyorum
İyi Forumlar

hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan

Tepkiler: chun02

CANGO97

Üye
hayırlı olsun

KayraBey

Üye
Hayırlı olsun

evetli olsun :::: şaka la şaka..
hayırlı olsun kardeş

Invoke

Üye
Hayırlı olsun. Gelir yakın güncelleme.

Hayırlı Olsun Bu Arada Sony MWC 2014'de ''Sirius'' Amiral Gemisi Modelini Duyuracak Yani 2. Plana Çıkacak Z1

0MG90

Üye
Hayırlı olsun..

Hayırlı Olsun Kardeşim

Auglia

Üye
bende aldım direk 4.3 güncellemesi geldi, cihazı sony centerden aldım, operatörlerden alınan telefonlara güncelleme geç geliyor

Hayırlı olsun, güle güle.kullan.

Hayırlı Olsun Bu Arada Sony MWC 2014'de ''Sirius'' Amiral Gemisi Modelini Duyuracak Yani 2. Plana Çıkacak Z1
2015 te sirus2 .2016 da siriusx cikar teknolojiyi.takip etmek guzel bisey ancak yeni modeli.ciktiginda kendinde eger hemen ona gecme istegi oluyorsa bence bu.bir hastalik. Bi arkadasimda iphone 5 var. 5s ciktiginda sanki oyle bi zorunluluk varmis gibi kendini ona odaklamisti lutfen boyle olmayin.

0MG90

Üye
o bir nevi hayranlık

Ben z1 veya lg g2 alırdım note 3 almıyacaksam ama yinede hayırlı olsun suya sokma su geçirme riski var

öncelikle hayırlı olsun Xperia Z1- Z ULTRA ve Z için 4.3 güncellemesi çoktan yayınlandı pcc ve uptade centeri kontrol et