Sony Xperia™ Z3 Kullanıcıları Kulubü < Ana Konu > Z3 Hakkında Herşey

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
:) :)

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Benide ekleyin

kelooo

Üye
Benide eklermisin

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Lollipoptan sonra cihaz 2.30 3 saatte anca şarj dolmaya başladı sizdede böyle mi?

OuClippers

Üye
3-4 aya aranıza katılacağım inşallah. İnternette sorunları var demişler, aranızda sıkıntı yaşayan var mı?

Invoke

Invoke

Üye
3-4 aya aranıza katılacağım inşallah. İnternette sorunları var demişler, aranızda sıkıntı yaşayan var mı?

Arkadaşın Z3'ünde sarı leke var, G2'deki gibi. G2 diye belirtmemdeki sebep; nette görsel görmek istersen daha kolay bulursun.

nazmican6180

Üye
Bende hiç bi sorun yok ilk anda kastı baya sonra kapanıp açıldı telefon yağ gibi oldu daha çok pil ömrü oldu gibime geliyor

Invoke

Invoke

Üye
Mis gibi cihaz ya, ben öyle dedim diye "almayın" demiyorum ama sorun var mı diye sormuşsunuz gördüğümü söyleyeyim dedim. Her cihazda çıkabiliyor böyle sorunlar. Söylediğim her Z3'de olan ya da olacak olan bir şey değil, binde bir midir milyonda bir midir... Garanti çözmeli onu da, gerçi bizimki henüz garantiye vermedi ama...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Biz de şu sıkıntılar var sizde var mı bilmiyorum.

1-) kamera beyaz bir nesneye tuttuğunuzda hafif pembe çekiyor

2-) Garantiye verdikten sonra cihazı hafif sallayınca içinden sesler geldi tekrar verdik garantiye.

3-) Geldikten sonra cihazda olmayan garantiye verdikten sonra oluşmuş kasada açıklık vardı.

Herkese olcak demiyorum bizde ki 52.hafta üretimdi.

OuClippers

Üye
Hangi serisinden almalıyım?

Invoke

Invoke

Üye

En son. :D
Zaten kutuyu açmadan belli olmuyor hangi seri olduğu ama eskileri satılıp yenileri gelmiştir. Yani alınca büyük ihtimalle yeni seri olur aldığın.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Biz de şu sıkıntılar var sizde var mı bilmiyorum.

1-) kamera beyaz bir nesneye tuttuğunuzda hafif pembe çekiyor

2-) Garantiye verdikten sonra cihazı hafif sallayınca içinden sesler geldi tekrar verdik garantiye.

3-) Geldikten sonra cihazda olmayan garantiye verdikten sonra oluşmuş kasada açıklık vardı.

Herkese olcak demiyorum bizde ki 52.hafta üretimdi.

sony tüm cihazları sallayınca tuş sesi geliyorki . kasa açıklığı bence problem değil kendi cihazımda yokta tüm samsung cihazlarında a4 girecek kadar var nerdeyse bence cok abartılyor bu konu suya dayanıklılıkta etkisi yok
serisi fark etmiyor kardeşim teknoloji işi şans işi :)

OuClippers

Üye
Z3'te kararlıyım. İnşallah bir sıkıntı olmaz.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt