Sony Xperia™ Z3 Kullanıcıları Kulubü < Ana Konu > Z3 Hakkında Herşey

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Nasıl hiçbir farkı yok? Z4 henüz çıkmadı bir kere ve henüz sızmayan, sürprizler olabilir. Sızana göre bile S810 kullanıyor en azından 64bit işlemci ile geleceğini biliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl hiçbir farkı yok? Z4 henüz çıkmadı bir kere ve henüz sızmayan, sürprizler olabilir. Sızana göre bile S810 kullanıyor en azından 64bit işlemci ile geleceğini biliyoruz.
şu sızma kelimesini nedense hiç sevmiyorum bitek bu forumda kullanyor herkes.
z4 görünüşü zaten ortada kardeşim özellikleride 64 bit işlemciside olsa gözle görülür fark olmayacak aynı cihazın ufak tefek değişiklik yapıyor hersene sony sadece antutu skor değişecek emin ol

Invoke

Invoke

Üye
Sadece skor değişmeyecek ve sadece bu forum kullanmaz. Çıkmayan cihaz hakkında fark yok diye yorum yapıyorsunuz. Fark olmaz herhalde, demek başka bir şey...

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

nazmican6180

Üye
Alla alla iphone 1 gb rami değiştirmezken bişi yok kameraya dokunmazken sorun yok ne var sanki telefon herşeye yetio

• Beğen
Tepkiler: cici60

FirstC

Üye
Arkadaşlar iyi günler. Xperia z3 siyah telefonumla bu gün 4. günüm. Bir problemim hakkında bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum. telefonumu aldığımdan beri her gün 2 kez şarj etme durumunda kalıyorum. Dün kapalı şarj ettim. acil çıkmam gerektiği için %97 de çekmek durumunda kaldım. telefonu açtığımda %100 gözüküyordu ama 3-5 dk da bir %1 düşüyor. Oyun oynuyorum gidiyor anlıyorum ama normalde de gidiyor yani. Pil %100ken 4 saat stamina modunda 12 saat tahmini süre veriyor. Ekran parlakligi ful kisikken dahi pil kullaniminda ekran %75 kullanim gosteriyor. Bu telefondaki bir hata mıdır? sizinkiler ne durumda bilgi verirseniz sevinirim?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar iyi günler. Xperia z3 siyah telefonumla bu gün 4. günüm. Bir problemim hakkında bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum. telefonumu aldığımdan beri her gün 2 kez şarj etme durumunda kalıyorum. Dün kapalı şarj ettim. acil çıkmam gerektiği için %97 de çekmek durumunda kaldım. telefonu açtığımda %100 gözüküyordu ama 3-5 dk da bir %1 düşüyor. Oyun oynuyorum gidiyor anlıyorum ama normalde de gidiyor yani. Pil %100ken 4 saat stamina modunda 12 saat tahmini süre veriyor. Ekran parlakligi ful kisikken dahi pil kullaniminda ekran %75 kullanim gosteriyor. Bu telefondaki bir hata mıdır? sizinkiler ne durumda bilgi verirseniz sevinirim?
kardeşim % 100 ile -85 arası şarj hızlı düşüyor %85 - %0 arası çok yavaş düşüyor

enessekerli

Üye
selam arkadaşlar yeni bir z3 kullanıcısıyım telefonda lollipop var sorum şu ki ekrandaki menu tuşlarını nasıl gizleriz

enessekerli

Üye
sağolasın kardeş ama bu büyük bi sıkıntı ya

• Beğen
Tepkiler: cici60
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Yeni bir güncelleme geldi

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Tümünü kapat özelliği geldi

• Beğen
Tepkiler: ilyascivi ve Invoke
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
banada gelmiş :)

Tatavaa

Tatavaa

Üye
arkadaşlar yeni alınan cihazı(z3) kaç saat şarjda tutmak gerek ilk şarj süresi diye bir şey var mı ve sonrasında kaça düşünce şarja takmalıyız yardımcı olabilirmisiniz en acilinden :)

Invoke

Invoke

Üye
arkadaşlar yeni alınan cihazı(z3) kaç saat şarjda tutmak gerek ilk şarj süresi diye bir şey var mı ve sonrasında kaça düşünce şarja takmalıyız yardımcı olabilirmisiniz en acilinden :)

İlk şarj süresi diye bir şey yok. Boşuna cihazı saatlerce şarjda tutma. Dolunca çekersin şarjdan. Bitmeden takabilirsin, %10-15 gibi. Yani yine 0% yapıp kapanmasına uğraşma cihazın, öyle birşey de yok.

• Beğen
Tepkiler: ilyascivi

enessekerli

Üye
arkadaşlar dün bi sosyal medya hesabında gördüm z3 kullanan bi arkadaş paylaşmış telefonu sallayınca üstü hoparlörden ses geliyo diye bendende geliyo var mı sizde böyle bişey ?

nazmican6180

Üye
Bendede var değişik bi ses böle şıkır şıkır

enessekerli

Üye
Bendede var değişik bi ses böle şıkır şıkır

aynen sanki yerinden çıkmış gibi acaba bi sorun mu var yoksa genel bişey mi bu

kardes ses kameradan geliyomuş odaklamayla alakalı bişey herkesten geliyomuş hemen hemen

Son düzenleme:
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
aynen sanki yerinden çıkmış gibi acaba bi sorun mu var yoksa genel bişey mi bu

kardes ses kameradan geliyomuş odaklamayla alakalı bişey herkesten geliyomuş hemen hemen
sonyn tüm z telefonlarından sallaynca geliyo:angry:

Üst Alt