şu sızma kelimesini nedense hiç sevmiyorum bitek bu forumda kullanyor herkes.Nasıl hiçbir farkı yok? Z4 henüz çıkmadı bir kere ve henüz sızmayan, sürprizler olabilir. Sızana göre bile S810 kullanıyor en azından 64bit işlemci ile geleceğini biliyoruz.
kardeşim % 100 ile -85 arası şarj hızlı düşüyor %85 - %0 arası çok yavaş düşüyorArkadaşlar iyi günler. Xperia z3 siyah telefonumla bu gün 4. günüm. Bir problemim hakkında bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum. telefonumu aldığımdan beri her gün 2 kez şarj etme durumunda kalıyorum. Dün kapalı şarj ettim. acil çıkmam gerektiği için %97 de çekmek durumunda kaldım. telefonu açtığımda %100 gözüküyordu ama 3-5 dk da bir %1 düşüyor. Oyun oynuyorum gidiyor anlıyorum ama normalde de gidiyor yani. Pil %100ken 4 saat stamina modunda 12 saat tahmini süre veriyor. Ekran parlakligi ful kisikken dahi pil kullaniminda ekran %75 kullanim gosteriyor. Bu telefondaki bir hata mıdır? sizinkiler ne durumda bilgi verirseniz sevinirim?
gizlenmiyor kardeşmselam arkadaşlar yeni bir z3 kullanıcısıyım telefonda lollipop var sorum şu ki ekrandaki menu tuşlarını nasıl gizleriz
arkadaşlar yeni alınan cihazı(z3) kaç saat şarjda tutmak gerek ilk şarj süresi diye bir şey var mı ve sonrasında kaça düşünce şarja takmalıyız yardımcı olabilirmisiniz en acilinden![]()
sony güncelleme konusunda diğer rakiplerine farkı açmaya başladı daha note 4e daha yeni türkiye lolipopu geldi
)Bendede var değişik bi ses böle şıkır şıkır
sonyn tüm z telefonlarından sallaynca geliyoaynen sanki yerinden çıkmış gibi acaba bi sorun mu var yoksa genel bişey mi bu
kardes ses kameradan geliyomuş odaklamayla alakalı bişey herkesten geliyomuş hemen hemen