sessiz ortamda telefonu 20 cm yukardan yatağa bırak telefonun üst hoporlör kısmından çızırtı gibi ses çıkıyor. sanki içinde parça oynuyormuş gibi normal elle sallaynca duyulmazZ3 cihazımda ses yok
BÜTÜN sonylerde var kardeş sendede vardırAnladım onu bilmiyorum belki bende de vardır
Kitkat a nasıl dönerim, bilgisi olan varmı arkadaşlar. 5.0.2 de şimdi
Rotlu değil benim telefon garanti sine göndersem temiz şekilde yüklerler mi kitkat ıFlashtool ile, forumda konusu mevcut.
Rotlu değil benim telefon garanti sine göndersem temiz şekilde yüklerler mi kitkat ı
çift tıkla açılma var kapatma yok. çoğu yerde programda gizleniyor zaten sanal tuşlar gerek duymazsın z3 sanal tuşları gizlemeye göze batmıyor. Lolipopla daha şık bir görünme sahip oldu sony güncelleme konusunda çok iyi hemen hemen her programlar görünüşü yeniliyor güncelleme harici kendi uygulamalarına her ay ayrı güncelleme geliyo walkmen videolar my files gibi.. z3den şaşma derimYa bende 2 ay icinde almayi dusunuyorum LG den biktim hergun bela okuyorum fakat LG G2 ye bile 5.0.2 ile gelen sanal tuşları gizleme var mı Xperia Z3 te. Ayrıca bildirim çubuğundaki ufak boş yere çift tıklayınca ekran uykuya geçiyor mu? Lolipopla neler geldi acaba? Birde son olarak bildirim ledi cihazın neresinde ,fotorafını atarsanız çok iyi olur. Bunlar merak ettiğim konular cevap verirseniz sevinirik Ayrıca önceden forumda sorulmuş soruları sorduysam kusuruma bakmayın

bir osrun olur mu şarj süresinde bu arada 1 nokta görmüştüm rengarenk siyah olması gerekirken ne yapmalıyım ?Şarjı bitirip takmana gerek yoktu. Aynı şekilde 8-10 saat şarjda tutma. Dolunca çek.
Hayırlı olsun.
Bilemiyorum, görmediğim nokta hakkında ne söyleyeyim.bir osrun olur mu şarj süresinde bu arada 1 nokta görmüştüm rengarenk siyah olması gerekirken ne yapmalıyım ?

bende aynısı var ama darbe aldığından sonra oldubugün siyah modelini aldım çok şükür yalnız bir sorum olacak şarjı %0 yaptıktan sonra şarja taktım doğru mu yaptım ayrıca ölü piksel testi yaparken bir sıkıntı görmedim fakat şarj ederken (telefon kapalı) bir nokta gibi yerde siyah renk yerine rengarek renk vardı sizce ne yapmalıyım bu piksel yayılır mı ?
beni de ekler misiniz kulübe![]()

eklendinbende aynısı var ama darbe aldığından sonra oldu
hayılrı olsun kardeşim sıfırmı aldın kaça aldın %10 olunca takman gerek %0 iyi değil

benim z2 var sayyaınca gelmiyorda yatağa atınca fazladan tık ssi geliyo sonradan farkettim arka camdan geliyo küçük vurunca geliyo ses ama camın ne oynadığını görüyosun nede su geçirdiğini sizin arka camınızdamı öyle ?sonyn tüm z telefonlarından sallaynca geliyo![]()
sallanıncadan kastım sadece 20cm yukardan zemine bırakınca çınn çınn sesi geliyobenim z2 var sayyaınca gelmiyorda yatağa atınca fazladan tık ssi geliyo sonradan farkettim arka camdan geliyo küçük vurunca geliyo ses ama camın ne oynadığını görüyosun nede su geçirdiğini sizin arka camınızdamı öyle ?