Sony Xperia Sola Hakkında Konuşuyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Aynen

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
abi yalnız sola da jb almayacak diye biliyorum ben...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Evet oda almayacakmış biliyorum .Ama ben anlamadım sola 2012 de çıktı diye biliyorum .Alması gerekirde , donanım olarak iyi üstelik.

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Sola çift çekirdekli işlemciye sahip.Ona bi de o.c yaparız çift çekirdek ile uçar herhalde :D Bi de sola da şu var hani parmağını deydirmeden kontrol etme olayı , bilmiyorum arc s de var mı ama çok hoşuma gitti yav :D

Floating Touch, çok hoş bir özellik iyi düşünülmüş :)

- - - Eklendi - - -

Sanırım ROOT diye bir işlem varmış onu uygulamazsak hafıza kartına oyun ,, uygulama kurulmuyormuş.ROOT çok zahmetli bir iş mi ?Risk falan var mı garanti gibi ?Eski haline çevirebilirmiyiyz peki ?

Hayır ROOT yapmadan da bütün oyunları çalıştırabilirsin. Sistem yetkilerini kullanmak isteyen bazı programlar root gerektirir.

- - - Eklendi - - -

Hayir:no:

- - - Eklendi - - -

Sonylerde root nasil olur bilmiyorum ama basittir buyuk ihtimal.eski haline cevirebilirsin

- - - Eklendi - - -

Oyunlarin data dosyalari dahiliye kuruluyo.mesela most wanted var.bu 2gb yer kapliyo(datasi).bunu hafiza kartinda calistirmak icin root lazim.rootlanmazsa dahilide oluyo.

Hayır arkadaşım yanlış biliyorsun. Bu oyun rootsuz da hafıza kartında çalışıyor. Ben kendi telefonumda oynuyorum Arc S ile, hafıza kartında SD dosyaları. Bütün oyunlar rootsuz hafıza kartında çalışıyor yanlış yönlendirmeyin.

Kerim.

Kerim.

Üye
Floating Touch, çok hoş bir özellik iyi düşünülmüş :)

- - - Eklendi - - -

Hayır ROOT yapmadan da bütün oyunları çalıştırabilirsin. Sistem yetkilerini kullanmak isteyen bazı programlar root gerektirir.

- - - Eklendi - - -

Hayır arkadaşım yanlış biliyorsun. Bu oyun rootsuz da hafıza kartında çalışıyor. Ben kendi telefonumda oynuyorum Arc S ile, hafıza kartında SD dosyaları. Bütün oyunlar rootsuz hafıza kartında çalışıyor yanlış yönlendirmeyin.

benim telefonda dahiliye kuruluyo:allalla:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Anıl bence sen galaxy s3 mini al :oke: Güzel telefon olmuş

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ya şunu biri açıklığa kavuştursun kafam karıştı

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Root yapmadan hafıza kartına her oyunu kurup çalışıtırma olayını diyorum

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
root yapmadan her oyun hafıza kartına kurulmuyo abi symbian gibi değil bu :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Root yapacaz elimiz mahkum :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi

ibrahimkoc_1907

Üye
neden ace 2 ye baakmıyorsun ön kamera var jb alıcak 768 mb ramı var işlemcide 800 mhz çift çekirdek çok fark olucanı sanmıyorum

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Sevmiyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt