Sola çift çekirdekli işlemciye sahip.Ona bi de o.c yaparız çift çekirdek ile uçar herhaldeBi de sola da şu var hani parmağını deydirmeden kontrol etme olayı , bilmiyorum arc s de var mı ama çok hoşuma gitti yav
![]()

Sanırım ROOT diye bir işlem varmış onu uygulamazsak hafıza kartına oyun ,, uygulama kurulmuyormuş.ROOT çok zahmetli bir iş mi ?Risk falan var mı garanti gibi ?Eski haline çevirebilirmiyiyz peki ?
Hayir
- - - Eklendi - - -
Sonylerde root nasil olur bilmiyorum ama basittir buyuk ihtimal.eski haline cevirebilirsin
- - - Eklendi - - -
Oyunlarin data dosyalari dahiliye kuruluyo.mesela most wanted var.bu 2gb yer kapliyo(datasi).bunu hafiza kartinda calistirmak icin root lazim.rootlanmazsa dahilide oluyo.
Floating Touch, çok hoş bir özellik iyi düşünülmüş
- - - Eklendi - - -
Hayır ROOT yapmadan da bütün oyunları çalıştırabilirsin. Sistem yetkilerini kullanmak isteyen bazı programlar root gerektirir.
- - - Eklendi - - -
Hayır arkadaşım yanlış biliyorsun. Bu oyun rootsuz da hafıza kartında çalışıyor. Ben kendi telefonumda oynuyorum Arc S ile, hafıza kartında SD dosyaları. Bütün oyunlar rootsuz hafıza kartında çalışıyor yanlış yönlendirmeyin.

benim telefonda dahiliye kuruluyo![]()
Hafıza kartı içindeki Andorid/data klasörünün içine at SD dosyasını çalışacaktır.

Neyi yahuYa şunu biri açıklığa kavuştursun kafam karıştı

root yapmadan her oyun hafıza kartına kurulmuyo abi symbian gibi değil bu![]()
Biri ben görmeden telefonumu mu rootladı 
Ben nasıl çalıştırıyorumBiri ben görmeden telefonumu mu rootladı
![]()