Hayir
- - - Eklendi - - -
Sonylerde root nasil olur bilmiyorum ama basittir buyuk ihtimal.eski haline cevirebilirsin
- - - Eklendi - - -
Oyunlarin data dosyalari dahiliye kuruluyo.mesela most wanted var.bu 2gb yer kapliyo(datasi).bunu hafiza kartinda calistirmak icin root lazim.rootlanmazsa dahilide oluyo.

Kesinlikle Sola derim..Arc S in dalvik ve bunun yanında performansı düşük bir cihaz..Hele ki Dalvik vm deki javavm arası geçiş bayağı yavaş..Çıktığında segment olarak üst yer gösterildi ama böyle değil..Ayrıca Gpu da arasında fark yok diyenleri anlamıyorum her ne kadar mali400 sola da s3 veya s2 deki gibi olmasa da Adreno 205 e göe çok çok önde..Benim görüşüm ekran büyük diye de bana göre alınmaz..

1 işlemcisi ghz ama çift çekirdek o.c yapınca arc s cihazını geçer diyolar ama bilmiyorum
ekran çok da ufak değil 3.7![]()

Bana ROOT şart demek ki![]()

1ghz cift cekirdek arc s'in 1.4ghztek cekirdek islemcisinden zaten cok daha iyi.o.c ye gerek yok yani
- - - Eklendi - - -
Sola nin dahili hafizasi 8gb ti sanirim.cok fazla buyuk boyutlu oyun indirmezsen root a gerek yok![]()

2 GB olur mu 
Vallahi kardeş ben telefonu oyun manyağı yapacam yani ROOT şart olacak kolay bişidir inşallah sakatlık olmaz
Yahu arkadaşlar swap diye bişi varmış biri bana anlatabilir mi ? Sola alınca onda olur mu ? Sola da 512 MB RAM var ya hani onu artırabiliyoruz swap denen yol ile2 GB olur mu
![]()
Ama şunu söylemek istiyorum ben de denedim çok fazla işe yaramıyor
Görüntü 2 gb bile gösterse
Swap bildiğin sanal ram yaniAma şunu söylemek istiyorum ben de denedim çok fazla işe yaramıyor
Görüntü 2 gb bile gösterse

Sola henüz yeni sayılır verimli bir kernel ben beklemem...Gs2 de Siyah kernel bence en iyisi ama arkadaşımda swap bir işe yaramadı pek..swapin verimi kerneline gore degisir
Sola henüz yeni sayılır verimli bir kernel ben beklemem...Gs2 de Siyah kernel bence en iyisi ama arkadaşımda swap bir işe yaramadı pek..
swapin verimi kerneline gore degisir