Sony Xperia Sola Hakkında Konuşuyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Sola Hakkında Konuşuyoruz
Sola hiç fena değil .JB almayacak ama 800 Tl ye en iyi android cihaz bence .ön kamera yok ama zaten olsada kullanmıyorum.Kamera 5 MP ama HD video çekiyor ve otofocus mevcut.Kamera kötü değidir inşallah kullananlar kamera konusunda bilgi versin arkadaşlar .

Kerim.

Kerim.

Üye
Donanim sola,tasarim kamera arc s.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ikisi de 720 P video çekiyor ama o yeter bana :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Sola da ön kamera yokmuş

Kerim.

Kerim.

Üye
Sola 5,arc s 8mp degil mi?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Evet öyle ama 720p video çekiyor 2 cihazda.Sola da ön kamera yok ama ben görüntülü görüşme 1 kere yaptım oda denemek içindi zaten o sorun da değil :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
:Do zaman sola derim;)

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Arc S daha kullanışlı bence, iki telefon arasındaki GPU farkı oyunlara pek yansımıyor sanırım, Arc S Adreno 205 ile bütün oyunları çalıştırabiliyor. Bana göre iki telefon arasında fark yaratan noktalar Arc S LED ekrana sahipken Solanın LCD ekran kullanması, Arc S 4,2" ekrana sahipken Solanın 3,7" ekran bulundurması, Arc S 8mp kamera kullanırken Sola 5mp kullanması, Arc S'te çıkarılabilir batarya varken Solada bataryanın çıkarılamaması. Solanın tek avantajı ise NFC desteğidir bence.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Sola çift çekirdekli işlemciye sahip.Ona bi de o.c yaparız çift çekirdek ile uçar herhalde :D Bi de sola da şu var hani parmağını deydirmeden kontrol etme olayı , bilmiyorum arc s de var mı ama çok hoşuma gitti yav :D

oleytoo

oleytoo

Üye
bu arada arc s de de ön kamera yok

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Onu kullanmıyourm zaten :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Sola da JB almayacakmış arkadaş :zzz:

cyber518

cyber518

Üye
Sola JB almayacak aynen

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Anıl sen 5800'la devam et yaparsın kralından bi CFW dadından yenmez :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
Guncellemeyi cok sorun etme cm yuklersin;)

• Beğen
Tepkiler: anılbaran

Bihterziyagil

Üye
Cm yani cyanogenmod onu port ediyolar xda dakiler filan cihaza yukluyosun ve 4.1 jelly bean oluyo

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım ROOT diye bir işlem varmış onu uygulamazsak hafıza kartına oyun ,, uygulama kurulmuyormuş.ROOT çok zahmetli bir iş mi ?Risk falan var mı garanti gibi ?Eski haline çevirebilirmiyiyz peki ?

Bihterziyagil

Üye
Cogu uygulama oyun zaten sd karta kurulur otomatik olarak. Oyunlarin hepsi sd ye kuruluyo otomatik olarak

Kerim.

Kerim.

Üye
Cogu uygulama oyun zaten sd karta kurulur otomatik olarak. Oyunlarin hepsi sd ye kuruluyo otomatik olarak

Hayir:no:

- - - Eklendi - - -

Sonylerde root nasil olur bilmiyorum ama basittir buyuk ihtimal.eski haline cevirebilirsin

- - - Eklendi - - -

Oyunlarin data dosyalari dahiliye kuruluyo.mesela most wanted var.bu 2gb yer kapliyo(datasi).bunu hafiza kartinda calistirmak icin root lazim.rootlanmazsa dahilide oluyo.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt