Sony Xperia S Sorunlar-Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
haziranda

• Beğen
Tepkiler: dadaraz

canaytekin

canaytekin

Üye
tesekkurler

dadaraz

dadaraz

Üye
reset atma sorunum hiç olmadı benimde çok şükür..sarı lekelerde yok arkadaşlar kaç kere denedim.. ölü pixeliminde olduğunu görmedim çok şükür Rabbime.. umarım sorunu olan arkadaşlarımızada yetkili servisler yardımcı olurlar
aynen, sarı ekran ve reset olayı bendede hiç olmadı, nazar değmesin...

---------- Eklendi @ 19:48:27 ---------- Yazıldı @ 19:47:51 ----------

:oke:

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu alalı 16 gün felan oldu, 10 gündür garantide... ve işin sacma kismi hangi servisde yada ne aşamada olduğunu bile öğrenemiyorum. servisi arıyorum açmıyorlar telefonu. yok biz mesaj atarız yok şu yok bu. lanet olsun 1.650 tl para verdim peşin. bu telefonu aldım. telefon çok güzel ona diyecek birşey yok ama şu lanet olasıca satış sonrası destekleri çok iğrenç. ankarada sony servisinde çalışan yada yardımcı olabilecek kimse yokmu ya? samsung 8910 i almıştım zamanında. adamlar 6 günde yenisini verdiler. tamir olduğu zaman bile 7 günü geçmedi. 10 gün oldu adamlardan çıt yok onuda geçtim servisi bile bulamıyosun telefonun nerede olduğunu bile anlayamıyorsun. bi internet sitesi yapmışlar, verdikleri forumdaki seri numarayı giriyorum yok böyle bişey diyo. cidden çok sinirim bozuldu. yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
arkadaşım şunu söyleyebilrim sana sony'nin yetkili servis konusunda bazı illerde sıkıntı çektiği doğru birşey.. ama aldığın yerden irtibat kurup durumunu öğrenebilrsin

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
aldığım yer konuya bendende yabancı. uyuz oldum arkadaş ya!

dadaraz

dadaraz

Üye
Telefonu alalı 16 gün felan oldu, 10 gündür garantide... ve işin sacma kismi hangi servisde yada ne aşamada olduğunu bile öğrenemiyorum. servisi arıyorum açmıyorlar telefonu. yok biz mesaj atarız yok şu yok bu. lanet olsun 1.650 tl para verdim peşin. bu telefonu aldım. telefon çok güzel ona diyecek birşey yok ama şu lanet olasıca satış sonrası destekleri çok iğrenç. ankarada sony servisinde çalışan yada yardımcı olabilecek kimse yokmu ya? samsung 8910 i almıştım zamanında. adamlar 6 günde yenisini verdiler. tamir olduğu zaman bile 7 günü geçmedi. 10 gün oldu adamlardan çıt yok onuda geçtim servisi bile bulamıyosun telefonun nerede olduğunu bile anlayamıyorsun. bi internet sitesi yapmışlar, verdikleri forumdaki seri numarayı giriyorum yok böyle bişey diyo. cidden çok sinirim bozuldu. yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim

Sony Mobile TR'de "Sony Mobile ürünleriyle ilgili sorularınız ya da problemlerinizle ilgili detaylı yardım almak için çağrı merkezimizi arayabilirsiniz: 0212 473 77 77" yazıyor, dene istersen...

yaman4240

Üye
ics güncellemesi tam olarak ne zmn gelecek bi haber varmı acaba

Arkadaslar mayısın 3de aldım türkcelden be ndede var ekranın alt tarafında ısınınca oluyor ne yapmak lazım iademi garantimi birebir degiştirmemi yapıcaz

mc_shekil

mc_shekil

Üye
bende aldığıma bin pişman oldum bu sarı leke olayı yüzünden canım cok sıkıldı bu duruma bide işin pis tarafı eğer cihazınız ithalatcı firma garantisi altında ise işte o zaman benim gibi yandınız!! cahilliğimize geldi grey cihazı 1620 tlye kakaladılar bize :off: :vur...cihazı garantiye gönderdim(yetkili garanti bile değil içini açıp kendilerimi yapıyorlar anlamadım)15 gündür garantide ve ürünün değişimini yapacaklarını hiç sanmıyorum...aradığım zamanda hiç bir bilgi alamıyorum sadece cihazınız burada demekten başka bişey demiyorlar..siz siz olun distribütör garantili cihaz alın..şimdi deselerki paranızı iade edecez uçarak geri veririm o derece

KayraBey

KayraBey

Üye
Eyvah eyvah... Resmen üretim hatası gibi görünüyor... Yazık günah... Az paramı 1.650 :tl:

jamal2012

Üye
xperia s ın ılk seri olup olmadıgını nasıl anlıcaz bılen varsa yardımcı olsun lutfen ve xperia s ıyı mı?

mc_shekil

mc_shekil

Üye
telefonundan *#*#7378423#*#* tuşla <service info> var ona gir sonra <software info> ya tıkla altlarda type number var oradan görebilirsin benim ki AAD yani ilk serilerden ABAB ve sonrası ikinci seri oluyor benim bildiğim...aslında çok iyi bi telefon ama işte şu sarı leke olayı canımızdan bezdirdi bizi soğuduk telefondan

giryani

giryani

Üye
telefonundan *#*#7378423#*#* tuşla <service info> var ona gir sonra <software info> ya tıkla altlarda type number var oradan görebilirsin benim ki AAD yani ilk serilerden ABAB ve sonrası ikinci seri oluyor benim bildiğim...aslında çok iyi bi telefon ama işte şu sarı leke olayı canımızdan bezdirdi bizi soğuduk telefondan

Arkadaşım sağolasın ya gösterdiğin iyi oldu. benim de kırmızı çerçeve sorunu vardı. aynı yerden girdim telefonu resetledim. şimdi gitti. Çok sağolasın iyi bayramlar...

albay3434

Üye
slm arkadaslar bugun xperia s cıhazımda guncelleme var dedı pc companiondan bağlandım herşey gayet normal. ama 3.adıma geldıgımızde !!! usb pc bağla dığer ucu telefona takarken ses kısma tuşuna basıl tut dıyor yapıyorum hıc bişi olmuyor. yardımcı olacak arkadas varmı acamı... zaten tlf kapalı 5 sanıye kapalı tut demiş bı öncekı adımda. yapıyorum olmuyor 4 saattır ugrasıyorum sinir oldummmm

Üst Alt