Sony Xperia XZ1 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia XZ1 Root Atma ve TWRP Yükleme
Japon teknoloji devi Sony'nin 2017 yılındaki Snapdragon 835 işlemciye sahip amiral gemisi modellerinden biri olan Xperia XZ1 ülkemizde satışa sunulan en son Sony amiral gemisi olarak dikkat çekiyor. Şuanda 3000 Türk Lirası civarında bir fiyat ile satışta olan Xperia XZ1 rakipleri karşısında tasarımı ve fiyatıyla geride kaldığı için çok fazla piyasada tutunamamıştı.

Bu konumda sizlere Xperia XZ1 root atma ve Xperia XZ1 twrp recovery yükleme işlemlerinin nasıl yapıldığı hakkında kısaca bilgiler vereceğim. Öncelikle cihazınızda bulunan bütün dosyaların bir yedeğini alın. Aşağıdaki işlemlerin ardından cihazınızda meydana gelebilecek herhangi bir yazılımsal veya donanımsal sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir.

Sony Xperia XZ1 TWRP Recovery Yükleme

Öncelikle BURAYA tıklayarak Xperia XZ1 bootloader kilidi açma işlemini yapın. Daha sonrasında en güncel Xperia XZ1 yazılımının telefonunuzda yüklü olduğundan emin olun. BURAYA tıklayarak adb driver dosyalarını bilgisayarınıza yükleyin. tıklayarak Xperia XZ1 twrp recovery dosyasını bilgisayarınıza indirin ve adb klasörünün içine atarak dosya adını recovery.img olacak şekilde değiştirin. Ardından adb klasörünün içerisinde cmd ekranını açın. İlk olarak
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Bu sayede Sony Xperia XZ1 twrp yüklenecektir.

Sony Xperia XZ1 Root Atma

tıklayarak Xperia XZ1 root dosyalarını indirin ve telefonunuzun içine atın. Daha sonrasında telefonunuz kapalıyken ses açma + güç tuşlarına aynı anda basın ve recovery menüsünü açın. Sonrasında yükle ( Install ) kısmına gelerek magisk dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Ardından telefonu yeniden başlatabilir ve Xperia XZ1 root işleminin bitip bitmediğini root checker tarzı uygulamalar ile kontrol edebilirsiniz.
 


Üst Alt