SONY xperia s alayım mı arkadaşlar,telefonu kullananlar onerırmısınız xperıa s i?

Sponsorlu Bağlantılar

jamal2012

Üye
    Konu Sahibi
Android lideri one x mi?
Konsol seviyesinde grafik sunacagi vaad edilen adreno 320 ciktiginda testler yapildi tegra 3 u ikiye katladi mali 400 ise bariz fark atti ama ikiye katlayamadi!
Ekran olarak one x kesinlikle cok iyi
Kamera olarak cok iyi videoda kamera/saniye olarak biraz sikinti var.
Ayrica one x de 1024 cekirdek olsa ne yazar,evden ciktikdan 6 saat sonra bataryasi bitiyosa.
Ekrani super ama fazla enerji harciyo
Iclemci 40 nm fazla enerji harciyo
Kamera acikligi yuksek,iyi fitograf cekiyo ama yine fazla enerji harciyo,hatta cihaz kendiside bunun ilgisini veriyo
Butun bunlara ek o tarz bi telefona cok az sayilabilecek 1800 mAh bataryasi var.
Ayrica one x inde sar degeri az degil.

kardesım bak ben sana anlatayım nasıl telefon ıstedıgımı.ınternette gezınmeyı severım ve nette cok hızlı olması lazım hıc takılmıcak bı telefon olması lazım bıde.oyun oynarken hıc takılmıcak,oyundan atmıcak,en kucuk bı takılma bıle olmıcak olması lazım 4.1 ı de alsın yeter benım ıcın.sony xperia s bunu karsılayacak bı telefon mu bılıyomusun

cliolar

Üye
kardesım bak ben sana anlatayım nasıl telefon ıstedıgımı.ınternette gezınmeyı severım ve nette cok hızlı olması lazım hıc takılmıcak bı telefon olması lazım bıde.oyun oynarken hıc takılmıcak,oyundan atmıcak,en kucuk bı takılma bıle olmıcak olması lazım 4.1 ı de alsın yeter benım ıcın.sony xperia s bunu karsılayacak bı telefon mu bılıyomusun

Xperia s butun isteklerini karsilar ama sen ne alirsan al birileri cikip su daha iyi diyecektir.
Xperia s hakkinda cok sikayet duydum ama bi okadarda memnun olan var.
Simdi dicem al,ya seninkide sorunlu cikarsa,alma dicem bu sefer ne alicam dicen.
Ben senin yerinde olsam her acidan super olan boyutuda bence cikmis en ideal telefon htc one s

aleranol

aleranol

Üye
Android lideri one x mi?
Konsol seviyesinde grafik sunacagi vaad edilen adreno 320 ciktiginda testler yapildi tegra 3 u ikiye katladi mali 400 ise bariz fark atti ama ikiye katlayamadi!
Ekran olarak one x kesinlikle cok iyi
Kamera olarak cok iyi videoda kamera/saniye olarak biraz sikinti var.
Ayrica one x de 1024 cekirdek olsa ne yazar,evden ciktikdan 6 saat sonra bataryasi bitiyosa.
Ekrani super ama fazla enerji harciyo
Iclemci 40 nm fazla enerji harciyo
Kamera acikligi yuksek,iyi fitograf cekiyo ama yine fazla enerji harciyo,hatta cihaz kendiside bunun ilgisini veriyo
Butun bunlara ek o tarz bi telefona cok az sayilabilecek 1800 mAh bataryasi var.
Ayrica one x inde sar degeri az degil.

arkadaşım sen dediğin mali 400e inanıyormusun? Adamlar tegra 3 ile en yüksek performansa ulaşıyor. Güncellemenin ardından pil sorunu büyük ölçüde çözülmese de önemli bir artış oldu. Videolarında da öyle bir sorun olduğunu hiç hatırlamıyorum. Nvidianın yaptığı bir ürünle amd yi karşılaştırmak çok yanlış. Eminim ki o konsol kalitesini bir süre daha göremeyeceğiz. Bşka lafın varmı?

- - - Eklendi - - -

htc one s o cihazdan çok daha başarılı. Veyada büyük ekran istersen s3 al ama xperialar sorunlu. One s isana tavsiye ederim.

jamal2012

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler herkeze bakalım fıyatlara bakıcam hangısı uygunsa onu alıcam saolun =)

cliolar

Üye
Tegra 3 ile en yuksek performansa ulasmalarina imkan yok bikere eski mimari,ayrica sarj sorunu yazilimdan ziyade teknoli ile alakali 40 nm ile uretiliyor.
S3 saniyede 30 kare one x 25 kare cekiyor ve akicilik hali ile cok azda olsa sekteye ugruyor.
Tegra islemcileri cok begenirim zira bundan onceki telefonum one x di,kullanici klubundede adim mevcuttur.ama bi gercek var one x i cok sevsemde malesef cok ufak ama cok onemli konularda basarisiz kaldi.bir tafdan verirken diger tarafdan aldi.
En basitinden internet performansi gercekden o tarz bi telefona gore vasat,O TARZ BI TELEFONA GORE!
Isinmasi gercekden can sikiciydi ayrica tamam saglam yapmislar xperia s deki gibi leke meke olmuyo ama biraz fazla isiniyo zira tegra 3 tabletbler icn cikmisti,simdi yeni tegra3 ler gelicek kai platformuyla onlar belki daha mobil olabilirler.
Tabiki cok basrili oldugu noktalar var
Kasa yapisi
Beats ile ortaklik
Kamera lens i
Tasarim
Sense
Nvdia yani tegra oyunlari

aleranol

aleranol

Üye
Tegra 3 ile en yuksek performansa ulasmalarina imkan yok bikere eski mimari,ayrica sarj sorunu yazilimdan ziyade teknoli ile alakali 40 nm ile uretiliyor.
S3 saniyede 30 kare one x 25 kare cekiyor ve akicilik hali ile cok azda olsa sekteye ugruyor.
Tegra islemcileri cok begenirim zira bundan onceki telefonum one x di,kullanici klubundede adim mevcuttur.ama bi gercek var one x i cok sevsemde malesef cok ufak ama cok onemli konularda basarisiz kaldi.bir tafdan verirken diger tarafdan aldi.
En basitinden internet performansi gercekden o tarz bi telefona gore vasat,O TARZ BI TELEFONA GORE!
Isinmasi gercekden can sikiciydi ayrica tamam saglam yapmislar xperia s deki gibi leke meke olmuyo ama biraz fazla isiniyo zira tegra 3 tabletbler icn cikmisti,simdi yeni tegra3 ler gelicek kai platformuyla onlar belki daha mobil olabilirler.
Tabiki cok basrili oldugu noktalar var
Kasa yapisi
Beats ile ortaklik
Kamera lens i
Tasarim
Sense
Nvdia yani tegra oyunlari

eh dediklerin haklı biyerden alıp biyerden çekiyor. İnşallah tegranın gelişmişi çıkar çok başarılı bir chipset.

jamal2012

Üye
    Konu Sahibi
hiç xperia s ı 1.serı olup olmadıgını anlıcak birı yok mu

saruman_me

saruman_me

Üye
hiç xperia s ı 1.serı olup olmadıgını anlıcak birı yok mu

o riske girme kardeş bende sarı renk ten dolayı sattım biraz int video veya oyundan sonra ekranın rengi benzi atıyor 1400aldım 750 tl ye satıım al sana xperi kalitesi=) bence biraz bekle lg 4x al inan o cihazda asla pişman olmazsın şu an ben lg nitro hd kulanıyorum xperia s i her türlü ezer geçer..

jamal2012

Üye
    Konu Sahibi
o riske girme kardeş bende sarı renk ten dolayı sattım biraz int video veya oyundan sonra ekranın rengi benzi atıyor 1400aldım 750 tl ye satıım al sana xperi kalitesi=) bence biraz bekle lg 4x al inan o cihazda asla pişman olmazsın şu an ben lg nitro hd kulanıyorum xperia s i her türlü ezer geçer..

4.1 guncellemesını alıcak mı? Bu arada satmasaydın keske garantıye yollayınca 2.versıyonlarını verıyolar gerıye dgstırıyolarmıs yanı

saruman_me

saruman_me

Üye
4.1 guncellemesını alıcak mı? Bu arada satmasaydın keske garantıye yollayınca 2.versıyonlarını verıyolar gerıye dgstırıyolarmıs yanı

yurt dışı cihazdı garantisi yoktu 4.1 büyük olasılıkla alır çünkü yeni cihaz..

saruman_me

saruman_me

Üye
nereye iyi satım yarı yarıya zarar ettim 1 ay kulandım sadece .. ama şu bir gerçek sony dünya çapında bir marka bu tür hatalaı son kulanıcıya yansıtması biraz tuhaf..

jamal2012

Üye
    Konu Sahibi
nereye iyi satım yarı yarıya zarar ettim 1 ay kulandım sadece .. ama şu bir gerçek sony dünya çapında bir marka bu tür hatalaı son kulanıcıya yansıtması biraz tuhaf..

ama garantısı yokmus ya ondandır kardesım =)