hızlı diyorlar canavar gibi diyorlar kimse oruç kafasına vurmuştur. Şu anda androidlerin fps değeri , ekran ve kamera lideri one x tir. Ha bazı testlerde bazıları xperia yı över ama o da hatalı birşey. Ekranı s3 den daha kötü diyorlar bunu bilmiyorum ama en iyi ekran one x de. Tegra 3 ü en iyi kullanan ya lg4x dir yada one x. Ayriyetten sar deçeri de çok yüksek 1.3 sana çok zararlı. Kamersı iyi diyen güldürmesin beni n8 bile ondan daha net fotolar çekiyor. Belki s3 den bazı özellikleri daha iyi ama en iyisi keskinlik detay ve renk olarak androidlerde one x tir. Jb güncellemesi demişsin de onu zaten çoğu alacak
htcnin sense arayüzü de cabası. Ben sana doğruyu gösteriyorum kardeşim. Seni yanıltmışlar. Ha tamam benim c7mden iyi s2 den iyi ama diğerleriyle kıyaslanamaz bile. Sanırım 200 tl çıkıp çok daha iyi bir tel alabilirsin.
- - - Eklendi - - -
birde sen 2. El alacakmışsın eğer sarı ekran varsa ki çoğu bu sebeple 2.el o da hem pahalı olur olmasa bile telefoncu yalan söyler de satar. Güvenemezsin.
Android lideri one x mi?
Konsol seviyesinde grafik sunacagi vaad edilen adreno 320 ciktiginda testler yapildi tegra 3 u ikiye katladi mali 400 ise bariz fark atti ama ikiye katlayamadi!
Ekran olarak one x kesinlikle cok iyi
Kamera olarak cok iyi videoda kamera/saniye olarak biraz sikinti var.
Ayrica one x de 1024 cekirdek olsa ne yazar,evden ciktikdan 6 saat sonra bataryasi bitiyosa.
Ekrani super ama fazla enerji harciyo
Iclemci 40 nm fazla enerji harciyo
Kamera acikligi yuksek,iyi fitograf cekiyo ama yine fazla enerji harciyo,hatta cihaz kendiside bunun ilgisini veriyo
Butun bunlara ek o tarz bi telefona cok az sayilabilecek 1800 mAh bataryasi var.
Ayrica one x inde sar degeri az degil.