SONY xperia s alayım mı arkadaşlar,telefonu kullananlar onerırmısınız xperıa s i?

Sponsorlu Bağlantılar

süper nova

süper nova

Üye
yıne kafam karıstı :S ne alayım kı

- - - Eklendi - - -

xperia acro s geldı mı turkıye ye
kesinlikle sony tavsiye ederim kardeşim lg neyi değişirse değişsin sony ye yaklaşamaz sony telefonların kalitesi ayrıdır daha önce hiç sony ericsson telefon kullanmadıysan anlayamazsın bu kalite farkını ben tüm markaları kullandım ve derim ki deneyimlerime dayanarak lg sony nin yanında solda sıfır kalır tabi bu benim görüşlerim herkesin görüşüne saygım sonsuzdur..

cliolar

Üye
Kafanin karismasi cok dogal ama sunu soylim sabit olarak
1 batarya cikarilabilir olsun
2 hafiza artirila bilir yada en az 32 gb olsun
3 olabiliyosa tegra yok olamiyosa populer ve basarili gpu olsun(mali 400,adreno 225)
4 yeni islemci mimarisine sahip olsun ve en kotu 40 nm ile uretilmis olsun(28 olursa super)
5 cok tutulan bi tel. olsunki satarken , yedek parca ve aksesuar alirken kolay olsun
Ayrica rom sayisida cok olur
6 son olarak ekrani lcd 2 veya super amoled plus olsun veya ips olsun
Super amoled plus da suan icin ppi degeri sikintisi var ama.

jamal2012

Üye
    Konu Sahibi
Kafanin karismasi cok dogal ama sunu soylim sabit olarak
1 batarya cikarilabilir olsun
2 hafiza artirila bilir yada en az 32 gb olsun
3 olabiliyosa tegra yok olamiyosa populer ve basarili gpu olsun(mali 400,adreno 225)
4 yeni islemci mimarisine sahip olsun ve en kotu 40 nm ile uretilmis olsun(28 olursa super)
5 cok tutulan bi tel. olsunki satarken , yedek parca ve aksesuar alirken kolay olsun
Ayrica rom sayisida cok olur
6 son olarak ekrani lcd 2 veya super amoled plus olsun veya ips olsun
Super amoled plus da suan icin ppi degeri sikintisi var ama.

ben kararımı verdım s yada acro s alıcamda şu 2. Sayfada paylastıgım sey dogrumu bı baksanız?

- - - Eklendi - - -

kesinlikle sony tavsiye ederim kardeşim lg neyi değişirse değişsin sony ye yaklaşamaz sony telefonların kalitesi ayrıdır daha önce hiç sony ericsson telefon kullanmadıysan anlayamazsın bu kalite farkını ben tüm markaları kullandım ve derim ki deneyimlerime dayanarak lg sony nin yanında solda sıfır kalır tabi bu benim görüşlerim herkesin görüşüne saygım sonsuzdur

bende bu yuzden sony alıcam zaten,babamda sony alalım cok ıyı onlar dıyo da şu 2. Sayfada paylastıgım sey dogrumu bı baksanız

süper nova

süper nova

Üye
valla müthiş cihazmış türkiye ye resmi giriş yaparsa hiç kaçırmam ben bunu :)

jamal2012

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle sony tavsiye ederim kardeşim lg neyi değişirse değişsin sony ye yaklaşamaz sony telefonların kalitesi ayrıdır daha önce hiç sony ericsson telefon kullanmadıysan anlayamazsın bu kalite farkını ben tüm markaları kullandım ve derim ki deneyimlerime dayanarak lg sony nin yanında solda sıfır kalır tabi bu benim görüşlerim herkesin görüşüne saygım sonsuzdur..

ben kararımı verdım s yada acro s alıcamda şu 2. Sayfada paylastıgım sey dogrumu bı baksanız?

- - - Eklendi - - -

valla müthiş cihazmış türkiye ye resmi giriş yaparsa hiç kaçırmam ben bunu :)

zaten satılıyo o.dogru mu kı

süper nova

süper nova

Üye
valla adam yazmış acro s tir kayıtlıdır diye yurtdışından getirmiş satıyor türkiye ye gelir mi belli olmaz ama gelirse süper olur.

jamal2012

Üye
    Konu Sahibi
süper nova

süper nova

Üye
valla orasını bilemem adam güvenilir mi değil mi karışamam çünkü bu cihazın tam olarak çıkıp çıkmadığında bile haberim yok daha yeni ilk kez duydum. bir bilen tanıyan varsa bu cihazı ona sormak lazım.

jamal2012

Üye
    Konu Sahibi
valla orasını bilemem adam güvenilir mi değil mi karışamam çünkü bu cihazın tam olarak çıkıp çıkmadığında bile haberim yok daha yeni ilk kez duydum. bir bilen tanıyan varsa bu cihazı ona sormak lazım.

sıfır garantı var dıyo dgrudur bence

süper nova

süper nova

Üye
sıfır garantı var dıyo dgrudur bence
bence sen bunu çok iyi bir araştır hem satıcıyı hemde cihazı araştır. gittigidiyor olsa birşey demezdim de bu siteden emin olamıyor insan hem belki bilen birileri de çıkar buradan işin sağlam olsun.
zaten doğru olsa bile yurtdışı ürünü türkiye de garantisi olmadığı için sbir arıza verse kendi cebinden yaptırırsın yakında türkiye ye de gelir bu cihaz bence

jamal2012

Üye
    Konu Sahibi
bence sen bunu çok iyi bir araştır hem satıcıyı hemde cihazı araştır. gittigidiyor olsa birşey demezdim de bu siteden emin olamıyor insan hem belki bilen birileri de çıkar buradan işin sağlam olsun.
zaten doğru olsa bile yurtdışı ürünü türkiye de garantisi olmadığı için sbir arıza verse kendi cebinden yaptırırsın yakında türkiye ye de gelir bu cihaz bence

gelırde ben 24 u gıbı alıcam cıhaz o zamana kadar gelmezkı ben zaten 2. El alıcam 1mılyar verırım yada 1.100 o kadar verırım bı tele

süper nova

süper nova

Üye
gelırde ben 24 u gıbı alıcam cıhaz o zamana kadar gelmezkı ben zaten 2. El alıcam 1mılyar verırım yada 1.100 o kadar verırım bı tele
ikinci el alacaksan bu cihazı boşver yurtdışı fiyatı bile 1400 e patlıyorsa türkiye ye geldiğinde uçar bunun fiyatı bence bi tane xperia s alırsın ikinci el sorunsuz yeter de artar bile bu cihazın da xperia s den farkı dayanıklılığı zaten başka bir numarasını göremedim ben.

jamal2012

Üye
    Konu Sahibi
ikinci el alacaksan bu cihazı boşver yurtdışı fiyatı bile 1400 e patlıyorsa türkiye ye geldiğinde uçar bunun fiyatı bence bi tane xperia s alırsın ikinci el sorunsuz yeter de artar bile bu cihazın da xperia s den farkı dayanıklılığı zaten başka bir numarasını göremedim ben.

bıloyom sadece dayanıklı olusu ama bu fıyatada bulmuskende kacırmamak lazım ambalanjı acılmamıs garantılı dıyo

süper nova

süper nova

Üye
bıloyom sadece dayanıklı olusu ama bu fıyatada bulmuskende kacırmamak lazım ambalanjı acılmamıs garantılı dıyo
valla sen bilirsin kardeş ben ne diyeyim o garantili diyor ama öylesine diyor onun garantisi yurtdışındadır burada işe yarayacağını sanmıyorum ha kapanmama garantisi vermişse o ayrı ama arıza durumunda garantisi olmaz. ama bu ilan daha uzun süre bu sitede olur bence sen yine de araştırmanı iyi yap öyle karar ver işini sağlam tut. benim diyeceklerim bunlar.

jamal2012

Üye
    Konu Sahibi
valla sen bilirsin kardeş ben ne diyeyim o garantili diyor ama öylesine diyor onun garantisi yurtdışındadır burada işe yarayacağını sanmıyorum ha kapanmama garantisi vermişse o ayrı ama arıza durumunda garantisi olmaz. ama bu ilan daha uzun süre bu sitede olur bence sen yine de araştırmanı iyi yap öyle karar ver işini sağlam tut. benim diyeceklerim bunlar.

oyle yapıcam zaten olmazsa xperia s alırım suya mı sokucam ben sankı o telı bsver kardesı saol her sey ıcın =)

• Beğen
Tepkiler: süper nova
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Xperia S,Sar değeri dışında iyi bir telefondur tavsiye ederim.

aleranol

aleranol

Üye
ndnını ogrenebılırmıyım?bana hızlı dıyorlar canavar gbı dyolar ve karsılastırmalarda ıphone 4s,s3,htc one x ve xperıa s ı karsılastırmıslar ve kamerası hepsını gecıyo,ekrandakı renklerın kalıtesı falan hem acıklamalara gre 4.1 guncellemesı alıcakmıs ve canavar gbı telefonmus.pekı sn ne dıceksın bunlara?

hızlı diyorlar canavar gibi diyorlar kimse oruç kafasına vurmuştur. Şu anda androidlerin fps değeri , ekran ve kamera lideri one x tir. Ha bazı testlerde bazıları xperia yı över ama o da hatalı birşey. Ekranı s3 den daha kötü diyorlar bunu bilmiyorum ama en iyi ekran one x de. Tegra 3 ü en iyi kullanan ya lg4x dir yada one x. Ayriyetten sar deçeri de çok yüksek 1.3 sana çok zararlı. Kamersı iyi diyen güldürmesin beni n8 bile ondan daha net fotolar çekiyor. Belki s3 den bazı özellikleri daha iyi ama en iyisi keskinlik detay ve renk olarak androidlerde one x tir. Jb güncellemesi demişsin de onu zaten çoğu alacak :kop: htcnin sense arayüzü de cabası. Ben sana doğruyu gösteriyorum kardeşim. Seni yanıltmışlar. Ha tamam benim c7mden iyi s2 den iyi ama diğerleriyle kıyaslanamaz bile. Sanırım 200 tl çıkıp çok daha iyi bir tel alabilirsin.

- - - Eklendi - - -

birde sen 2. El alacakmışsın eğer sarı ekran varsa ki çoğu bu sebeple 2.el o da hem pahalı olur olmasa bile telefoncu yalan söyler de satar. Güvenemezsin.

jamal2012

Üye
    Konu Sahibi

hızlı diyorlar canavar gibi diyorlar kimse oruç kafasına vurmuştur. Şu anda androidlerin fps değeri , ekran ve kamera lideri one x tir. Ha bazı testlerde bazıları xperia yı över ama o da hatalı birşey. Ekranı s3 den daha kötü diyorlar bunu bilmiyorum ama en iyi ekran one x de. Tegra 3 ü en iyi kullanan ya lg4x dir yada one x. Ayriyetten sar deçeri de çok yüksek 1.3 sana çok zararlı. Kamersı iyi diyen güldürmesin beni n8 bile ondan daha net fotolar çekiyor. Belki s3 den bazı özellikleri daha iyi ama en iyisi keskinlik detay ve renk olarak androidlerde one x tir. Jb güncellemesi demişsin de onu zaten çoğu alacak :kop: htcnin sense arayüzü de cabası. Ben sana doğruyu gösteriyorum kardeşim. Seni yanıltmışlar. Ha tamam benim c7mden iyi s2 den iyi ama diğerleriyle kıyaslanamaz bile. Sanırım 200 tl çıkıp çok daha iyi bir tel alabilirsin.

- - - Eklendi - - -

birde sen 2. El alacakmışsın eğer sarı ekran varsa ki çoğu bu sebeple 2.el o da hem pahalı olur olmasa bile telefoncu yalan söyler de satar. Güvenemezsin.

kardesım bırı oyle dıyo bırı boyle dıyo anlamadım hıc bısey kafam dahada karıstı.

cliolar

Üye

- - - Eklendi - - -

Android lideri one x mi?
Konsol seviyesinde grafik sunacagi vaad edilen adreno 320 ciktiginda testler yapildi tegra 3 u ikiye katladi mali 400 ise bariz fark atti ama ikiye katlayamadi!
Ekran olarak one x kesinlikle cok iyi
Kamera olarak cok iyi videoda kamera/saniye olarak biraz sikinti var.
Ayrica one x de 1024 cekirdek olsa ne yazar,evden ciktikdan 6 saat sonra bataryasi bitiyosa.
Ekrani super ama fazla enerji harciyo
Iclemci 40 nm fazla enerji harciyo
Kamera acikligi yuksek,iyi fitograf cekiyo ama yine fazla enerji harciyo,hatta cihaz kendiside bunun ilgisini veriyo
Butun bunlara ek o tarz bi telefona cok az sayilabilecek 1800 mAh bataryasi var.
Ayrica one x inde sar degeri az degil.