evet benımde josuma gıttı kardesım ama kullananlar hıc yazmıyorlar :/Kardes telefonu hic elime bile almadim ama guzel telefon almak istiyorsan alabilirsin amatabi kullanici yorumlarini da gormek daha iyi olur
Ilk party uretimini almadigin surece guzel telefon,ust duzey istekleri cok rahat karsilar,ayrica micro hdmi cikisi sayesinde mhl le ugrasmsmakda cabasi
ben tavsiye etmem o telefon çok da iyi değil. Kamerası övüldüğü kadar iyi değil. Onun yerine one x veya sgs3 e bakmanızı öneririm.
ben tavsiye etmem o telefon çok da iyi değil. Kamerası övüldüğü kadar iyi değil. Onun yerine one x veya sgs3 e bakmanızı öneririm.
Fiyatlari ayni olmayan cihazlarla kiyaslarken,aradaki fark pahali olanin ucuzdan fazlasi icin deger mi diye bakmak lazim.ve xperia s fazlasiyla yeticek bi tel.
Ilk parti olup olmadigini nerden anladigimizi bilmiyorum fakat google dan bakarsaniz bulabilirsiniz.
En beğendiğim telefonlardan biridir özellikle tasarımına bayılıyorum diyebilirim. çok zarif çizgiler var arka kısım hafif oval olmasaymış tamamen dikdörtgen formunda olsaymış iyiymiş ama buna rağmen iddialı bir tasarıma sahip sony kalitesini tartışmaya gerek yok zaten ayrıca güncellemeleri de alması iyi bir avantaj kesinlikle tercih edilebilecek bir telefon. ince ayrıntılarıyla ön plana çıkan bir cihaz.
o konuda kesin bir bilgi olmayabilir ama sanırım ilk serilerin alınmamasının sebebi sarı ekran sorunuyudu telefon ısınınca ekran sararıyordu ikinci el tercih edecekseniz daha yeni alınmış olması daha iyi olur bence yani 1 1.5 aylık cihazlar olabilir satıcıya sarı ekran sorunu olup olmadığı sorulabilir sıfır tercih edecekseniz de stoğu çabuk tükenen mağazaları tercih ederseniz sürekli yenileri geldiği için yardımı olabilir diyorum ben.pekı kardesım bu ılk seri olup olmadıgını nasıl anlıcaz?googleye yazdım hıc bısey cıkmıyo.
kardesim kesin almalısını cok havalı bir tel .)
o konuda kesin bir bilgi olmayabilir ama sanırım ilk serilerin alınmamasının sebebi sarı ekran sorunuyudu telefon ısınınca ekran sararıyordu ikinci el tercih edecekseniz daha yeni alınmış olması daha iyi olur bence yani 1 1.5 aylık cihazlar olabilir satıcıya sarı ekran sorunu olup olmadığı sorulabilir sıfır tercih edecekseniz de stoğu çabuk tükenen mağazaları tercih ederseniz sürekli yenileri geldiği için yardımı olabilir diyorum ben.
tamam saol kardesım.bence tam anlamıyla canavar gbı bır telefonmus acıklama ve karsılastırmalarda onu gosterıyo,o nu gec SONY bu markası yeter duruşu bıtırır ve guncellemelerı alıcak.
Cihaz cok iyi tabiki zaten onun fiyat araliginda kotu cihaz yok ama ben senin yerinde olsam biraz bekler ve lg nin gelicek yeni modellini alirdim zira s3 ulkemizde 2000 tl,yurdisi kayitlisi 1400 e bulursun
Bu cihaz ise 1600 ulke fiyati ile vekicek yurt disi fiyatini var sen dusun.
Tegra 3 un nimetlerinden faydalanir ve 2150 mAh batarya ile kesintisiz takilirsin,hem bataryasida degisiyor zira sirf batarya icin one x den s3 gectim
lg guncelleme vermeyebılır ama sony verıcek hem ben o kadar bekleyemem.soy ı alınca sony marka yanında her zaman sarj edebılecek cıhazda alıcam sorun olmaz yanı yınede cok saol =)
Yanlis anlamayin xperia s zaten fazlasiyla yeticektir diye dusunuyorum fakat en nihayetinde para veriyoruz ve verdigimiz paraya alinabilcek en uygun cihazi almak lazim.ayrica lg de politika degisimi oldu,kadro degisimiyle birlikde.
Optimus 2x diye daha eski bi tel.e dahi ice cream duyurdular yani artik destek gelicek.youtube den optimus 4x hd ye bi bakin s3 ile kafa kafaya testlerde ve en onemlisi bataryasi degisiyor hatta arti olarak ips ejrani var