Sony Xperia S 4.1.2 Jelly Bean Gelmiştir ülkemize :)

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Size de.

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Ben de her gün kontrol ediyordum . İnternette baktım güncelleme gelmiş diyor . Baktım . Telefondan zaten gözükmüyor , pc bilmemne sonynin zıkmında da güncel diyor . Eee ne oldu yani bu zıkım nasıl güncellenecek ? Özel turcsell yurtdışı vs. de değil .

Invoke

Invoke

Üye
Ben de her gün kontrol ediyordum . İnternette baktım güncelleme gelmiş diyor . Baktım . Telefondan zaten gözükmüyor , pc bilmemne sonynin zıkmında da güncel diyor . Eee ne oldu yani bu zıkım nasıl güncellenecek ? Özel turcsell yurtdışı vs. de değil .

4.sayfada anlattım, Ertuğrul ben çıkıyorum şimdi, istersen takip et konuyu 4den, yapmak istersen yapabilirsin, herkese aynı anda gelmiyor güncelleme, seri numarasına bağlı olarak geliyor, beklersen sana da gelir, ama ay da sürebilir, her an geledebilir...

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Belki htc falan alsam android kullanmayı severdim de, androidden soguttu bu sony . Bu son olsun . İlk aldıgımda hevesli hevesli kurcalıyordum . Güncellemeydi cpusuydu falan filan. Sony kendinden adım adım soguttu, sonyle beraber android den de sogudum. Kişiselleştirme,rahat internet, oyun , kamera falan filan artık önemini kaybetti benim için . S3353 ve xperia s imin şuan benim için farkı yok. 2 side mesaj atıyor, konuşma sağlıyor ve internete giriyor . Harbi kıl etti.

cebren19

Üye
eyvallah.biraz daha uğrasıyım.bakalım.sağolasın..

cebren19

Üye
tekrar 4.0.4 ü yükledim açıldı tel bakalım.

ender1988

Üye
hocam ben flashtool ile yapmaya çalıştım da hep "For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode" bu hatayı veriyor ve ben bu modu değiştiremiyorum

Invoke

Invoke

Üye
tekrar 4.0.4 ü yükledim açıldı tel bakalım.

En azından teli kurtardık :D
Ayarlardan MSCye alıp tekrar deneyebilirsin istersen. Kurarken flashtooldan wipeları işaretle, bölge ve dil abd olsun, usb hata ayıklması ve bilinmeyen kaynakları aç. Aklıma başka bir şey gelmiyor, olması lazım aslında, istersen başka bir yerden indir romu öyle dene.
Ya da uğraşma, sen belirsin. :D

- - - Eklendi - - -

hocam ben flashtool ile yapmaya çalıştım da hep "For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode" bu hatayı veriyor ve ben bu modu değiştiremiyorum

Ben de şuan stock rom kurulu olmadığından ayarlarım sizinle aynı değil nerede bilmiyorum ama, usb bağlantı modu gibi bir şey olması lazım ayarlarda, xperia'nın içinde de olabilir. MSC(Yığın depolama) MTP(Medya bilmem bişi) şeklinde iki bağlantı modu vardır. MSC şeklinde ayarlayın.

Skarz

Skarz

Üye
ayarlar xperia baglantı kısmında msc yada mtp seçenegi yok. ıcs kullanıyorum baktım öyle bir seçenek bulamadım 2011 modellerde vardı ama şimdi flash tool ile JB yi flaslıcam umarım sorun cıkmaz

edit :

flash tool ile jbyi flashladım sonunda güncellemeyi bekleyemem :)

cebren19

Üye
hocam ben 4.2.1 rin romunu yükledim olmadı.aynı aynı hatayı verdi.sanırım romda bi sıkıntı var.ama sonra 4.0.4 ü yükledim.düzeldi.tel açılınca kernel 6.2 a 45 ten 55 e güncelledi sonrada pc companiandan jelljbeana güncelleme geldi.şuanda tel jelibon oldu.kernel sürümü 55 olmayana jelibon gelmiyor anladığı.benim 4.0.4 ün linkini vereyim.
buyrun hocam.buradan devam edebilirsiniz.

tamererden

Üye
admin kardeşim senin dediğin gibi sony update serviceden jelly ben kurmak için uğraştım ancak telefonu usb ile bağladığımda usb yi tanımıyor arızalı usb yazıyor ancak tel açık iken usb yi kullanabiliyorum bu arada bilgisayarım windos 8 nasıl yapmam gerek yardım edersen sevinirim

metinn784

Üye
hocam add driwer diye klasörü bulamadım flash toll da yardımcı olurmusunuz

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye

Flashtool senin cihazı görmüyor!
Sürücüleri tekrar kur ve cihazı açık şekilde pc'e bağla. Sonunda cihaz modeli ve diğer özellikleri çıkacaktır :)

metinn784

Üye
banada yardımcı olurmusun penci hoca

- - - Eklendi - - -

Invoke

Invoke

Üye

olalım, C: Flashtool: Drivers: orda flashtool drivers.exe var.

- - - Eklendi - - -

Flashtool senin cihazı görmüyor!
Sürücüleri tekrar kur ve cihazı açık şekilde pc'e bağla. Sonunda cihaz modeli ve diğer özellikleri çıkacaktır :)

Görüyor usta, görmese, flashlayıp bozamaz, ve sonra kapalı iken tekrar ics kurup düzeltemez, jb flashlarken bir hata olmuş o arada, ama çözemedim.

- - - Eklendi - - -

ayarlar xperia baglantı kısmında msc yada mtp seçenegi yok. ıcs kullanıyorum baktım öyle bir seçenek bulamadım 2011 modellerde vardı ama şimdi flash tool ile JB yi flaslıcam umarım sorun cıkmaz

edit :

flash tool ile jbyi flashladım sonunda güncellemeyi bekleyemem :)

Hayırlı olsun =)

metinn784

Üye
hocam cok ciddiyim yomk oyle bişey zıp dosyası olarak acıyorum customazion
emma setup hove to use var baska bişey yok

Invoke

Invoke

Üye
hocam cok ciddiyim yomk oyle bişey zıp dosyası olarak acıyorum customazion
emma setup hove to use var baska bişey yok

Ben de ciddiyim...
Yanlış indirmişsin, emma nerden bulaştıysa başımıza dur bekle link verecem.

metinn784

Üye
peki hocam

Invoke

Invoke

Üye

metinn784

Üye
uploded xp var oradan mı kurayım

Üst Alt