Sorun yaşayan arkadaşlar acaba flashtooldan yüklerken wipe data, wipe cache, wipe apps log'u işaretleyip mi yaptılar işlemleri? Eski sürümden kırıntılar kalmasın, wipeları yapın.
Hocam olayı tam bilmediğimden ve anlatımda da yazmadığı için o yandaki kutucukları hiç ellemedim işaretli değildi acaba o yüzden sorunlar olabilir mi?
Yandaki kutucuklar da dediğim şeyler mi yazıyordu wipe bilmem ne. Eski romdan kırıntılar kalmıştır ondan sorun yaşıyor olabilirsiniz bence aynı işlemi tekrar yapın kutuları işaretleyin.

FlashTool ile kurduğumun yerine şimdi de telefonu Update Service üzerinden kurdum ve kamera sorunu mevcut video çekiminde donukluk yapıyorŞuan gözüme çarpan en belirgin fark Flashtool'a nazan service üzerinden gelen kurulumda telefon daha erken açılıp kapanıyor ;d kurcalıyorum hala
Yok silmedim . Bütün kutucukları işaretliyorum doğru mudur? Tekrar yanlış bir şey olmasın![]()

O ftfli romun linki war mi :-)

Arkadaşlar daha önceki mesajlarda belirtiğim gibi bende flashtool ile 4.1.2 ye geçtim fakat benim pek hoşuma gitmedi ana ekran geçişleri filan tamam hoş güzel akıcı fakat temalar tuş kilidi duvar kağıtları hiç hoş durmuyor telefondan soğudum desem yalan olmaz özellikle fotoğraf çekerken kendi kendine ana ekrana atması beni hasta etti birde yine bir kaç soru sormak istiyorum
-Bu stamina modu nerde eğer ayarlar güç yönetimi Uzatılmış Bekleme Modu stamina moduysa pek bir işe yaramıyor
-Birde ben bunu flashtool ile yükledim şimdi pc companion veya uptada service programına takıp yazılımı tekrar yükle desem bir sorun olur mu
-Birde ben bunu flashtool ile yükledim şimdi pc companion veya uptada service programına takıp yazılımı tekrar yükle desem bir sorun olur mu
Bana büyük ihtimal pc companion dan 4.1.2 gelmedi yazılımı tekrar yükle dersem 4.1.2 mi kurar yoksa 4.0.4 mü
Mevcut olan son sürümü kurar. Yani bu 4.0.4 te olabilir, 4.1.2 Jelly Bean de olabilir. Şansına![]()

Basit bir işlem, aslında bilmeyen için anlatıyoruz, ama doğru, yine de dert oluyor, ilk başta ben de korkardım, bir şey olacak diye.
- - - Eklendi - - -
Çıkmaz, yine bir şey olursa yazın, yardımcı olmaya çalışalım, Bu orijinal sonynin gönderdiği güncelleme zaten =)

Kardeşim ilk başta stamina yok diye bende üzülmüştüm ama uzatılmış bekleme modu da bende gözle görülür bi fark yaptı şimdi en kötü bir gün gidiyor normal kullanımdaArkadaşlar daha önceki mesajlarda belirtiğim gibi bende flashtool ile 4.1.2 ye geçtim fakat benim pek hoşuma gitmedi ana ekran geçişleri filan tamam hoş güzel akıcı fakat temalar tuş kilidi duvar kağıtları hiç hoş durmuyor telefondan soğudum desem yalan olmaz özellikle fotoğraf çekerken kendi kendine ana ekrana atması beni hasta etti birde yine bir kaç soru sormak istiyorum
-Bu stamina modu nerde eğer ayarlar güç yönetimi Uzatılmış Bekleme Modu stamina moduysa pek bir işe yaramıyor