Sony Xperia S 4.1.2 Jelly Bean Gelmiştir ülkemize :)

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Sorun yaşayan arkadaşlar acaba flashtooldan yüklerken wipe data, wipe cache, wipe apps log'u işaretleyip mi yaptılar işlemleri? Eski sürümden kırıntılar kalmasın, wipeları yapın.

FiYSo

Üye
Sorun yaşayan arkadaşlar acaba flashtooldan yüklerken wipe data, wipe cache, wipe apps log'u işaretleyip mi yaptılar işlemleri? Eski sürümden kırıntılar kalmasın, wipeları yapın.

Hocam olayı tam bilmediğimden ve anlatımda da yazmadığı için o yandaki kutucukları hiç ellemedim işaretli değildi acaba o yüzden sorunlar olabilir mi?

Invoke

Invoke

Üye
Hocam olayı tam bilmediğimden ve anlatımda da yazmadığı için o yandaki kutucukları hiç ellemedim işaretli değildi acaba o yüzden sorunlar olabilir mi?

Yandaki kutucuklar da dediğim şeyler mi yazıyordu wipe bilmem ne. Eski romdan kırıntılar kalmıştır ondan sorun yaşıyor olabilirsiniz bence aynı işlemi tekrar yapın kutuları işaretleyin.

FiYSo

Üye

Yandaki kutucuklar da dediğim şeyler mi yazıyordu wipe bilmem ne. Eski romdan kırıntılar kalmıştır ondan sorun yaşıyor olabilirsiniz bence aynı işlemi tekrar yapın kutuları işaretleyin.

Yanlış hatırlamıyorsam o tarz bir şeyler yazıyordu .Tekrar denememin (işaretleyerek) bir faydası olur mu? Program vs tekrardan uğraşmayayım şimdi :)

Invoke

Invoke

Üye
Büyük ihtimalle düzelir. İnşallah :D

- - - Eklendi - - -

Garanti veremiyorum, denemekten başka çaren yok, eğer indirdiğin dosyayı silmediysen çok uğraşmazsın zaten..

FiYSo

Üye
Yok silmedim . Bütün kutucukları işaretliyorum doğru mudur? Tekrar yanlış bir şey olmasın :)

yakupb03

yakupb03

Üye
FlashTool ile kurduğumun yerine şimdi de telefonu Update Service üzerinden kurdum ve kamera sorunu mevcut video çekiminde donukluk yapıyor :) Şuan gözüme çarpan en belirgin fark Flashtool'a nazan service üzerinden gelen kurulumda telefon daha erken açılıp kapanıyor ;d kurcalıyorum hala

O ftfli romun linki war mi :-)

Invoke

Invoke

Üye
Yok silmedim . Bütün kutucukları işaretliyorum doğru mudur? Tekrar yanlış bir şey olmasın :)

Ne yazıyor kutucuklarda?

- - - Eklendi - - -

İşaretle geç ya wipelar işte :D

sanysefa

Üye
Arkadaşlar daha önceki mesajlarda belirtiğim gibi bende flashtool ile 4.1.2 ye geçtim fakat benim pek hoşuma gitmedi ana ekran geçişleri filan tamam hoş güzel akıcı fakat temalar tuş kilidi duvar kağıtları hiç hoş durmuyor telefondan soğudum desem yalan olmaz özellikle fotoğraf çekerken kendi kendine ana ekrana atması beni hasta etti birde yine bir kaç soru sormak istiyorum :D

-Bu stamina modu nerde eğer ayarlar güç yönetimi Uzatılmış Bekleme Modu stamina moduysa pek bir işe yaramıyor
-Birde ben bunu flashtool ile yükledim şimdi pc companion veya uptada service programına takıp yazılımı tekrar yükle desem bir sorun olur mu

Xperia-S

Xperia-S

Üye
Öncelikle pc companion üzerinden de güncellersen aynı tema ve görselliklerle karşılaşacağını bildiririm. Stamina mod, evet güç yönetiminde bulunan uzatılmış bekleme modu oluyor.

Şayet Pc Companion ve Update Service ile tekrar yüklersen Sony henüz sana 4.1.2 yazılımını ulaştırmamışsa önceki sürüm 4.0.4'ü yükleyecektir. Herhangi bir sorunla karşılaşmazsın telefonunu aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsin.

Arkadaşlar daha önceki mesajlarda belirtiğim gibi bende flashtool ile 4.1.2 ye geçtim fakat benim pek hoşuma gitmedi ana ekran geçişleri filan tamam hoş güzel akıcı fakat temalar tuş kilidi duvar kağıtları hiç hoş durmuyor telefondan soğudum desem yalan olmaz özellikle fotoğraf çekerken kendi kendine ana ekrana atması beni hasta etti birde yine bir kaç soru sormak istiyorum :D

-Bu stamina modu nerde eğer ayarlar güç yönetimi Uzatılmış Bekleme Modu stamina moduysa pek bir işe yaramıyor
-Birde ben bunu flashtool ile yükledim şimdi pc companion veya uptada service programına takıp yazılımı tekrar yükle desem bir sorun olur mu

sanysefa

Üye
Bana büyük ihtimal pc companion dan 4.1.2 gelmedi yazılımı tekrar yükle dersem 4.1.2 mi kurar yoksa 4.0.4 mü

Xperia-S

Xperia-S

Üye
Mevcut olan son sürümü kurar. Yani bu 4.0.4 te olabilir, 4.1.2 Jelly Bean de olabilir. Şansına ;)

Bana büyük ihtimal pc companion dan 4.1.2 gelmedi yazılımı tekrar yükle dersem 4.1.2 mi kurar yoksa 4.0.4 mü

FiYSo

Üye
Yahu bana tekrar yükleyin wipe olmadığı için biraz takılma oluyor vs demişlerdi ama şimdi baktım wipe olayı hallolduğu halde böyleymiş. Nasıl yapacağım bu işi yükledim ama 4 0 4 daha stabildi düşünün :)

wipe kısmında üç seçenek var üçü de işaretli ama aşağıdaki kernel vs var onlar işaretli değil o şekilde yapıldı yükleme

yakupb03

yakupb03

Üye
Bakın benim flastolda wipe cche wipe apps hepsi işaretli ama ben bu romu pek sevmedim desem yeridir çünkü geçişler sıkıntılı bazen ana ekrana atıyor vs. Sonra menü de gezinme olayı ıcsde daha stabil'di bu benim görüşüm şu an xdaya gidiyorum bu böyle olmaz :-)

ponto

Üye

:)
Basit bir işlem, aslında bilmeyen için anlatıyoruz, ama doğru, yine de dert oluyor, ilk başta ben de korkardım, bir şey olacak diye. :)

- - - Eklendi - - -

Çıkmaz, yine bir şey olursa yazın, yardımcı olmaya çalışalım, Bu orijinal sonynin gönderdiği güncelleme zaten =)

üstadım bende yükledim ellerine emeğine sağlık herkesin çok teşekkürler beklemekten kafayı yemiştim hergün kontrol etmekten :D

sanysefa

Üye
Xperia S jelly bean deki bazı hataları gidermek için 6.2.B.0.211 güncellemesi olacakmış doğrumu acaba

dearbe

Üye

Kardeşim ilk başta stamina yok diye bende üzülmüştüm ama uzatılmış bekleme modu da bende gözle görülür bi fark yaptı şimdi en kötü bir gün gidiyor normal kullanımda

Üst Alt