Sony Xperia S 4.1.2 Jelly Bean Gelmiştir ülkemize :)

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Hocam haklısını alternatif programlar mevcut ancak içime sinmiyor kullanırken :) Sony'nin en sevdiğim yanı klavye olayıydı o şuan neredeyse sıfır çok berbat bir klavye olmuş gerçekten.

Sony'nin walkmani de oldukça güzel ancak burada da patlamış sanırım :)

Umarım ufak güncellemelerle bu sorunlar giderilir ICS'den nefret ettiğimden dolayı telefonu satma noktasına gelmiştim Jelly Bean'i bekleyeyim ona göre karar vereyim dedim fakat bu da neredeyse içime sinmedi.

Sony donanım olarak tip olarak güzel cihazlar yapıyor ama bir de şu yazılımı halledebilseydi keşke.

Cihazın rootlu olsa aslında hallederiz de -yine orijinal programları kullanırsın- şimdi oralara hiç girmeyelim. :D

Sen yükle dediklerimi düzgün çalışırlar, işini görürler, idare edersin bir süre sonra zaten hallederler bu sorunları senin pc comp.'a da gelir güncelleme...

Stamina mod var mı telefonunda?

Xperia-S

Xperia-S

Üye
Fiyso hocam stamina modda telefonu denemişsin 02,30 95% iken şarz durumun 08,00 itibariyle 77% düşmesi bana enteresan geldi. Çünkü bende FlashTool ile kurdum Jelly Bean sürümünü lakin ben de dün gece stamina modunu denedim gece 01,45 civarı 98% iken şarz sabah 11,00 itibariyle 96% idi. Gayet başarılıydı. Şuan da bile telefonda mobil net açık durumda ve şarz durumu 89%. Yazılımsal bir sıkıntı yaşıyor olabilirsin emin olamadım. :)

glazier

Üye

Silip tekrar yükleyin, pc comp.ı

- - - Eklendi - - -

Belki düzelir...
Ya da deneyebiliyorsanız başka bir pc ile deneyin.
Hala düzelmedi. güncellemenin bu evresinde internet bağlantısı gerekli midir ? çünkü yurt interneti olduğundan çok iyi bi bağlantısı yok. eğer internetle alakası yoksa başka bir pc de denicem..

FiYSo

Üye
İkiniz de stamina mode konusuna değinmişsiniz :)

Olayı aktarayım hemen stamina mode var görünüyor

Dün gece yatmadan evvel denemek için stamina mode'u açtım fakat sabah kalktım ekranı açtığımda ilk olarak "h" yani 3g açık ibaresiyle karşılaştım.Oradan da anladığım stamina mode çalışmamıştı.

Özet: Stamina mode var fakat yok :)

Yazılımsal olabilir ama aynı rom'u yüklediysek buradaki çoğu kişide olmaması lazım garipsedim :)

- - - Eklendi - - -

Edit: A.l. type klavyesi diye bir program indirdim 14 gün deneme sürümü mevcut ama hiç birisinin ICS'deki Sony klavyesinin yerini tutacağını sanmıyorum. Özellikle kelime tahminleri ve swift yazma özelliğiyle

Sürekli mesajlaşan biri olarak bu durum çok kötü oldu benim için.

yakupb03

yakupb03

Üye
romum xda dan allah korusun nazar'dan :-) bende sıkıntı yok şu an wifideym stamina modu ne zaman etknlstrsm ekran kapanınca wifi kapanıyor ekranı açıyorsun 5 sn sonra yeniden işaret geliyor no problem :-)

FiYSo

Üye
Allah'ını seven üzerime xda atsın demekten başka çarem yok o zaman :)

yakupb03

yakupb03

Üye
Bilmiyorum kardesim :-) ama xda candr can :-)

FiYSo

Üye
Aynı işlemi xda'daki romu indirip onda uygulasam daha güzel ve daha stabil bir sistem mi olur sence?

Ayrıca bu sony dağıtımı ise nasıl daha iyi olabilir :) çözemedim kafamı karıştırdınız tavsiye verin şimdi

yakupb03

yakupb03

Üye
Vala hocam bl kilidi açık kapalı rotlu rotsuz şu bahsettiğimz güncelleme. 6.2.b.0.200 olan hepsini denedim 2 gde hata var sonra kamerada sorun yok ama video kalitesi çekerken özellikle. Düşmüş ve kasark çekiyor bundan xdadakilrde şikayetçi. Bilmiyorum bence uğraşma hiç ama öğlen 2 de kalktım sms var evden nete giriyorum şarj şu an 74 net açık sana falan yazıyorum ışte sen karar ver bir artışı yok bu özellikten başka :-)

Invoke

Invoke

Üye
Aynı işlemi xda'daki romu indirip onda uygulasam daha güzel ve daha stabil bir sistem mi olur sence?

Ayrıca bu sony dağıtımı ise nasıl daha iyi olabilir :) çözemedim kafamı karıştırdınız tavsiye verin şimdi

Vatandaş, custom rom kullanıyor diye biliyorum, garanti derdiniz varsa, gider söyleyim. En üstteki Xperia-S isimli vatandaş ise memnun flashtool ile yüklediği romdan. Acaba siz de bir problem mi oldu? İsterseniz aynı romu tekrar kurun, deneyin, pek sanmıyorum düzeleceğini ama denemekten zarar çıkmaz, internet kotalı değilse :D
Bir de aynı yöntemle, ICSye de dönebilirsiniz.

yakupb03

yakupb03

Üye
Şu an memnun.um :-)

Xperia-S

Xperia-S

Üye
Sony BLOG'dan indirdiğim Xperia S LT26i World Jelly Bean 4.1.2 yazılımında henüz bir sıkıntı yaşamadım ben, ne stamina modunda ne mesajlaşırken klavye donması veya hatalı yazım sorunu ne 2G şebeke çekiminde ve ne de video kamera çekiminde ön/arka herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ve aynı anda oyun arka planda çalışır durumdayken Chrome de yaptığım gezintilerde ısınma sıkıntısı da yaşamadım. Hala düşünüyorum indirdiğim .ftf dosyasını Sony benim için sorunsuz mu yapmıştı ;D

yakupb03

yakupb03

Üye
Olabilir :-)

Xperia-S

Xperia-S

Üye
Tek merak ettiğim şey;

Sony BLOG sitesinde ki mevcut sürüm 490,00 mb büyüklüğünde iken, Sony Update Service üzerinden inen sürüm 467,2 mb büyüklüğünde. Acaba neden? ;D 23mb büyüklüğündeki fark ne olabilir.

yakupb03

yakupb03

Üye
Bir kaç program bence başka ne olabilir ki :-)

Xperia-S

Xperia-S

Üye
Sözde manuel indirilen sürüm ile Update Service üzerinden inen sürüm aynı? Blogda ki sürüm orjinal de update service üzerinden inen sürüm orjinal değil mi? Değiştiriyorlar mı noooluyo?! ;D

Invoke

Invoke

Üye
Sözde manuel indirilen sürüm ile Update Service üzerinden inen sürüm aynı? Blogda ki sürüm orjinal de update service üzerinden inen sürüm orjinal değil mi? Değiştiriyorlar mı noooluyo?! ;D

Aynı usta, aradaki 23mb bir şeyi değiştirmez rahat ol :D

- - - Eklendi - - -

Sony BLOG'dan indirdiğim Xperia S LT26i World Jelly Bean 4.1.2 yazılımında henüz bir sıkıntı yaşamadım ben, ne stamina modunda ne mesajlaşırken klavye donması veya hatalı yazım sorunu ne 2G şebeke çekiminde ve ne de video kamera çekiminde ön/arka herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ve aynı anda oyun arka planda çalışır durumdayken Chrome de yaptığım gezintilerde ısınma sıkıntısı da yaşamadım. Hala düşünüyorum indirdiğim .ftf dosyasını Sony benim için sorunsuz mu yapmıştı ;D

O zaman sıkıntı yaşayan arkadaşlar tekrar denesin belki bir hata olmuştur, ama olmaması lazımdı :S

Xperia-S

Xperia-S

Üye
FlashTool ile kurduğumun yerine şimdi de telefonu Update Service üzerinden kurdum ve kamera sorunu mevcut video çekiminde donukluk yapıyor :) Şuan gözüme çarpan en belirgin fark Flashtool'a nazan service üzerinden gelen kurulumda telefon daha erken açılıp kapanıyor ;d kurcalıyorum hala

Invoke

Invoke

Üye
FlashTool ile kurduğumun yerine şimdi de telefonu Update Service üzerinden kurdum ve kamera sorunu mevcut video çekiminde donukluk yapıyor :) Şuan gözüme çarpan en belirgin fark Flashtool'a nazan service üzerinden gelen kurulumda telefon daha erken açılıp kapanıyor ;d kurcalıyorum hala

Kurcala bakalım :D

yakupb03

yakupb03

Üye

Ftf link atsna bir :-) flaştool için :-)

Üst Alt