Kafana göre takıl evet dersen vifi falan şifre ister şimdi. Sen geç sonra vifiden halleder'sin aynı yere varıyor sonuç sıkıntı yok. Bekleme modu. Telefon ayarlar güç yönetimi .. :-)
bir de hani başta demiştim ya sistemi yedekledim diye şimdi telefonu usb ye bağladığım zaman içinde herşey duruyo video olsun resim olsun eğer yedeklemeyi kurarsam üstüne mi yapar yoksa aynı resim video yu kurar mı
- - - Eklendi - - -
Pencihoca dediğini yaptım kardeş direk kaydet mi diyeceğim ad istiyo bilgileri girmem gerekiyormu
telefonda belirgin bi hızlanma oluyo mu ben daha yapmadım telin şarj olmasını bekliyorum ondan sonra yapıcam bir de dosylar siliniyor mu resim müzik falan ayrıca google playdan indirdigim birsürü ücretli oyun ve uygulama var onların silinmesini istemiyorum yardım edebilecek olan var mı???
Hocam flastolla yükleme yaparken wipe reseti kendi yapıyor. Uygulamalar arkadaşın.ki gibi sdcarta kaydedildyse ki kaydetmemstr telefon hafızasın'da dir. Herşey gider. E sen yeni rom u attıktan sonra yine cool market blackmart dan indir en fazla yarım saat uğraşır'sin
O zaman net ayarlarını indir. Ya xperia'da olacak. Yada ayarlarda 4 sekmede falan hatirlayamadim şimdi bende olmayınca gir bak oralara net ayarlarını indir
telefonda belirgin bi hızlanma oluyo mu ben daha yapmadım telin şarj olmasını bekliyorum ondan sonra yapıcam bir de dosylar siliniyor mu resim müzik falan ayrıca google playdan indirdigim birsürü ücretli oyun ve uygulama var onların silinmesini istemiyorum yardım edebilecek olan var mı???
telefonda belirgin bir hızlanma var ve pc companiondan güncellersen yada update centerden güncellersen hiç birşey silinmiyor ama flashtool ile bilmiyom dostum.
telefonda belirgin bir hızlanma var ve pc companiondan güncellersen yada update centerden güncellersen hiç birşey silinmiyor ama flashtool ile bilmiyom dostum.
boodloader kilidini kaldırmak shiftdeleteden bakarak açmayı denedim ama olmadı. rom indir flashtool iniyor. ilk arkadaşın verdiği linkten emmayı indirdim ama kullanıcı adı parola istiyor ona kaydoldum ama emaile onay gelmediği için onu da açamadım şu anda ikinci verdiği linkkten flashtool indiriyorum versiyon 0.9.0.0
Sorum şu bu flashtool ile bootloader yapmadan orjinal romu kurabilir miyim ?
Teşekkürler
Hocm zaten bootladr kırmana gerek yok kırarsan ve yükleme yaparsan cihaz brick olabilir illa zoru seviyorum diyorsan birşey diyemem :-) kilit falan kırma zaten şimdi olduğu gibi yükleyecksn