Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler bende kullanıyorum telefonu bi 10 dakka havuza soktum su geçirdi 2 gün pirinç in içinde beklettim gönderdim servisine 0 paket yeni telefonu 30 iş günü sonra gönderdiler telefon su geçiriyo haberiniz olsun
beyler bende kullanıyorum telefonu bi 10 dakka havuza soktum su geçirdi 2 gün pirinç in içinde beklettim gönderdim servisine 0 paket yeni telefonu 30 iş günü sonra gönderdiler telefon su geçiriyo haberiniz olsun
varsada nadir ben cesaret edemem sokmaya z3 ü mesela(yok)ama su geçirmediğini bilsem bile
byAndroid
Üye
hepsi mi su geçirir arkadaş
kralberk13
Üye
hayır su geçirmeyenlerde var öyle olsa neden su geçirmiyor diyolarki nden sertifikalara sahip? biraz şans işi
byAndroid
Üye
Sertifika yı hepsine veriyorlar bu cihazlar test edilmiyor mu ne biçim iş bu!
kralberk13
Üye
hocam adam vieo çekip atıyor suya sokuyor bişey oluyormu demek şans işi
byAndroid
Üye
Hepsinin gecirmemesi lazım. Ben anlamam. Geçireni de ücretsiz yada yenisi versinler
kralberk13
Üye
güzel diyosunda kullanıcı hatası olarak görüyolar sanırım
byAndroid
Üye
Aynen
kralberk13
Üye
o değilde 1.800 tl para ver suya sokmadın sayalım suya düşse birde su aldığını düşün gitti para yazık dikkatli olunması lazım su geçirmediğini bilsek bile