Bence Go değil almak iyi olmaz, illa sony diyorsun tamam ama 2.el alma ihtimalin var mı? 700liraya sıfır xperia mı istiyorsun yani?
Çok açık konuşacağım, xperialar biraz pahalı içindeki donanıma göre, valla ben olsam ben de s3mini filan almam. Ray almıştım, pişman da olmadım. Ha Nexus diye bir şeyin 1300liraya alayıyla kapıştığını bilseydim o zamanlar bütçemi artırırdım. Neyse
ben olsam o alacaklarından hiç birini almam. 512mb ram sıkıntı çünkü. İkinci el temizinden P bulmaya çalış, bulabilirsen S bul. Ya da 3-5 para biriktir sıfır P al.
Çok oyun oynarım demişsin çünkü, telefonu alırsın bir iki oyunu oynarsın üçüncüyü oynayamayınca canın sıkılır. Rami yetmez, oyunun ortasında kapatır. Durduruldu der. Kasar, donar bişiler olur. 700lira verip pişman olmaktansa az daha koyup daha iyisini almak daha mantıklı bence.
Bir de o fiyata s3mini almam dedim ama S2 bulabilirsen iyi olur, tasarım olarak kötü değil ince bir telefon hoş bence tabi kişiden kişiye değişir. Hoş dediğim Bir Xperia P değil. Tip olarak yoksa performansta Xperia P'yi ezer. S'le kapışır(bence S daha iyidir.) Yani samsungfobin yoksa s3mini demiyorum ama S2 işini görecek bir telefon, oyun konusunda vs.
Not: Alacağın telefonun en az 1gb rami olsun.