Haber Sony, Toshiba'nın Sensör Üretim Bölümünü Satın Alıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sony, Toshiba'nın Sensör Üretim Bölümünü Satın Alıyor!
2014 yılı verilerine göre dünyanın en çok sensör satan ismi olmayı başaran Sony, Reuters'da yer alan habere göre önemli bir satın alma gerçekleştirmek üzere.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kesinleşmeyen bilgiye göre Sony, Toshiba'nın sensör üretim bölümünü yaklaşık 165 milyon dolara satın almaya hazırlanıyor. Yakın zaman içerisinde sonuçlanacağı söylenen gelişmeyle Toshiba'nın Japonya Ōita'da yer alan görüntüleme sensörü üretim fabrikasını Sony'e devretmesi ve bu alandan temelli olarak çıkması bekleniyor.

Toshiba'nın şimdiye kadar ürettiği sensörler daha çok mobil cihazlara hitap ediyor ve el değiştirme ile Sony'nin zaten oldukça yüksek performans veren sensörlerinin daha da iyi hale geleceği bekleniyor. Ayrıca bu gelişme ile Sony'nin Apple ile Samsung'un taleplerini daha rahat karşılayabileceği de söyleniyor.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Invoke


Rygebin

Rygebin

Üye
Nelere yol açacak umarım öldürmez bölümü.
 
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Belli olmaz kaç firma öyle öldürdü :ehe :ehe
Kamera sensörü denince akla ilk gelen firmalardan biri Sony zaten. Sensör kısmında da zarar yapmıyorlar. Toshiba'nın sensör kısmını satın alarak hem daha iyi sensörler yapabilir hemde daha çok üretip daha kısa zamanda diğer firmalara teslim edebilir. Kötü bi tarafı yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: kaankulahli
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Satın alma kesinleşti. 165 milyon dolara satın alıyorlar. 2016 Mart ayında Sony'nin oluyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Vaybe desenize sony 20.7 mp aşacak 4k ekranlı telefonuna 4k destekli kamera çıkaracak (çözünürlük olarak değil , renk vb. olarak)
 


Üst Alt