• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

SONY Smartband SWR10 CES 2014

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
SONY Smartband SWR10 CES 2014



SmartBand, günde 24 saat, haftada 7 gün takabileceğiniz bir cihazdır. Su geçirmezdir; ne yaparsanız yapın üzerinizde bulundurabilirsiniz. Göze batmaz, her giyim tarzında harika görünecek şekilde tasarlanmıştır ve pil performansı etkileyicidir (5 güne kadar).




Resimde gördüğünüz gibi bandın içinde çıkarılabilir bir birim var. Zaten iş o alette. Çıkarabilir olması güzel, farklı renk bileklikler alabilir, değişik değişik takabilirz. Yine Alüminyum Sony Logosu hoş olmuş ve tabiki su geçirmez olması. Sony bunu ne şekilde olursa olsun takabileceğimizi söylüyor. CES 2014de duyuruldu ve Avrupa fiyatı 99€.


Yalnızca Androidli cihazlara uygun, IOS biraz daha bekleyecek.



Peki ne işe yarıyor?

Günlük aktivitelerinizi, hareketlerinizi, toplantılarınızı, yapacak işlerinizi vs kaydediyor. Ne kadar kalori yaktığınızı ortalama olarak hesaplayabiliyor. Ayrıca müziklerinizi başlatıp, durduradabilirsiniz. Çağrıları, mesajları ve sosyal ağlardan gelen bildirimleri de ufak titreşimlerle bize bildiriyor.



Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız




 
Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
Kullanışlıymış..
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke

Benzer Konular

YENİÇeri1362
Cevap
3
Görüntüleme
3K
Türe


Üst Alt