uNdeRqr0unD
Üye
ya real football 2013 kasmadan oynayabiliyormusunuz?yada eternity warriors 2? birde angry birds space fruit ninja bunları aynı anda yüklersek kasarmı?ARKADASLAR RAY DA İCS(4.0.4) ,GB (2.3.4) TE KASMA,TAKİLMA HER HANGİ BİR SORUN,PROBLEM YOK,İNSANLARİ YANLİS BİLGİLENDİRMEYİN ,İCS NİN FARKİ GORSELLİK VE KAMERADA İYİLESTİRME,BUDA REMİN AZALMASİ DEMEK,ROOT YAPİP GEREKSİZ UYGULAMALARİ SİLEREK AYNİ SEVİYEYE CİKARTİRSİNİZ(140 MB A KADAR CİKAR ,)
2.3.4 un farkiysa oyunlarin hepsini calistirir ,oyunlarda sorun cikartmaz,4.0.4 te bazi oyunlar calismaz yada bir sure sonra durur,ornek 2.3.4 te caliasan sorun yasatmiyan stret faht 4 gb de calisir(2.3.4),ics de(4.0.4) te calismaz,isteyenlerde cyganamon mod 7.2 yukleyip gorsellik (camerada iyilesme,menulerde ,seste) COK DAHA VERİMLİ KULLANİR
TERCİH SİZİNN,SAYFAMDA ANLATTİM , KULLANİRSİNİZZ,SUAN TELİMDE (RAY) 7.2 kullaniyorum
ya real football 2013 kasmadan oynayabiliyormusunuz?yada eternity warriors 2? birde angry birds space fruit ninja bunları aynı anda yüklersek kasarmı?
konuyu inceledim kimse sormamış acaba xperia rayin ekranı ne kadar dayanıklı çizilme ve kırılmalara karşı ?
hocam bit soruda ben sotmak istiyorum. Nokia e 63 kullanıyordum ve daha sonra ray cihazı aldım. Hattim vodafone. Nokia telefonumda you tube uzerinden hiç takılmadan kendi internet paketimle video izleyebiliyordum. Ama bu cihazla bir saatte anca yuklem yapiyor. Wireless uzerinden en hızli internette bile yuklemeler videolar siteler yavaş açılıyor deliricem. Yapılması gereken bir ayarmi var lütfen yardimci olursan sevinirim
Bana kalırsa tpu kılıf iyidir ama bunda ziyade önemli olan bu kılıfın dış kayganlığı. Xperia ray da bu düşünülerek arka kapak kısmında kaygan olmayan bi kılıf var. Yani cepten düşme benim için hiç sorun olmadı. Diğer önemli olan konu çok sert olursa kılıf takıp çıkarırken çizilme yapabilir. Ben çok fazla alternatifin olduğunu düşünmüyorum aksesuar bulmak zor. telefonun boyutlarına tam olanı al gitsin.
Xperia ray resmi 4.0.4..587 yükleyenler genel olarak memnun mu acaba? Tabi 2.3 gb kullanmış ve farkı görmüş olanların fikirleri ve yorumları daha önemli olacaktır.
Ben 2.3 gb kullanıyorum hala, telefonla çok konuşan biri olarak karşı tarafı duymada memnun değilim, eski telefonda daha iyiydi. Ama karşı taraf beni iyi duyuyormuş şimdi de
Ben de sorun yok kardeş .587 orijinal rom.Xperia ray resmi 4.0.4..587 yükleyenler genel olarak memnun mu acaba? Tabi 2.3 gb kullanmış ve farkı görmüş olanların fikirleri ve yorumları daha önemli olacaktır.
Ben 2.3 gb kullanıyorum hala, telefonla çok konuşan biri olarak karşı tarafı duymada memnun değilim, eski telefonda daha iyiydi. Ama karşı taraf beni iyi duyuyormuş şimdi de
arkadaslar telefonu sifir olarak internetten aldim,guncellemek istiyorum kendi menusunden guncelleme kontrol ettiriyorum telefonunuz guncel diyor.
ben de bilgisayarima Sony PC Companion ve Update Service programlarini kurdum bilgisayarim vista.
telefonu tanitip bagliyorum,suan ki yazilimi 2.3.4 android, numero de build 4.0.2A.0.62 ve bana 4.1.B.0.587 guncellemesi oldugunu soyluyor. ben de tamam diyorum basliyor yazilimi bilgisayara indiriyor falan buraya kadar sorun yok hersey bitiyor telefonu guncellemeye baslayacagi sirada telefonu kapatip ses kisma tusuna basarak usb kablosunu takin diyor,yapiyorum ekran degismiyor tekrar deniyorum yine ayni sanki telefonu iyi tanimiyor mu neden bir turlu cozemedim acaba vista ile alakali mi? bilgisi olan arkadaslar paylasirsa memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?