hızlı bir wifi bağlantım var. Onun dışında 3g olarak turkcell i kullanıyorum ve gayet hızlıbende bu telefondan almayı düşünüyorumda internetteki performansı nasıl ??? Şimdiden teşekkür ederim
bende bu telefondan almayı düşünüyorumda internetteki performansı nasıl ??? Şimdiden teşekkür ederim

Kardeş ben de aynı telefonu kullanıyorum, ıcs 4.0.4 yüklü donma, kasma vs gibi sorunlar yok. Tek sorun bildirim ışığı(home tuşunun üstündeki led), mesaj geldiğinde yanmıyor bu 4.0.4ün bir eksiği.Be telefonu yeni aldım. Fakat güncelleme yapmak için korkuyorum ... Donma vs. sorun çıkmasından. Deneyenler yardımcı olabilir mi acaba ?
bende katılıyorum buna ama kısmen. Telefon uyku durumundayken mesaj gelirse yanmıyor. uyku durumunda değilken yanıyor.Kardeş ben de aynı telefonu kullanıyorum, ıcs 4.0.4 yüklü donma, kasma vs gibi sorunlar yok. Tek sorun bildirim ışığı(home tuşunun üstündeki led), mesaj geldiğinde yanmıyor bu 4.0.4ün bir eksiği.
bende katılıyorum buna ama kısmen. Telefon uyku durumundayken mesaj gelirse yanmıyor. uyku durumunda değilken yanıyor.
bende katılıyorum buna ama kısmen. Telefon uyku durumundayken mesaj gelirse yanmıyor. uyku durumunda değilken yanıyor.
Arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama aksaray'da yaşyorum dün telefonculara sordum Sony Ericsson yerine Samsung Almamı Aynı fiyatlarda Samsung Galaxy Ace... oldugunu aynı özellikleri oldugunu söylediler ama sony'i elime alıyorum samsungu elime alıyorum sony'nin durusu bile bi farklı geliyor..
Garanti.. Servis ve Sıkışma Durumunda Satıp elden çıkarmakta Samsunga göre zor dediler kafam karman çorman oldu sizce ne yapmalıyım
Teşekkürler ilgilenip cevap verdiğin için bugun ögle arası çarşıya inmeyi düşünüyorum 2 telefonda 1 telefoncuda var 2sinide elime alıp bi karşılaştırmayı düsünüyorum elimde... sonrasında kararımı vercem ama... Ray'a içim gidiyo resmen bakalım hayırlısı... umarım ray biraz incedirKardeş, ace hiç aynı özellik filan değil gayet dandik bir telefon. Bence ace kesinlikle almamalısın, rayde akan oyun ace kasacaktır, pişman olursun. Sony daha iyidir ama adamın dediği gibi sonra telefonu satıp elden çıkarıyım dersen rayi elden zor çıkarırsın ama aceyi de zor çıkarırsın yani ace iyi bir telefon değil.
baktıktan sonra yorumumu yazarım...
ne zor işmiş )Teşekkürler ilgilenip cevap verdiğin için bugun ögle arası çarşıya inmeyi düşünüyorum 2 telefonda 1 telefoncuda var 2sinide elime alıp bi karşılaştırmayı düsünüyorum elimde... sonrasında kararımı vercem ama... Ray'a içim gidiyo resmen bakalım hayırlısı... umarım ray biraz incedirbaktıktan sonra yorumumu yazarım...
(1 telefon için kafayı bozcam ... araştır durne zor işmiş )
Arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama aksaray'da yaşyorum dün telefonculara sordum Sony Ericsson yerine Samsung Almamı Aynı fiyatlarda Samsung Galaxy Ace... oldugunu aynı özellikleri oldugunu söylediler ama sony'i elime alıyorum samsungu elime alıyorum sony'nin durusu bile bi farklı geliyor..
Garanti.. Servis ve Sıkışma Durumunda Satıp elden çıkarmakta Samsunga göre zor dediler kafam karman çorman oldu sizce ne yapmalıyım
Oldukça şık, özellikleri de Ace ile karşılaştırdığında çok daha iyi. Ray almayacaksan da Ace kesinlikle alma Xelord'a katılıyorum bu konuda 

Maalasef, yok. Görüntülü konuşma ancak skype gibi uygulamalarla gerçekleşebiliyor.hocam telefonu siparis ettim kız arkadasım 3g olup olmadıgını sordu var dedim önde kamerası var diye ama nete baktım 3g baglantı var ama görüntülü konusma yok demişler bu forumda başka bi konuydu zannedersem görüntülü konusma yokmu kalp krizi geçirmek üzereyim 650 lira veriyorum önde kamera var görüntülü konusamayacakmıyım lütfen acil cevap
Uzun zamandır xperia ray kullanıyorum ve bu telefonu herşeyile öğrendim denilebilir. Mazeme kalitesinin bile test etmiş kadar oldum. almayı düşünenler olursa aklıdaki soruları sorabilirler
Kaan kardeş .siteye yeni üye oldum.ve Xperia ray hakkında birkaç basit sorum olacaktı.
1- telefonu yeni aldım bugun elime geçti.güncellemelimiyim ?
2 - wi-fi ile nete nerden bağlanılıyor.gerçi bişeler denedim ama şifre felan sormadı.
3_ Müziği açınca kapatamıyorum mecburen duraklatıyorum tam olarak nasıl çıkabilrim.
4- bilgisayardan telefona attığım müzik ve filmler dosyaların içinde göremıyorum dolayısıylada izleyemiyorum.
şimdilik bukadar .şimdiden teşekkür ederim.