Never_Back_Down
Üye
Custom rom yükliycek galiba overclock olsa bile ıcs'ye geçmezIcs yukleyebilirsin artık![]()

Custom rom yükliycek galiba overclock olsa bile ıcs'ye geçmezIcs yukleyebilirsin artık![]()

Gpu kapalı olunca isterse 2 ghz olsun bir şey olmaz. Sony yaptığı güncellemede(ics) gpu'yu kapatmış. Furkan abinin başka konusunda yazılmıştı biraz gülünç bir durum olsadaNeden geçemesin yahu. Ben Desire Z'i kullanıyorum ıcs ile. 2.016 GHz işlemci ile.
ayakkabı kutusu üzerine monte edilmiş 12 cm pc fanı![]()

Ics yukleyebilirsin artık![]()
Sonuç: Yüklemiyecem
Ama Cyanogenmod 9 olabilir. O da ilerde.Gpu kapalı olunca isterse 2 ghz olsun bir şey olmaz. Sony yaptığı güncellemede(ics) gpu'yu kapatmış. Furkan abinin başka konusunda yazılmıştı biraz gülünç bir durum olsada

bukadar overclocklamışken telefonun üstünde bi yumurta kırıp yiyeydin"Manyak mısın olum sen!" dediğinizi duyar gibiyimAslında manyak değilim, korkmuyorum o kadar
Dili İngilizce bile olmayan (ne dil olduğunu çözemedim) bir site buldum. Orada linkleri kırılmamış dosyalar buldum. İçinde kernel dosyası da vardı. Şansım vardı ki bulduğum kernel telefonumla aynı sürüme ait sonu .58 ile biten Android 2.3.4 derleme sürümüydüHemen flaşladım ve SetCPU programını kurup overclockladım. Bir de görüntü aldım:
Dosyaları veren adam telefonu 1.7 Ghz'de kullanın demiş bende öyle yaptım, max 1.7'ye ayarladım min 122 Mhz'ye ayarladım. Böylece telefon kilitliyken fazla güç tüketmeyecek
##########################
Benchmark Testi:
Telefonu 2Ghz ile Quatrant Benchmark programıyla test ettim, işlemci testi sırasında telefon yeniden başladı. Ancak 1.9 Ghz'de telefon gayet stabil testleri bitirdi ve sonuç:
Peki overclock gerçekten faydalı olmuş mu? EVET! Nerden mi anladım? Çok kolay, bu konuya bakarsanız özellikle benim attığım mesajlara, o zaman gerçeği görürsünüz.
Önceden Android 2.3.4 üzerinde 1204 puanını görmüştüm. Şimdi ise 1715 puanını görüyorum. Bence gayet güzel overclock olmuş

bukadar overclocklamışken telefonun üstünde bi yumurta kırıp yiyeydin![]()

Acaba ben one xime 3bin falanmı yapsam xD

ya bu konuyu kapatsanız overclocku avarlok diye okuyon ulan telefonada mı ovarlok yapılıyo diye düşünüyom

Gece gece koptum sağol![]()

Bugün en az 4 defa öyle okudum canıma tak etti![]()
Amcamın oğlu ise "overlocuk" diye okuyor 
Ovırklok diye okunur![]()