Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Yükselir de sadece Kernel'e bağlı değil ve Kernel sadece işlemci değil.
Evet öyle kernel sadece kilidi açıyor
Sonrası root ve setcpu gibi programlarda. Tabii stabillik testi şart.Yükselir de sadece Kernel'e bağlı değil ve Kernel sadece işlemci değil.
Sonrası root ve setcpu gibi programlarda. Tabii stabillik testi şart.Benchmark testi bu kadar belirleyici mi yahu
Yükselir (yani puan artar)
Valla test etmeden birşey diyemem. Yalnız beni sorumlu tutmayacaksan dene derimBende 2binde yeniden başladı testte telefon
![]()

Program ile olacak iş değil ki. Kodlama gerektirir. Yahut halihazırda bir patch.

Benchmark testi bu kadar belirleyici mi yahu![]()
Kernel kilit açmaz sadece. Rootsuz cihaza OTA değilse Kernel yükleyemezsin ki zaten.
Evet öyle kernel sadece kilidi açıyorSonrası root ve setcpu gibi programlarda. Tabii stabillik testi şart.
Bizim ki yetim 
İşlemcide seninki doğal olarak geçiyor ama benim telefonda Input/Output ve ekran kartında geçiyor
Galaxy SBizim ki yetim
![]()

İşlemcide seninki doğal olarak geçiyor ama benim telefonda Input/Output ve ekran kartında geçiyor![]()
Benim işlemci uçmuş, ancak ekran kartı 2D'de bozguna uğramış 
Alttaki değerleri yeni farkettim yuhBenim işlemci uçmuş, ancak ekran kartı 2D'de bozguna uğramış
![]()
ben genel skor dan önce hep oraya bakarım.hangi bileşen ne kadar puan almış diye
Speedy Go du değilmi adı?pek sanmıyorum bizde yaptıydık güyaa bi ara sonra herkes speed test gibi bi uygulama ile telefona verilen puanları kapıştırdı herkes o.c oldugunu sanmıştı![]()

istediğin donanımı gerçekten overclock edebiliyorsun 
Speedy Go du değilmi adı?
ama Androiddeki gerçekistediğin donanımı gerçekten overclock edebiliyorsun
![]()

Laaaan Smart Gelmiş!!!!go go go ( sis atmayın )
undertaker kim ya?aynen undertaker ,speedy go işte onla yaptıydı herkes çok yüksek puanlar alıyolardı öyle![]()

telefon yanmaz merak etmeBende Galaxy s2'yi 1400mhz oc yaptım, 1500mhz yapmaya korkuyorum açıkçası1200mhz'de Nova 3'te çok azda olsa takılmalar oluyordu şuan olmuyor.
en fazla donar-reset atar 
Laaaan Smart Gelmiş!!!!
- - - Eklendi - - -
undertaker kim ya?![]()

görmemişim geç Twitter'a
zaten tweet atmıştım ne bu heyecan![]()

Laaaan Smart Gelmiş!!!!
- - - Eklendi - - -
undertaker kim ya?![]()