Sony Ericsson Xperia Pro İşlemcisini Overclockladım: 2 Ghz! (SS'li)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yükselir de sadece Kernel'e bağlı değil ve Kernel sadece işlemci değil.

Evet öyle kernel sadece kilidi açıyor :) Sonrası root ve setcpu gibi programlarda. Tabii stabillik testi şart.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Yükselir (yani puan artar)

Valla test etmeden birşey diyemem. Yalnız beni sorumlu tutmayacaksan dene derim :) Bende 2binde yeniden başladı testte telefon :D
Benchmark testi bu kadar belirleyici mi yahu :D

-efşan

-efşan

Üye

Evet öyle kernel sadece kilidi açıyor :) Sonrası root ve setcpu gibi programlarda. Tabii stabillik testi şart.
Kernel kilit açmaz sadece. Rootsuz cihaza OTA değilse Kernel yükleyemezsin ki zaten.

PriZm

PriZm

Üye

No Oc :ehe:ehe:ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

İşlemcide seninki doğal olarak geçiyor ama benim telefonda Input/Output ve ekran kartında geçiyor :D:ehe

Alttaki değerleri yeni farkettim yuh :D Benim işlemci uçmuş, ancak ekran kartı 2D'de bozguna uğramış :ağlarım:

PriZm

PriZm

Üye

Alttaki değerleri yeni farkettim yuh :D Benim işlemci uçmuş, ancak ekran kartı 2D'de bozguna uğramış :ağlarım:

yuh sana harbiden :D ben genel skor dan önce hep oraya bakarım.hangi bileşen ne kadar puan almış diye:ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
pek sanmıyorum bizde yaptıydık güyaa bi ara sonra herkes speed test gibi bi uygulama ile telefona verilen puanları kapıştırdı herkes o.c oldugunu sanmıştı :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
go go go ( sis atmayın )

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
PriZm

PriZm

Üye
pek sanmıyorum bizde yaptıydık güyaa bi ara sonra herkes speed test gibi bi uygulama ile telefona verilen puanları kapıştırdı herkes o.c oldugunu sanmıştı :D
Speedy Go du değilmi adı? :D

ama Androiddeki gerçek :) istediğin donanımı gerçekten overclock edebiliyorsun :)

anılbaran

anılbaran

Üye

Speedy Go du değilmi adı? :D

ama Androiddeki gerçek :) istediğin donanımı gerçekten overclock edebiliyorsun :)

aynen undertaker ,speedy go işte onla yaptıydı herkes çok yüksek puanlar alıyolardı öyle :D

lolaman

lolaman

Üye
O bişeymi ben c5-03 ü 2.9 ghz ye overlockladım ekran star warstaki gibi büyüdü altından tuşlar çıktı usb yerinden mouse çıktı :ehe şaka bi yana korkmadınmı telefon fıslıycak diye :D

erko merko

erko merko

Üye
Bende Galaxy s2'yi 1400mhz oc yaptım, 1500mhz yapmaya korkuyorum açıkçası :D 1200mhz'de Nova 3'te çok azda olsa takılmalar oluyordu şuan olmuyor.

PriZm

PriZm

Üye
Bende Galaxy s2'yi 1400mhz oc yaptım, 1500mhz yapmaya korkuyorum açıkçası :D 1200mhz'de Nova 3'te çok azda olsa takılmalar oluyordu şuan olmuyor.
telefon yanmaz merak etme :D en fazla donar-reset atar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...