erko merko
Üye
telefon yanmaz merak etmeen fazla donar-reset atar
![]()
Birkaç test yaptım şuan için sorun yok gibi, 1500mhz yaparsam donma-reset atma sorunu olurmu ki ?
telefon yanmaz merak etmeen fazla donar-reset atar
![]()
denemek lazım
Birkaç test yaptım şuan için sorun yok gibi, 1500mhz yaparsam donma-reset atma sorunu olurmu ki ?
her telefon farklı,bazı galaxy s2 ler 1600 mhz ye kadar stabil çıkarken bazıları 1400 de takılıyor.yani deneme yanılma yoluyla bulacaksın 

unutulmamışımsenin eski nick o idi sanırım![]()

denemek lazımher telefon farklı,bazı galaxy s2 ler 1600 mhz ye kadar stabil çıkarken bazıları 1400 de takılıyor.yani deneme yanılma yoluyla bulacaksın
mesela benim telefon kesinleşti 1400 mhz ve 1.475 volt ile tam stabil oluyor

birşey olmaz
1500mhz'de birkaç test yaptım donma-reset gibi sorun olmadı, yinede insanın içinde bir endişe oluyor yahu![]()

acaba galahsi es üç te kaça kadar Overloh çekilir![]()
![]()
SiyahKernel ile en fazla 1800. o da kernel kısıtlaması yüzünden
denemek lazımher telefon farklı,bazı galaxy s2 ler 1600 mhz ye kadar stabil çıkarken bazıları 1400 de takılıyor.yani deneme yanılma yoluyla bulacaksın
mesela benim telefon kesinleşti 1400 mhz ve 1.475 volt ile tam stabil oluyor
- - - Eklendi - - -
unutulmamışım![]()
Abi sen stock romdamı overclock yaptınValla ne yalan söyliyim Asphalt 7 çok akıcı oldu.
- - - Eklendi - - -
1.9Ghz'ye çekicem tekrar böyle olmuyor yetmiyooooooooooooooooor![]()
stock rom kullanıyor.oc destekli kernel yüklemişAbi sen stock romdamı overclock yaptın

Abi sen stock romdamı overclock yaptın
stock rom kullanıyor.oc destekli kernel yüklemiş![]()

rambo hala aynı hızdamı kullanıyorsun?![]()

Takılmalar vardı hepsi gitti ayrıca oyunu çok çabuk yüklüyor 
uyuz oldum benim kernel en fazla 1.4 ghz ye kadar çıkmama izin veriyor1.4 ghz nin üzerine %108 live oc yaptım şuanda 1.5 ghz de çalışıyor ama bakalım nereye kadar
- - - Eklendi - - -
telefon inanılmaz ısındı şuan kendi yaptığım soğutucunun üstünde çalıştırıyorum![]()
Soğutucun nasıl birşey?ayakkabı kutusu üzerine monte edilmiş 12 cm pc fanı
Isınır tabi, zaten hızlı işlemciyi hızlandırıyorsunSoğutucun nasıl birşey?

Yapmaya çalışıyım patent falan
ayakkabı kutusu üzerine monte edilmiş 12 cm pc fanı![]()