gurkan__252
Üye
Chclion umarım telefonun saglam bi şekilde gelir.biraz, önceki sayfalara gtdim de bayaa olay yasamıssın zaten.inş bu sefer olur.
Hayırlısı
Sorun yaşayan o değil benim

Chclion umarım telefonun saglam bi şekilde gelir.biraz, önceki sayfalara gtdim de bayaa olay yasamıssın zaten.inş bu sefer olur.
Hayırlısı

adamsın GürkanDostum belli ki bu konular hakkında pek sağlam bir bilgin yok ancak SE'yi gerçekten sevip onu kormaya çalışıyorsun. Bu aslında güzel bir şey.
Fakat!
SE bazı şeylere bilerek dokunmuyor. Nasıl Aino'nun kapasitif ekranı olmasına rağmen gereksiz yere sadece tuş takımı var diye kısıtlıyorsa sistemi, yine aynı şekilde X10'da kapasitif ekran olmasına rağmen multitouch koymuyor veya programlarda eksiklikler yapıyorsa; bu da aynı o misal.
Bir telefona 24 puntoluk font koymak neyine ?
Bunu 18 yapmak telefonun ekranına bakınca insana mükemmel bir huzur veriyor.
SE bunu düşünemiyor mu? Düşünüyor!
Bir W960'da walkmanı otomatik kapatma ekleyebiliyorda neden W995'te bu yok veya radyosunda ?
Neden P1 de ki gibi gelişmiş bir çağrı kaydı yok ? Sadece son gelen ve gidenleri görüyoruz ?
Neden her satırlar arasında bir satırlık daha boşluk var ?
Sony bunları düşünemiyor mu ?
Düşünüyor ama belli çizgilerinin dışına çıkmıyor. Neden böyle olduğunun cevabını bende çok merak ediyorum.
Eğer SE bunu yapmıyorsa ve benimde imkanım varsa neden yapmayım ?
Bu işler öyle her baba yiğidin harcı değil; ancak gel gelelim her önüne gelen bir modifikasyondur almış başını gidiyor.
Sıradan birinin neyine bu ?
Demişsiniz ki bi' süre sonra telefon bozuluyor.
EVet haklısınız; ancak yanlış bir yerde haklısınız.
Telefonun bozulduğu falan yok size bozuldu gibi geliyor.
Telefonunza yüklediğiniz her patchin kullanmış olduğu bir gövde ve kaynak kodları vardır.
Eğer aynı kaynak kodunu kullanan birden fazla patchi yüklerseniz telefon ya açılmaz ya da kafasına göre reset atar.
Hadi onu geçtim yüklediğiniz patchlerini gelişi güzel yükleyip içinden mantıklı bir seçim yapmayıp ne işe yaradığını bile bilmeden yüklerseniz ve bu patchlerde de hata varsa evet haklısınız telefonu günlercede uğraşsanız açamazsın.
Yapmanız gereken tek bir şey vardır o da sistem yüklemek.
Ancak!
Herkes der ki sistem yükle geç git! Bu işlem sonrası FS'yi yani; acoustic, dispdrive,r camdriver gibi dosyaları yüklediğiniz alanı boşuna silmiş olursunuz!
Sadece "MAIN" denilen bu patchlerin işlendiği sistem dosyasını yüklemeniz yeterli olacaktır!
İşte o telefona zarar veriyor diye adlandırdığınız kişiler bu sistem dosyalarını main - fs olarak ayırt edemeyecek kadar bilgiye sahip olan kişilerdir!
Ben bu işlere ilk atıldığım ve kendi başıma özel geliştirmeler yapmaya çalıştığım vakitlerde w800 ve w810 telefonlarıma yüzlerce kez sistem yükledim. Bu cihazların her ikiside ilk çıktığı zamanlarda alınmışlardı ve halen sorunsuzca çalışmakta!
Peki bu kadar işi ben yaptımda en ufak bir arıza görmedimde neden sizde "Telefon bozuluyor" oluyor ?
Telefonlar zarar görüyor evet bu bir gerçek; ancak öyle gözle görebilceğiniz türden bir zarar değil bu kesinlikle. Eğer öyle olsaydı ben şuan ne w800'ümü ne de W810'umu kullanabiliyor olurdum.
(Eğer işi abartıpta ERom - GDFS kısmına getirip telefonu açılmaz duruma sokarsa yani tabirinizle öldürürse o zaman gerçekten açılmaz.)
Ve sizin o bir süre sonra reset attırıyor dedikleriniz.
Telefonumda 100'e yakın patch (bunlar hiçte umursanmıyacak tipte değiller) sürekli aktif 6 Elf onun dışında birbiriyle bağlantılı 15 Elf ve sınırsız FS modum var; ancak 43 mb gelen telefon hafızamda 135 mb ve bunu geçtim telefonum haftalarca kapanmasın en ufak bir tekleme dahi yaşamıyorum!
Çünkü, ince eleyip sık dokuyorum. Yaptığım işlemlerin hepsi stabiliteyi bozmayacak ve hatta performansını arttırıcak şeylerdir!
Ve bir iddiaya da varım sizin o sıfır sistem kurupta "ohh be sorunsuz" dediğiniz telefonlarınızdan oldakça daha hızlı bir telefona sahibim.
EĞER BU İŞLERİ YAPICAKSANIZ BİLİNÇLİ YAPIN YOKSA EN UFAK BİR RESETTE BİR AĞIZ DOLUSU KÜFÜR EDEREK ANCAK KENDİNİZE ZARAR VERİRSİNİZ TELEFONUNUZDAN ÇOK!
Saygılar...
(SE'leri öldürmeyelim onlar hep yaşasın ve bizde hep mutlu olalım. Hayat onlarla güzel)
diğer W995 lerden ayırıp kendime özel bir W995 yapayım demişsin de W995 in zaten kendisi özel bir telefon, kimsede yok karizması yeter hem bu sadece W995 için geçerli değil tüm Sony Ericssonlar böyle 
kardeş ben w995 kullanıyorum. Telefonu ilk aldıgımda içerisinde youtube programı wardı nasıl olduysa silinmiş program. İnternetten araştırdım ama youtube programını bulamadım eger sende bu program warsa veya bulabilirsen paylaşır mısın.
nasıl fontu küçültebilirim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.....!!!

benim teli kapatıp açınca 2-3 saniye kadar kasılıyor telefon
menüye giriyorum tel açılınca mesela 2-3 saniye menüde gezemiyorum
mesajlar menüsünün üstünde kalıyor

Aga noluyo burda ya?
Bence hiç ugraşmayın bu cid 81 di 80 di.ya sonunda olan tlfnlara oluo.flash yanıo pert...
Akustik yeter arkadaşlar.adamlar bilmio mu sanki bu yaptıklarımızıda yapmıo.
Bi bildikleri war da yapmıolar.ana güncellemesinde olursa bişe demem ama biz modifiye ediyoz.araba gbı.orjinal parçayı söküp başka parça takıyoz.bi yeri olmuo,delik delıyoz,ordan takıoz.
Ama farkında degiliz ki tlfnlar zarar görüo.benim çok arkadaşım wardı bu mod işiyle ugrasan.tlfnlar bı yere kadar imrenilcek hale geliyo ama snra kafa gdiyo.saçmalıo telefn.we kapanıyo.
Bu tlfnların degerini bilelim.se tlfnları evladiyeliktir.3 ay kullan sat degildir nokya samsung gbi.
4 sene kullandım k750 yi.her gün dgşik bi özellgni ogrendım.we bıtmedi.tlfnlar da hayat war zewk war.sıkılmıyosun.her tuş kilıdi açışımda başka bi zewk alıyordum.
Lütfen.se leri öldürmeyelim....

Bu acuostic ve cam driverlerın telefona ne gibi zararı olabilirki ?.![]()

akustik atarken yanlışlıkla bi dosya silersen tel çöker ondan bahsetmişBu acuostic ve cam driverlerın telefona ne gibi zararı olabilirki ?.![]()

akustik atarken yanlışlıkla bi dosya silersen tel çöker ondan bahsetmiş![]()

hoparlörün patlaması çok komik olrdutel çökmezde ses çıkmaz bozuk çıkar eğer fazla bir şeyler değiştirmişsen hapörlöre çok yüklenir hapörlör patlar vs vs![]()
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar sonunda binbaşı rütbesine ulaştım![]()
bu arada hayırlı olsun
hoparlörün patlaması çok komik olrdubu arada hayırlı olsun
![]()
teşekkürler avs bu arada