!!! Sony Ericsson W995--W715--W705 Fun Club !!!

Sponsorlu Bağlantılar

gurkan__252

Üye
iki defa mı tıklıycam nasıl kurcam :) :cigara:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar yazılım atmak istemiyorum. lÜtfen ams klasörünü biri atıversin :ağlarım:

ya dostum bi java program için niye yazılım atasın
biraz sakin ol.

ams dosyasını herkes bilmez.
ams dosyası istemek yerine direkt programı istesen daha kolay bulurdun.

buyur direkt orjinal programı.

en üstteki yazıya tıkla indir.

yükledikten sonra telefon hafızasına taşımayı unutma. ;)

buarada senin telefon cid kaç?

yalancibahar

Üye
ya dostum bi java program için niye yazılım atasın
biraz sakin ol.

ams dosyasını herkes bilmez.
ams dosyası istemek yerine direkt programı istesen daha kolay bulurdun.

buyur direkt orjinal programı.

en üstteki yazıya tıkla indir.

yükledikten sonra telefon hafızasına taşımayı unutma. ;)

buarada senin telefon cid kaç?

Kardeşim ben ams klasöründen oyunları sileyim derken data dosyalarınıda sildim.Böylelikle telefonun orjinal java dosyaları hiçbiri çalışmıyor (Youtube,Wayfinder) vd.Onun için ams klasörünü istiyorum :ah
Bu arada telefonum (CİD53)

gurkan__252

Üye
Kardeşim ben ams klasöründen oyunları sileyim derken data dosyalarınıda sildim.Böylelikle telefonun orjinal java dosyaları hiçbiri çalışmıyor (Youtube,Wayfinder) vd.Onun için ams klasörünü istiyorum :ah
Bu arada telefonum (CİD53)

kardeş telefonum serviste o yüzden o kadar inceye giremiyorum.
ve zaten bende youtube ve wayfnder dışında proram kurulu değil.
bende tüm yedekler mevcuttur.

burdan tüm orjinal programları indirebilirsin.
rarın içinde hepsi mevcut :)

yalancibahar

Üye
deşekkürler :))) kardeşim :box

dancdevil

Üye
Arkadaşlar trt1, trt2, trtHD, showTv, powertürk, kanal A ve bir kaç tene çocuk kanalı canlı izleyebiliyorsunuz bu verdiğim program ile.

avss123

avss123

Üye
Geldi geri gitti aynı gün.

sarı flash sorunu vardı.
telefonu servise brown vermiştim tekniker arkadaşımdı önemli değil ben hallederim deyip bilmişlik yaptı ancak hiçbir şeyi beceremediler ve teknik servis kayıtlarıdna güncelleme yapılamadı diye geçip üst seviyeye gidince anladılar telin üzerindeki oynamayı ama yinede değiştirip yenisini verdiler.

servisten gelen telefon sorunlu çıktı.
genpaya yolladım arıza yok dedi.
şuan asyada sıra bekliyor.

bir flash değiştirelim derken 2 aydır telefonla uğraşıyoruz. hadi bakalım Allah sonumuzu hayır etsin.
eğer asyada telefonda arıza yok gibi kmik bir sonuç çıkartırsa.
uğraşmıam direkt sistemini uçurum kesin değişime sokucam.
zaten şuan bu yaşadıklarımdan sonra neden yaptım diye kendimi yeyip bitiriyorum!

Sorunlar;
kullanılmış batarya daha doğrusu kullanılmak yetmemiş aynı zamanda hırpalanmış bir batarya.
3-6 tuşunnu sağındaki led sarı yanıyor. (geceleri direkt ben burdayım diyor)
alt hoparlör çalışmıyor. (çok az bir ses tüm ses üstten geliyor.)
romda da sorun var kimi yaptığım ayarları kaydetmiyor telefonu kapatıp açıyorum veya bekleme ekranına dönüyorum anca o zaman düzeliyor. (tabi alt hoparlörün çalışmadığına inandıramadığımız sağır ve kör ancak nil nehri kadar dili olan bir teknik servise gel geleim bunu nasıl anlatıcaz? o yüzden durmadım üzerinde)

rahatlıkla anlayabilmeleri için alt hoparlörün üzerinde duruyorum ısrarla ama nafile.

adamlar değişim sırasında pil ve pil kapağı değişmez diye bana bilmişlik yapıyor. telefonum servisten arıza yok diye iade ediliyor o da ne gelen telefonda bu sefer kullanılmış başka bi batarya.

naparsınız böyle insanları?

10'dan fazla değişim yapmış ve bi o kadarda yaptırtmış biri olaraktan.
bursa genpa çıkışlı resmi evrakalrı dayayınca gözlerine daha fazla dil uzatamadılar.
sürekli tekrar testlere alalım dediler iade istedim.
asyaya verdim bunlarda arızasız derse sistem uçurucam uğraşamam bunlarla 2 aydır uğraşıyorum.
ve kendi yaptıkları hatayı hala anlayışla karşılıyorum tatlılıkla anlaşalım diyorum ama illa gürkan ver lafını diyorlar.

Allahım sen sabır ver...

daha sayayım mı captian?
asyadan gelince yaz sonucu kardeş bende götürmeyi planlıom alt hoparlör için bide servise werince kullanımlık tel weriolarmı yada w995 mi weriolar yine (not:allah sabır wersin:)

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Geldi geri gitti aynı gün.

sarı flash sorunu vardı.
telefonu servise brown vermiştim tekniker arkadaşımdı önemli değil ben hallederim deyip bilmişlik yaptı ancak hiçbir şeyi beceremediler ve teknik servis kayıtlarıdna güncelleme yapılamadı diye geçip üst seviyeye gidince anladılar telin üzerindeki oynamayı ama yinede değiştirip yenisini verdiler.

servisten gelen telefon sorunlu çıktı.
genpaya yolladım arıza yok dedi.
şuan asyada sıra bekliyor.

bir flash değiştirelim derken 2 aydır telefonla uğraşıyoruz. hadi bakalım Allah sonumuzu hayır etsin.
eğer asyada telefonda arıza yok gibi kmik bir sonuç çıkartırsa.
uğraşmıam direkt sistemini uçurum kesin değişime sokucam.
zaten şuan bu yaşadıklarımdan sonra neden yaptım diye kendimi yeyip bitiriyorum!

Sorunlar;
kullanılmış batarya daha doğrusu kullanılmak yetmemiş aynı zamanda hırpalanmış bir batarya.
3-6 tuşunnu sağındaki led sarı yanıyor. (geceleri direkt ben burdayım diyor)
alt hoparlör çalışmıyor. (çok az bir ses tüm ses üstten geliyor.)
romda da sorun var kimi yaptığım ayarları kaydetmiyor telefonu kapatıp açıyorum veya bekleme ekranına dönüyorum anca o zaman düzeliyor. (tabi alt hoparlörün çalışmadığına inandıramadığımız sağır ve kör ancak nil nehri kadar dili olan bir teknik servise gel geleim bunu nasıl anlatıcaz? o yüzden durmadım üzerinde)

rahatlıkla anlayabilmeleri için alt hoparlörün üzerinde duruyorum ısrarla ama nafile.

adamlar değişim sırasında pil ve pil kapağı değişmez diye bana bilmişlik yapıyor. telefonum servisten arıza yok diye iade ediliyor o da ne gelen telefonda bu sefer kullanılmış başka bi batarya.

naparsınız böyle insanları?

10'dan fazla değişim yapmış ve bi o kadarda yaptırtmış biri olaraktan.
bursa genpa çıkışlı resmi evrakalrı dayayınca gözlerine daha fazla dil uzatamadılar.
sürekli tekrar testlere alalım dediler iade istedim.
asyaya verdim bunlarda arızasız derse sistem uçurucam uğraşamam bunlarla 2 aydır uğraşıyorum.
ve kendi yaptıkları hatayı hala anlayışla karşılıyorum tatlılıkla anlaşalım diyorum ama illa gürkan ver lafını diyorlar.

Allahım sen sabır ver...

daha sayayım mı captian?
Allah sabır versin gürkan işin zor valla :) bu asya meselesi tam olarak nasıl oluyor sen telefonu kargoyla mı gonderiyorsun ayrıca gönderdiğin zaman garanti içinde olsun diye fatura felan mı istiyorlar biraz bilgi verebilcen mi ? :hmmm

avss123

avss123

Üye
ya captain şu sensmeyi beceremedim tanıo pcden şarkıları çalma listesini atıom tele sensme ye geliom pcden atın dio yapmam gerekenleri yazarsan sewinirim :D

chclion

chclion

Üye
Beyler yazılımı tekrar yükleyemiyorum.. Telefon için gerekli en yeni yazılım mevcut diyo ama yazılım yeniden yüklensin mi sorusu çıkmıyo SEUS'de yardım edersnz sevinirim..

Ve far managerden girdiğimde telefonun ismi K700 diye görünüyor :S SEUSda telefonumun modelini belirleyemediği için yazılımı tekrar yükleyemiyor galiba.. Lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor

yardım edecek biri yokmu ya :S

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yazılımı tekrar yükleyemiyorum.. Telefon için gerekli en yeni yazılım mevcut diyo ama yazılım yeniden yüklensin mi sorusu çıkmıyo SEUS'de yardım edersnz sevinirim..

Ve far managerden girdiğimde telefonun ismi K700 diye görünüyor :S SEUSda telefonumun modelini belirleyemediği için yazılımı tekrar yükleyemiyor galiba.. Lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor

yardım edecek biri yokmu ya :S
kardeş PC Suite yüklüyse orada telefon onarımı var oradan yazılımı siliyor ve en baştan yüklüyor oradan halledebilirsin :oke:
ya captain şu sensmeyi beceremedim tanıo pcden şarkıları çalma listesini atıom tele sensme ye geliom pcden atın dio yapmam gerekenleri yazarsan sewinirim :D
:D avss kardeş bak şimdi telefona atmak istediğin şarkıyı Media Go nun kütüphanesine atacaksın sonra oradan play list yazan yere tıklayacaksın sonra kütüphanede gözüken bütün şarkıları, oluşturduğun çalma listesine atacaksın o atmaya başlayınca şarkıları tanıyacak tanıdıktan sonra bütün şarkıları media go aracılığıyla sağ tıklayıp transfere gelip telefona atman gerekyor ondan sonra sens me nin üstüne gelince ( telefonda ) kaç tane şarkı tanımışssan orada yazıcak zaten :oke:

chclion

chclion

Üye
Yalnız telefon açılmıyo yani ekran gidip geliyo PC Suite görmeyebilir suan telefon yanımda değil ama emin olmak istiyorum kardeş.. Dosya aktarımı modunda onarabilir mi..

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız telefon açılmıyo yani ekran gidip geliyo PC Suite görmeyebilir suan telefon yanımda değil ama emin olmak istiyorum kardeş.. Dosya aktarımı modunda onarabilir mi..
depolama modunda da görür telefonu PC Suite :oke:

avss123

avss123

Üye
tel açılıp ekran gelio sonra rest atıosa captainin dediğini yap :oke:

chclion

chclion

Üye
Bağlı telefon yok diye görünüyor ama deniyorum kardeş saolasn..

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Kankiler bu w715i nin akustıkli hali nasıl oluyor?
Cünkü bu orjinal akustik çekilmez.
Captain,bi çare bulak ya,seids olcam yakında...

chclion

chclion

Üye
telefonun modelini W995 mi w995a mı yoksa w995c diye mi seçiyim kardeş.. w995 diye seçtim onarım başarısız diyo :S

Far managerle k700ün driverlerini yüklemişim ve telefon k700 oldugu için ne güncelleniyor ne onarılıyor.. tekrar far managerle düzeltebilirmiyim.. veya w995in tüm driverlerini atabilirmisinz..

gurkan__252

Üye
asyadan gelince yaz sonucu kardeş bende götürmeyi planlıom alt hoparlör için bide servise werince kullanımlık tel weriolarmı yada w995 mi weriolar yine (not:allah sabır wersin:)
Umarım alttan ses gelmediğine inandırabilirsin. çünkü nasıl bir kulak ve mantık yapıları varsa inatla yok diyorlar. Bugün belli olucak bakalım sonucun ne olucağı.
15 iş günü sonucunda telefon hala iade edilmediyse sana kullanımlık bir servis telefonu verirler.(ne model olucağı belli olmaz)
Teşekkür ederim.

Allah sabır versin gürkan işin zor valla :) bu asya meselesi tam olarak nasıl oluyor sen telefonu kargoyla mı gonderiyorsun ayrıca gönderdiğin zaman garanti içinde olsun diye fatura felan mı istiyorlar biraz bilgi verebilcen mi ? :hmmm
Teşekkür ederim.
urtiçi argoya gidip ankara merkez asya telekoma kargo göndericem diyorsun ücret ödemeden gönderiliyor. gönderirkende yanında fatura fotokopisi kodun mu sorun kalmaz. bi de ufak bir not arıza tanımı için.
hayırdır sen neden taktın bu kadar bu servise? :) sorun ne?

telefonun modelini W995 mi w995a mı yoksa w995c diye mi seçiyim kardeş.. w995 diye seçtim onarım başarısız diyo :S

ister x10 seç ister aino ister w800 ister w960 istersende 3310 :D (ama tabi listede yok o başka:aha: )
program senin seçimini tanımaz. program telefonun custom dosyasındaki cda numaralarını tanır.
eğer güncel yazılım yok derse bildir başka türlü yazılım yükleyelim.

chclion

chclion

Üye
evet seusla bağlayınca güncel yazılım yok dio.. ama a2 de cid81 çalıştırmıyo flashlayamadım.. kısacası olmuyo.. en iyisi servise götürmek..

avss123

avss123

Üye
evet seusla bağlayınca güncel yazılım yok dio.. ama a2 de cid81 çalıştırmıyo flashlayamadım.. kısacası olmuyo.. en iyisi servise götürmek..
kardeş dediğim gibi tel ekran açılıp sonra rest atıosa dewamlı serwise gerek yoq pc suite gel onarım de olr (not bendede olmadı bi kaç kez sonra oldu)

Umarım alttan ses gelmediğine inandırabilirsin. çünkü nasıl bir kulak ve mantık yapıları varsa inatla yok diyorlar. Bugün belli olucak bakalım sonucun ne olucağı.
15 iş günü sonucunda telefon hala iade edilmediyse sana kullanımlık bir servis telefonu verirler.(ne model olucağı belli olmaz)
Teşekkür ederim.
hmm tmm saol ben teşekkür ederim umarım hallolur

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.
urtiçi argoya gidip ankara merkez asya telekoma kargo göndericem diyorsun ücret ödemeden gönderiliyor. gönderirkende yanında fatura fotokopisi kodun mu sorun kalmaz. bi de ufak bir not arıza tanımı için.
hayırdır sen neden taktın bu kadar bu servise? :) sorun ne?
ya gıcık oldum ben bu işe yakınlarda genpa var diye aldım ben telefonu ama bi gittim adamlar bana Sony Ericssonu bıraktıklarını sylediler öyle şey mi olur benim tele bir şey olsa ayvayı yedik yani öyle mi ? :D neyse gelince bizi haberdar et :oke:

Pc Suite görmüyor mu telefonu _ :hmmm

Üst Alt