!!! Sony Ericsson W995--W715--W705 Fun Club !!!

Sponsorlu Bağlantılar

gurkan__252

Üye
ya gıcık oldum ben bu işe yakınlarda genpa var diye aldım ben telefonu ama bi gittim adamlar bana Sony Ericssonu bıraktıklarını sylediler öyle şey mi olur benim tele bir şey olsa ayvayı yedik yani öyle mi ? :D neyse gelince bizi haberdar et :oke:

Yok merak etme ben yıllarca GENPA'da yaptırdım işimi ancak bu sefer ASYA'da yaptırdım ve en memnun olduğum hizmetle kaşılaştım.
Yalan dolan yok hemen hallediyorlar işlemleri.

Bugün sonuçlandı. Değişim cihazı bekliyor ASYA. SE ile görüştüm stok kontrolü yapıyorlar yarın cevap gelicek SE'ye eğer ellerinde yoklarsa başka model ile değişimi olucak ancak görüşme sırasında iki taraflıda olsa hangi model verilebilcceğine karar veremedik. Yarın cevaplar gelince daha doğruus 3 gibi bana dönüşü olucak. W995 in üst modeli olarak Aino ve X10 görünüyor şuan için. (Türkiye'de telefon olmayınca böyle oluyor :S)

Bakalım Aino çok kafamı kurcalıyor W995'imi çok seviyordum. X10'da vermicekleri için.

Anlıyacağınız içindne çıkılmaz bir hal aldı durum ve 2 aydır bununla uğraşıyorum.

ama ne olursa olsun en hayırlısı hangi model olucaksa o gelsin başka bir şey söylemiyorum.
Çünkü çok takıntılı biriyim bi şeyi kafama takarsam hep gözüme batar o. müzik ve walkman tuşlalarının olmaması çok büyük bir eksiklik benim için.

Patch desteği 0 olan bir telefon şuanlık C902 nin AS sürümünü nasıl adam ettiysem bunuda aynı şekilde 1-1.5 aya patchlerde eksiği kalmaz zaten Db3350'ye fazla miktarda yok.
FS modsa sınır tanımam.

Ancak şu sürgüyü açmadan ekranı görememek can sıkıyor ona bir çağre bulmak gerek.
Neyse daha ortada kesin bir şey yok ihtimallerle ne can sıkalım ne mutlu olalım.

Ben yarın durumu bildiririm.

offf offf ki ne off artık yoruldum. Sevdiğim her telin hevesi kursağımda kalıyor. P1' im vardı yine böyle olmuştu. :-( :'(

chclion

chclion

Üye
a2 ile yazılım atamıyorum cid 81 hatası veriyo.. far managerde w995 olan telefonumu k700 diye görüyo.. Pc suite de telefon onarım hatası veriyo.. Servise götürmiyim de napim kardeş olmuyo çok ugraştım başka forumlara da baktım..:vur:vur:off::allalla:

--------------- Ekleme ---------------

jdflasher flan onların da cid81 için olanı yok flashlayamıyorum :S

avss123

avss123

Üye
a2 ile yazılım atamıyorum cid 81 hatası veriyo.. far managerde w995 olan telefonumu k700 diye görüyo.. Pc suite de telefon onarım hatası veriyo.. Servise götürmiyim de napim kardeş olmuyo çok ugraştım başka forumlara da baktım..:vur:vur:off::allalla:

jdflasher flan onların da cid81 için olanı yok flashlayamıyorum :S
inş düzelir kardeş bende pc suite le 4-5 denemede olmuştu istersen bi kaçkere daha dene

dancdevil

Üye
w995 word programını açıyor mu?

gurkan__252

Üye
Sonuç bugün çıktı W995 bu gerçekten mutlu etti beni :)
kavuşucam telefonuma tekrardan umarım bi sorun çıkmaz bunda da :)

chclion

chclion

Üye
Ben verdm teknik servise telefonumu inşallah yapabilirler..

gbirlik

Üye
Arkadaslar dini programlar yokmu ya w995 için

chclion

chclion

Üye

jdflasher flan onların da cid81 için olanı yok flashlayamıyorum :S:aman2: bu benm sorunum belirttiği gibi.. bilgisayar telefonumu k700 diye görüyor ondan dolayı yazılım atamıyorum hata verio.. k700 driverlerini atmışım telefona..:nono:

yalancibahar

Üye
Peki arkadaşlar ! ben operatör ismini değiştirmek istiyorum ve istediğimi yazmak istiyorum bu mümkün mü?. nette gördüm çok hoşuma gitti.teşekkürler

Captain

Üye
    Konu Sahibi
hangi programı yüklemem gerektiğinide söyleseydn keşke :aha:
kardeş mesela java için pdf açma programları yazarsan çıkar :oke:
Arkadaslar dini programlar yokmu ya w995 için
dini prgramlar mevcuttur java 240*320 olan programlar telefona uyar :oke:
Sonuç bugün çıktı W995 bu gerçekten mutlu etti beni :)
kavuşucam telefonuma tekrardan umarım bi sorun çıkmaz bunda da :)
çıkmaz inş gürkan :)
Peki arkadaşlar ! ben operatör ismini değiştirmek istiyorum ve istediğimi yazmak istiyorum bu mümkün mü?. nette gördüm çok hoşuma gitti.teşekkürler
ilk defa senden duydum kardeş eğer bir sonuca ulaşıp da buraya yazarsan iyi olur :)

zaknafeinbaba

Üye
öncelikle captaine böyle bi başık açtıgı için çok teşekkür ederim bende bikaçgün önce uzunca araştırmalardan sonra w995 sahibi oldum topikte geçen msjların birçogunu okudum. Fakat birkezde sana sormak istiyorum sence bu üstteki adı geçen yazılımlardan hangilerini yüklemeliyiz telefona. Ben sürekli müzik vede telefonun fotograf makinasını kullanıyorum sence neler benim için faydalı olur şimdiden teşekkürler

gurkan__252

Üye

jdflasher flan onların da cid81 için olanı yok flashlayamıyorum :S:aman2: bu benm sorunum belirttiği gibi.. bilgisayar telefonumu k700 diye görüyor ondan dolayı yazılım atamıyorum hata verio.. k700 driverlerini atmışım telefona..:nono:

cid81 bilgim yok.
eğer olmuyorsa zorlama ne kendini ne telefonu ver servise 1-2 haftaya sonuçlanır.
en azından kafan rahat olur ;)

mümkün.
sen iste hayatını dökeyim operatör logosuna kardeş :)

çıkmaz inş gürkan :)

çıktı bile.
telefonun tuş takımı zebra gibiydi. alacalı bir tuş takımına sahipti.
iğrendim resmen telefondan.

1-4-# sol sönük
8-0 sağ taraf sönük
3-6 sağ sarı yanıyordu.

geri gönderdim tekrardan değişicek.
3-4 güne elime ulaşıcak tekrardan.

ilk defa senden duydum kardeş eğer bir sonuca ulaşıp da buraya yazarsan iyi olur :)
mümkün.

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Aga noluyo burda ya?
Bence hiç ugraşmayın bu cid 81 di 80 di.ya sonunda olan tlfnlara oluo.flash yanıo pert...
Akustik yeter arkadaşlar.adamlar bilmio mu sanki bu yaptıklarımızıda yapmıo.
Bi bildikleri war da yapmıolar.ana güncellemesinde olursa bişe demem ama biz modifiye ediyoz.araba gbı.orjinal parçayı söküp başka parça takıyoz.bi yeri olmuo,delik delıyoz,ordan takıoz.
Ama farkında degiliz ki tlfnlar zarar görüo.benim çok arkadaşım wardı bu mod işiyle ugrasan.tlfnlar bı yere kadar imrenilcek hale geliyo ama snra kafa gdiyo.saçmalıo telefn.we kapanıyo.
Bu tlfnların degerini bilelim.se tlfnları evladiyeliktir.3 ay kullan sat degildir nokya samsung gbi.
4 sene kullandım k750 yi.her gün dgşik bi özellgni ogrendım.we bıtmedi.tlfnlar da hayat war zewk war.sıkılmıyosun.her tuş kilıdi açışımda başka bi zewk alıyordum.
Lütfen.se leri öldürmeyelim....

gurkan__252

Üye
Aga noluyo burda ya?
Bence hiç ugraşmayın bu cid 81 di 80 di.ya sonunda olan tlfnlara oluo.flash yanıo pert...
Akustik yeter arkadaşlar.adamlar bilmio mu sanki bu yaptıklarımızıda yapmıo.
Bi bildikleri war da yapmıolar.ana güncellemesinde olursa bişe demem ama biz modifiye ediyoz.araba gbı.orjinal parçayı söküp başka parça takıyoz.bi yeri olmuo,delik delıyoz,ordan takıoz.
Ama farkında degiliz ki tlfnlar zarar görüo.benim çok arkadaşım wardı bu mod işiyle ugrasan.tlfnlar bı yere kadar imrenilcek hale geliyo ama snra kafa gdiyo.saçmalıo telefn.we kapanıyo.
Bu tlfnların degerini bilelim.se tlfnları evladiyeliktir.3 ay kullan sat degildir nokya samsung gbi.
4 sene kullandım k750 yi.her gün dgşik bi özellgni ogrendım.we bıtmedi.tlfnlar da hayat war zewk war.sıkılmıyosun.her tuş kilıdi açışımda başka bi zewk alıyordum.
Lütfen.se leri öldürmeyelim....

Dostum belli ki bu konular hakkında pek sağlam bir bilgin yok ancak SE'yi gerçekten sevip onu kormaya çalışıyorsun. Bu aslında güzel bir şey.

Fakat!
SE bazı şeylere bilerek dokunmuyor. Nasıl Aino'nun kapasitif ekranı olmasına rağmen gereksiz yere sadece tuş takımı var diye kısıtlıyorsa sistemi, yine aynı şekilde X10'da kapasitif ekran olmasına rağmen multitouch koymuyor veya programlarda eksiklikler yapıyorsa; bu da aynı o misal.

Bir telefona 24 puntoluk font koymak neyine ?
Bunu 18 yapmak telefonun ekranına bakınca insana mükemmel bir huzur veriyor.
SE bunu düşünemiyor mu? Düşünüyor!
Bir W960'da walkmanı otomatik kapatma ekleyebiliyorda neden W995'te bu yok veya radyosunda ?
Neden P1 de ki gibi gelişmiş bir çağrı kaydı yok ? Sadece son gelen ve gidenleri görüyoruz ?
Neden her satırlar arasında bir satırlık daha boşluk var ?

Sony bunları düşünemiyor mu ?
Düşünüyor ama belli çizgilerinin dışına çıkmıyor. Neden böyle olduğunun cevabını bende çok merak ediyorum.

Eğer SE bunu yapmıyorsa ve benimde imkanım varsa neden yapmayım ?

Bu işler öyle her baba yiğidin harcı değil; ancak gel gelelim her önüne gelen bir modifikasyondur almış başını gidiyor.
Sıradan birinin neyine bu ?

Demişsiniz ki bi' süre sonra telefon bozuluyor.
EVet haklısınız; ancak yanlış bir yerde haklısınız.
Telefonun bozulduğu falan yok size bozuldu gibi geliyor.

Telefonunza yüklediğiniz her patchin kullanmış olduğu bir gövde ve kaynak kodları vardır.
Eğer aynı kaynak kodunu kullanan birden fazla patchi yüklerseniz telefon ya açılmaz ya da kafasına göre reset atar.
Hadi onu geçtim yüklediğiniz patchlerini gelişi güzel yükleyip içinden mantıklı bir seçim yapmayıp ne işe yaradığını bile bilmeden yüklerseniz ve bu patchlerde de hata varsa evet haklısınız telefonu günlercede uğraşsanız açamazsın.
Yapmanız gereken tek bir şey vardır o da sistem yüklemek.

Ancak!
Herkes der ki sistem yükle geç git! Bu işlem sonrası FS'yi yani; acoustic, dispdrive,r camdriver gibi dosyaları yüklediğiniz alanı boşuna silmiş olursunuz!
Sadece "MAIN" denilen bu patchlerin işlendiği sistem dosyasını yüklemeniz yeterli olacaktır!

İşte o telefona zarar veriyor diye adlandırdığınız kişiler bu sistem dosyalarını main - fs olarak ayırt edemeyecek kadar bilgiye sahip olan kişilerdir!

Ben bu işlere ilk atıldığım ve kendi başıma özel geliştirmeler yapmaya çalıştığım vakitlerde w800 ve w810 telefonlarıma yüzlerce kez sistem yükledim. Bu cihazların her ikiside ilk çıktığı zamanlarda alınmışlardı ve halen sorunsuzca çalışmakta!

Peki bu kadar işi ben yaptımda en ufak bir arıza görmedimde neden sizde "Telefon bozuluyor" oluyor ?

Telefonlar zarar görüyor evet bu bir gerçek; ancak öyle gözle görebilceğiniz türden bir zarar değil bu kesinlikle. Eğer öyle olsaydı ben şuan ne w800'ümü ne de W810'umu kullanabiliyor olurdum.
(Eğer işi abartıpta ERom - GDFS kısmına getirip telefonu açılmaz duruma sokarsa yani tabirinizle öldürürse o zaman gerçekten açılmaz.)

Ve sizin o bir süre sonra reset attırıyor dedikleriniz.

Telefonumda 100'e yakın patch (bunlar hiçte umursanmıyacak tipte değiller) sürekli aktif 6 Elf onun dışında birbiriyle bağlantılı 15 Elf ve sınırsız FS modum var; ancak 43 mb gelen telefon hafızamda 135 mb ve bunu geçtim telefonum haftalarca kapanmasın en ufak bir tekleme dahi yaşamıyorum!

Çünkü, ince eleyip sık dokuyorum. Yaptığım işlemlerin hepsi stabiliteyi bozmayacak ve hatta performansını arttırıcak şeylerdir!

Ve bir iddiaya da varım sizin o sıfır sistem kurupta "ohh be sorunsuz" dediğiniz telefonlarınızdan oldakça daha hızlı bir telefona sahibim.

EĞER BU İŞLERİ YAPICAKSANIZ BİLİNÇLİ YAPIN YOKSA EN UFAK BİR RESETTE BİR AĞIZ DOLUSU KÜFÜR EDEREK ANCAK KENDİNİZE ZARAR VERİRSİNİZ TELEFONUNUZDAN ÇOK!

Saygılar...

(SE'leri öldürmeyelim onlar hep yaşasın ve bizde hep mutlu olalım. Hayat onlarla güzel :) )

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Dostum belli ki bu konular hakkında pek sağlam bir bilgin yok ancak SE'yi gerçekten sevip onu kormaya çalışıyorsun. Bu aslında güzel bir şey.

Fakat!
SE bazı şeylere bilerek dokunmuyor. Nasıl Aino'nun kapasitif ekranı olmasına rağmen gereksiz yere sadece tuş takımı var diye kısıtlıyorsa sistemi, yine aynı şekilde X10'da kapasitif ekran olmasına rağmen multitouch koymuyor veya programlarda eksiklikler yapıyorsa; bu da aynı o misal.

Bir telefona 24 puntoluk font koymak neyine ?
Bunu 18 yapmak telefonun ekranına bakınca insana mükemmel bir huzur veriyor.
SE bunu düşünemiyor mu? Düşünüyor!
Bir W960'da walkmanı otomatik kapatma ekleyebiliyorda neden W995'te bu yok veya radyosunda ?
Neden P1 de ki gibi gelişmiş bir çağrı kaydı yok ? Sadece son gelen ve gidenleri görüyoruz ?
Neden her satırlar arasında bir satırlık daha boşluk var ?

Sony bunları düşünemiyor mu ?
Düşünüyor ama belli çizgilerinin dışına çıkmıyor. Neden böyle olduğunun cevabını bende çok merak ediyorum.

Eğer SE bunu yapmıyorsa ve benimde imkanım varsa neden yapmayım ?

Bu işler öyle her baba yiğidin harcı değil; ancak gel gelelim her önüne gelen bir modifikasyondur almış başını gidiyor.
Sıradan birinin neyine bu ?

Demişsiniz ki bi' süre sonra telefon bozuluyor.
EVet haklısınız; ancak yanlış bir yerde haklısınız.
Telefonun bozulduğu falan yok size bozuldu gibi geliyor.

Telefonunza yüklediğiniz her patchin kullanmış olduğu bir gövde ve kaynak kodları vardır.
Eğer aynı kaynak kodunu kullanan birden fazla patchi yüklerseniz telefon ya açılmaz ya da kafasına göre reset atar.
Hadi onu geçtim yüklediğiniz patchlerini gelişi güzel yükleyip içinden mantıklı bir seçim yapmayıp ne işe yaradığını bile bilmeden yüklerseniz ve bu patchlerde de hata varsa evet haklısınız telefonu günlercede uğraşsanız açamazsın.
Yapmanız gereken tek bir şey vardır o da sistem yüklemek.

Ancak!
Herkes der ki sistem yükle geç git! Bu işlem sonrası FS'yi yani; acoustic, dispdrive,r camdriver gibi dosyaları yüklediğiniz alanı boşuna silmiş olursunuz!
Sadece "MAIN" denilen bu patchlerin işlendiği sistem dosyasını yüklemeniz yeterli olacaktır!

İşte o telefona zarar veriyor diye adlandırdığınız kişiler bu sistem dosyalarını main - fs olarak ayırt edemeyecek kadar bilgiye sahip olan kişilerdir!

Ben bu işlere ilk atıldığım ve kendi başıma özel geliştirmeler yapmaya çalıştığım vakitlerde w800 ve w810 telefonlarıma yüzlerce kez sistem yükledim. Bu cihazların her ikiside ilk çıktığı zamanlarda alınmışlardı ve halen sorunsuzca çalışmakta!

Peki bu kadar işi ben yaptımda en ufak bir arıza görmedimde neden sizde "Telefon bozuluyor" oluyor ?

Telefonlar zarar görüyor evet bu bir gerçek; ancak öyle gözle görebilceğiniz türden bir zarar değil bu kesinlikle. Eğer öyle olsaydı ben şuan ne w800'ümü ne de W810'umu kullanabiliyor olurdum.
(Eğer işi abartıpta ERom - GDFS kısmına getirip telefonu açılmaz duruma sokarsa yani tabirinizle öldürürse o zaman gerçekten açılmaz.)

Ve sizin o bir süre sonra reset attırıyor dedikleriniz.

Telefonumda 100'e yakın patch (bunlar hiçte umursanmıyacak tipte değiller) sürekli aktif 6 Elf onun dışında birbiriyle bağlantılı 15 Elf ve sınırsız FS modum var; ancak 43 mb gelen telefon hafızamda 135 mb ve bunu geçtim telefonum haftalarca kapanmasın en ufak bir tekleme dahi yaşamıyorum!

Çünkü, ince eleyip sık dokuyorum. Yaptığım işlemlerin hepsi stabiliteyi bozmayacak ve hatta performansını arttırıcak şeylerdir!

Ve bir iddiaya da varım sizin o sıfır sistem kurupta "ohh be sorunsuz" dediğiniz telefonlarınızdan oldakça daha hızlı bir telefona sahibim.

EĞER BU İŞLERİ YAPICAKSANIZ BİLİNÇLİ YAPIN YOKSA EN UFAK BİR RESETTE BİR AĞIZ DOLUSU KÜFÜR EDEREK ANCAK KENDİNİZE ZARAR VERİRSİNİZ TELEFONUNUZDAN ÇOK!

Saygılar...

(SE'leri öldürmeyelim onlar hep yaşasın ve bizde hep mutlu olalım. Hayat onlarla güzel :) )

Seni tebrik ediyorum.arkadaşım sen dedgn gbi bilinçli bir kullanıcısın.herkes senin gbi olsa.önüne gelenı tlfna atıo adam.mesela.
Ben koruma taraftarıyım.orjinal hastasıyım.o yüzden böyle knusabilırim.yanlıs anlamayin.
Dedgn dogru.adamlar bilıo ama mahsus yapmıolar.sony nın huyu bu.nokya takoz a bile dokunmatık koyuyo.ama herseyın bı gideri wardır.
Captain de bilio.fazla bise atmıyo.ya mod isi zewk isi.kullanıcı tlfna istedgnı koyunca sankı onla kardes oluo.
Ama ne fiyatını etkılıyo.(pek satılan se görmedim ama)ne de baska biseyinı.
Mühim olan tlfonun yükünü hıssetmemesi.ben 1 sene ugrastm bu mod ısiyle.oda hewes dı.akustık den ileri gtmedım.gıdmedım çünkü
pc im yandı.akustık dosyalarım daha flash bellegmde duruyor yanı.snra hiç ugraşmadım.sadece okudum okudum.neler yapılablr die.
Seni bırdaha tebrık edıyorum arkadasım.
We yatmaya gdıyorum.:-)

gurkan__252

Üye
Seni tebrik ediyorum.arkadaşım sen dedgn gbi bilinçli bir kullanıcısın.herkes senin gbi olsa.önüne gelenı tlfna atıo adam.mesela.
Ben koruma taraftarıyım.orjinal hastasıyım.o yüzden böyle knusabilırim.yanlıs anlamayin.
Dedgn dogru.adamlar bilıo ama mahsus yapmıolar.sony nın huyu bu.nokya takoz a bile dokunmatık koyuyo.ama herseyın bı gideri wardır.
Captain de bilio.fazla bise atmıyo.ya mod isi zewk isi.kullanıcı tlfna istedgnı koyunca sankı onla kardes oluo.
Ama ne fiyatını etkılıyo.(pek satılan se görmedim ama)ne de baska biseyinı.
Mühim olan tlfonun yükünü hıssetmemesi.ben 1 sene ugrastm bu mod ısiyle.oda hewes dı.akustık den ileri gtmedım.gıdmedım çünkü
pc im yandı.akustık dosyalarım daha flash bellegmde duruyor yanı.snra hiç ugraşmadım.sadece okudum okudum.neler yapılablr die.
Seni bırdaha tebrık edıyorum arkadasım.
We yatmaya gdıyorum.:-)

Teşekkür ederim.

Bu telefonu modluyorsam eğer sadece ona daha çok bağanayım diye bundan başka bir çabam yok ve eksik neyini görüyorsam elimden geldiğinin en iyisin yapıp onu diğer tüm W995'lerden ayırıp; özel, bambaşka bir W995 yapıyorum.
Bu insanı daha çok mutlu ediyor.

Tekrardan Teşekkür ederim.
İyi geceler, iyi uykular :)

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Chclion umarım telefonun saglam bi şekilde gelir.biraz, önceki sayfalara gtdim de bayaa olay yasamıssın zaten.inş bu sefer olur.
Hayırlısı

Eyv.
iyi geceler :-)

Üst Alt