Captain
Üye
güzel konu olmuş..![]()
sağolasın arkadaşlar yanlız bırakmıyor

güzel konu olmuş..![]()

off offf w995siz 1 hafta geçti![]()

dayan kardeşim dayan gönderirler yakındaoff offf w995siz 1 hafta geçti![]()

hadi bakalım hayrlısı3 ay oldu
artık gelmesinde istemiyorum!
yine arızayı kabul etmiyorlar!
bu 4. w995 im.
geldiğinde yakıcam eromu bu seferde sağlam desinler
Aino U10i vakti artık![]()

yuh be hala olmadımı 1 aydır ne yapıolar acaba nese kardeş üzülme dicemde alıştın sende artık3 ay oldu
artık gelmesinde istemiyorum!
yine arızayı kabul etmiyorlar!
bu 4. w995 im.
geldiğinde yakıcam eromu bu seferde sağlam desinler
Aino U10i vakti artık![]()
hayrla gurkan ne dedıkı ?onlara doğruluk yaramıyor.
şu hayatımda hep doğruluğumdan kaybettim, ama yine bırakmadım doğruluğumu.
adamlara insan gibi anlattım derdimi tatlı dil gösterdikçe tepeme çıktılar.
çumartesi günü sony ile çok güzel bir telefon görüşmesi yaptım ve tüm içimi döktüm. o koskoca sayın müşteri hizmetleri o kocaman ağzını açıpta tek kelime laf edemedi; sadece susturma derdinde, sadece bir şeyleri örtme derdinde!
telefon en geç salı elimde aynı gün alır omnius kredisini yakarım çarşamba serviste olur haftasonuna çıkar kararı.
artık ne arar ne sorarım kendini bi şey sanan 3 kuruşluk insanları.
değişim kararı çıktığında verin şu modeli deyip kapatıcam uzatmıcam bile konuşmayı. sonra bi daha işim olmaz böyle insanlarla.
sizde servisi iyi bi şey sanıpta uğraşmayın.
ilk zamanlar asya için söylediklerimide unutun hepsi aynı bunların.
o koltuklarda oturabildikleri için kendilerini çok yüce ve bilgi kişiler sanıyorlar, ama bilmiyorlar ki uğraştıkları adamlar kimler ?
siz benim 3 mesajımı tanıyorsunuz onlar 5 telefon görüşmemi ya kafamın içindekiler ?
siz siz olun sakın bir işi araştırmadan öğrenmeden yapmayın her işiniz usulüne göre olsun şuan tüm yasal haklar bana dönük ama biliyorum yine aynı görüşü savunucaklar o yüzden ben kendi bildiğim yoldan gidicem.
en temiz yol zamanında yapmam gerekipte doğrulukla halledeyim deyipte yapmadığımı yapıcam...
... tek sözü yetti her şeyin akışını değiştirmem için. o sözdeki ses tonuydu işi buralara sürükleyen.
hayrla gurkan ne dedıkı ?
dalga geçer gibi "maesef değişim veremiyoruz" sözünü tekrar tekrar dile getirmesi.
bu sözdeki ses tonu bu zamana kadar onlarca kez telefon görüşmesi yapmıştım kendisiyle hiçbirinde olmayan aşşağalayıcı bir ses tonuydu.
ama bu lafı ondan misli misli çıkarttım.
hak ettiği tüm lafları sarfettim ve artık konuşurken çok daha dikkat ediyor.
peki smdi sonuc ne olucak ? 
helal bepeki smdi sonuc ne olucak ?
![]()
arkadaşlar ben w995imi 1-1.5 ay önce ıslattım. Daha doğrusu yoğun yağış altındayken telefonda cebimde ıslanıp su almış. Telefon açılmıyordu allahtan kaskosu vardı kaskoya yolladım tamir edip yolladılar ama hep hatalı telefon. Fotoğraf tuşu otofokusta kalıyor fotoyu çekmiyor. ses açma yerine basınca fotoğraf çekme yeri açılıyor. hızlı msj yazarken birden kısayollar menüsü çıkıyor vs.. Şimdi benim sorum acaba garantiye yollasam yaparlarmı? Sonuçta kasko bu telefonun içini açmış içindeki suyu çıkarmak için. garantiye yollasam kıllık yaparlarmı acaba? Kaskoyla uğraşmak istemiyorum daha..
bkalim hayirlisi olsun ins adam gbi tel gelirpatlattım sistemi çakmazlarsa yarın sonuçlanır heralde bugün görüşemedim tam ama sonuç çıkmamıştı.
bu hafta kutulu aino ile değişicek.
değişim cihazı adı altında üretilmiş telefonlar hep sorunlu çıktığı için bu sefer kutulu değişim istedim.

kasko bildiğim kadarıyla telefon paramparça olunca bile yenisini veriyor. sende yenisini talep et.peki ne tavsiye edersiniz? Elden çıkartsam 350-400e zor satarım..daha yeni telefon 5 ay oldu alalı. Kaskoya yollasam adam gibi tamir edin diye kıllık yapıcaklar..çaresiz kaldım
hayırlısı bu seferde bi sorun olmadan halledeyim şunuda istemiyorum başka bi şey.bkalim hayirlisi olsun ins adam gbi tel gelir![]()
valla bende bilmiyorum.gürkan sen nasıl bi insansın
ainoya kadar yükselttin vay anasını![]()

kısmet düşünüyorum zaten ama şuan için ederinden fazla bir fiyatta, o sistemdeki eksikliklerle o kadar etmez o telefonX10 olcak yakında

aynen ya japonyada hayatını yaşarsın hemde şöyle ucuzundanNoldu burda bea.
Ya se ye bakmıyo adamlar.hangsi daha çok işlerıne gelrse onu yapıolar.
Hepsi gürkan ın dedgi gbi kendilerni bişey zannediolar.gitcen japonyada yaşıcan ya