!!! Sony Ericsson W995--W715--W705 Fun Club !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Captain

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkür ederim.
benim telefon serviste bende bi patchle uğraşıyordum onu denettiricektim ama bi arkadaş denedi ;)
hayrola gürkan neyi var telefonunun ? :naughty: Sony Ericsson bozulur muydu ya ? :ehe
R1HA036 denilen güncelle me midir. ne işe yarar. bende W995 var hiç bir eklenti yapmadım ne acustic ne kamera ayarı. yapmam gereken şeyleri söyler misiniz (:

o bir güncellemedir ama ben 35 son sürümü olarak biliyorum yani Seus da en son sürüm olarak o var

dancdevil

Üye
cam driver atmayı hiç anlamadım
hiç bir yerde resimli anlatım yok bu cam driver ile ilgili

chclion

chclion

Üye
İyi geceler arkadaşlar bnm telefon w995.. videoyu gayet güzel çektikten sonra oynatırken videonun sesi sürekli kesiliyor görüntü gidip geliyor sorunu nedir yardımcı olursanz sevinirim :)

yalancibahar

Üye
İyi geceler arkadaşlar bnm telefon w995.. videoyu gayet güzel çektikten sonra oynatırken videonun sesi sürekli kesiliyor görüntü gidip geliyor sorunu nedir yardımcı olursanz sevinirim :)

Yeni yazılım yükleyince bu problem gideriliyor kardeşim..

chclion

chclion

Üye
Saolasn kardeşim ama en yeni yazılım yüklü dio telefonda..

--------------- Ekleme ---------------

Hatta yazılım sürümü : 1215-7995 R1HA035 091210 Sony Ericsson..

yalancibahar

Üye
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.w995 şu flash temayı bir türlü yapamadım msn den bana yardımcı olursanız çok emnun olurum teşekkürler.
Msn : huseyinkastan @ huseyinkastan.net

Saolasn kardeşim ama en yeni yazılım yüklü dio telefonda..

Hatta yazılım sürümü : 1215-7995 R1HA035 091210 Sony Ericsson..

tekrar yükle demek istedim :))

chclion

chclion

Üye
Daha önce de buna benzer bi sorun olmuştu tekrar yüklemiştim ama gene aynı..

yalancibahar

Üye
aynı sorun bendede vardı , yazılım yükledim düzeldi.bir dene istersen.

Tema yüklemeyi hallettim thanks :)):ehe

Captain

Üye
    Konu Sahibi
aramıza yeni katılan arkadaşlar (yalancibahar ve chclion ) var hoşgeldiler aynı video sorunu bende var tekrar yazılım yükledim Se Pc Suiteden ama yine olmadı yardımcı olursanız sevinirim :oke:

chclion

chclion

Üye
Ben yeniden yüklemedm.. Video çektikten hemen sonra izleyince ses kesik kesik geliyo ama normal dosya yöneticisinden kamera albümlerinden izlerken bi sorun olmuyo bnde öyle yapıyorum.. Kısacası çözüm bulamadam dha araştırıyorum ama..

yalancibahar

Üye
Kardeş ben oyunları sileyim derken diğer youtube falan gitti :D nasıl getirebilirim geri. teşekkürler

gurkan__252

Üye
hala wermedilermi teli

Geldi geri gitti aynı gün.

hayrola gürkan neyi var telefonunun ? :naughty: Sony Ericsson bozulur muydu ya ? :ehe

sarı flash sorunu vardı.
telefonu servise brown vermiştim tekniker arkadaşımdı önemli değil ben hallederim deyip bilmişlik yaptı ancak hiçbir şeyi beceremediler ve teknik servis kayıtlarıdna güncelleme yapılamadı diye geçip üst seviyeye gidince anladılar telin üzerindeki oynamayı ama yinede değiştirip yenisini verdiler.

servisten gelen telefon sorunlu çıktı.
genpaya yolladım arıza yok dedi.
şuan asyada sıra bekliyor.

bir flash değiştirelim derken 2 aydır telefonla uğraşıyoruz. hadi bakalım Allah sonumuzu hayır etsin.
eğer asyada telefonda arıza yok gibi kmik bir sonuç çıkartırsa.
uğraşmıam direkt sistemini uçurum kesin değişime sokucam.
zaten şuan bu yaşadıklarımdan sonra neden yaptım diye kendimi yeyip bitiriyorum!

Sorunlar;
kullanılmış batarya daha doğrusu kullanılmak yetmemiş aynı zamanda hırpalanmış bir batarya.
3-6 tuşunnu sağındaki led sarı yanıyor. (geceleri direkt ben burdayım diyor)
alt hoparlör çalışmıyor. (çok az bir ses tüm ses üstten geliyor.)
romda da sorun var kimi yaptığım ayarları kaydetmiyor telefonu kapatıp açıyorum veya bekleme ekranına dönüyorum anca o zaman düzeliyor. (tabi alt hoparlörün çalışmadığına inandıramadığımız sağır ve kör ancak nil nehri kadar dili olan bir teknik servise gel geleim bunu nasıl anlatıcaz? o yüzden durmadım üzerinde)

rahatlıkla anlayabilmeleri için alt hoparlörün üzerinde duruyorum ısrarla ama nafile.

adamlar değişim sırasında pil ve pil kapağı değişmez diye bana bilmişlik yapıyor. telefonum servisten arıza yok diye iade ediliyor o da ne gelen telefonda bu sefer kullanılmış başka bi batarya.

naparsınız böyle insanları?

10'dan fazla değişim yapmış ve bi o kadarda yaptırtmış biri olaraktan.
bursa genpa çıkışlı resmi evrakalrı dayayınca gözlerine daha fazla dil uzatamadılar.
sürekli tekrar testlere alalım dediler iade istedim.
asyaya verdim bunlarda arızasız derse sistem uçurucam uğraşamam bunlarla 2 aydır uğraşıyorum.
ve kendi yaptıkları hatayı hala anlayışla karşılıyorum tatlılıkla anlaşalım diyorum ama illa gürkan ver lafını diyorlar.

Allahım sen sabır ver...

daha sayayım mı captian?

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
haci yine mi bozdun teli :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bence mümkün değil :ehe

yalancibahar

Üye
Bana ams klasörünü komple atabilecek varmı ya rica etsem.Oyunları sileyim derken yanlışlıkla youtube falan gitti.

gurkan__252

Üye

yalancibahar

Üye
"tpa-preset-default-java" gir direkt tekrardan kur uğraşma o kadar.

iki defa mı tıklıycam nasıl kurcam :) :cigara:

Arkadaşlar yazılım atmak istemiyorum. lÜtfen ams klasörünü biri atıversin :ağlarım:

Üst Alt