Selam arkadaşlar. Benim w710i telefonum var. birden bire dururken telefonda ingilizce hariç bütün diller silindi. Bana bi yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar c702 ile wayfindere girerken hata alıyorum. hata ;
(1:0)Wayfinder İnternete Bağlanamıyor.
tlf çalışıyo arıyorum çalıyo ama görüntü yok. Açarken Sony yazısı çıkıyo 3 5 saniye sonra kayboluyo bi daha da görüntü gelmiyor. Neden kaynaklandığını bulamadım. Ekranla ilgili donanımsal bişe olsa baştaki sony yazısı da gelmez. Yazılımsal bişe de aklıma gelmiyo PC Companion ile 3 4 defa yükleme yaptım onar dedim daha sağlam nası yazılım yüklenebilir ki
Sorun ne nası düzelticem bulabilmiş değilim4versiyon gerektiren uygulamalardan dolayı yüklemek istiyorum. Belki gülersiniz ama telefon pazartesi günü elime geçecek(Doğmamış çocuğa don biçiyorum). Sürüm yükseldikten sonra eski sürüme gecilemiyor diye duyduğum için. İşi sağlama alayım diyorum..

kopmasın inşaALLAH.. birkaç soru daha sorayım size.. telefonu dün aldım.versiyonu yükseltmedim. gayet iyi istediklerimi yapıyorum yükselmiyeceğim galiba. . ama tam nasıl kullanacağımı bilemiyorum. telefon hep internete bağlı durumda. bundan nasıl kurtulurum. bunun yanında hangi programa girsem bunun çıkış düğmesi yok. bu programlardan geri tuşuna bastığımda çıkmış oluyormuyum ?. telefonda bissürü hiç kullanmadığım programlar var. onları silsem nasıl olur.. telefonun üst kısmında H bazen E yazıyor h 3g e de 2g mi oluyor. aşağı yukarı ok var altında yanıp sönüyor bunlarda veri akışımı oluyor. kusura bakmayın belki saçma basit sorulardır. ama malum bende cahilim.. maruz görün sorularımı... şimdiden teşekkürlerimi iletirim..Yukselt Hocam Bosver Inceldigi Yerden Kopsun![]()