Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

StriqeR

StriqeR

Üye
Benim kullanmadığım nerdeyse 2 yıllık Sony Ericsson K700i Telefon Varı :) Tuş Kilidi şifresini unuttum Yaklaşık 1 yıldır yatıyor :) Ne yapabilirim acaba (: Teşekkürler​

burak örer

Üye
Selaymun aleykum kardeş benim elimde c510 var ve telefondan çok memnunum,2010 un 4. ayında aldım ve 2 defa garrantiye aynı arıza yüzünden gönderdim 2 şer ay arayla ve son gönderdiğim 2 gün önce geldi,

telefon her iki arızasıda aynı cihazın tuşlar farkılı çalışıyodu mesela 5 tuşuna bastığımda yazılı olan rakam veya yazıyı siliyo kapatma tuşu çalışmıyodu veya açılmıyodu ve buna benzer arızalar, diyeceğim o ki,bu sorunlara neden olan şeyin ne olduğu konusunda yardımcı olursan sevinirim...
Şimdiden Teşekkürler...

anadolu.rock

Üye
abicim bende g705 var... themes creator le bi tane tema yaptım.. telefonuma attım uygulamaya çalışıyorum 'Tema çöktü,ayarlanamaz' diyor.. napıyım ben ?

red_

Üye
merhabalar
Ben S.E xperia x10 kullanıyorum telefonumla youtube dan veya diger sitelerden video izleyemiyorum.Dailymotion sitesinden izliyorum fakat diger sitelerde sorun yasıyorum bircok yol denedim ama olmadı.Android 2.1 sürümü kullanıyorum flash programları attım ama ayrısma sorunu var hatası verip kurmuyor programı ne yapmalıyım yardım edersenız tesekkur ederim

bawer4747

Üye
sony ericsssonlar'da Neden Video'lar İleri Alınamıyor ??

--------------- Ekleme ---------------

sony ericsson k770i Video'da İleri Almamıorum... Neden ?

i_cc

Üye
Selam Arkadaşlar;

Bir K310i 'ye Flash yükledim. Yükleme esnasında problemsiz bir şekilde yüklendi gibi görünüyor. Ancak, telefonu açmaya çalıştığımda;

"Yapılandırma Hatası.Şebeke operatörüne veya servis merkezine başvurun."

Mesajını veriyor ve açılmıyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

hoss

hoss

Üye
Selam Arkadaşlar;

Bir K310i 'ye Flash yükledim. Yükleme esnasında problemsiz bir şekilde yüklendi gibi görünüyor. Ancak, telefonu açmaya çalıştığımda;

"Yapılandırma Hatası.Şebeke operatörüne veya servis merkezine başvurun."

Mesajını veriyor ve açılmıyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
telefona custom dosyasını yüklememissin ondan hata veriyo :oke:

sony ericsssonlar'da Neden Video'lar İleri Alınamıyor ??

sony ericsson k770i Video'da İleri Almamıorum... Neden ?
eglence menüsünden oynatırsan ileri alabiliirsin , dosya yöneticisinden oynatırsan alınmaz :oke:

merhabalar
Ben S.E xperia x10 kullanıyorum telefonumla youtube dan veya diger sitelerden video izleyemiyorum.Dailymotion sitesinden izliyorum fakat diger sitelerde sorun yasıyorum bircok yol denedim ama olmadı.Android 2.1 sürümü kullanıyorum flash programları attım ama ayrısma sorunu var hatası verip kurmuyor programı ne yapmalıyım yardım edersenız tesekkur ederim
skyfire programını kur

abicim bende g705 var... themes creator le bi tane tema yaptım.. telefonuma attım uygulamaya çalışıyorum 'Tema çöktü,ayarlanamaz' diyor.. napıyım ben ?
yapamamışssın sanırım tam olarak ondan :oke:tema nın formatı thm olması gerekiyor

Selaymun aleykum kardeş benim elimde c510 var ve telefondan çok memnunum,2010 un 4. ayında aldım ve 2 defa garrantiye aynı arıza yüzünden gönderdim 2 şer ay arayla ve son gönderdiğim 2 gün önce geldi,

telefon her iki arızasıda aynı cihazın tuşlar farkılı çalışıyodu mesela 5 tuşuna bastığımda yazılı olan rakam veya yazıyı siliyo kapatma tuşu çalışmıyodu veya açılmıyodu ve buna benzer arızalar, diyeceğim o ki,bu sorunlara neden olan şeyin ne olduğu konusunda yardımcı olursan sevinirim...
Şimdiden Teşekkürler...
telefona yazılım atılması gerekiyor seus tan yada a2 uplaoder programından

Benim kullanmadığım nerdeyse 2 yıllık Sony Ericsson K700i Telefon Varı :) Tuş Kilidi koduni unuttum Yaklaşık 1 yıldır yatıyor :) Ne yapabilirim acaba (: Teşekkürler​
setool den yazılım atmayı dene cihaza

merhaba sony ericsson P1i kullanıyorum fakat update edemiyorum yardımınızı bekliyorum. kendi sitelerinden olmuyor.
telefonun yandaki tekerlek tuşu var sağ yıldız sol sol yıldız sol yıldız yap ordan format et telefonuna yazaılım atmana gerek kalmaz

ya kardeş bende g705 var sesini yükseltmek istiyorum napabilirim yardımcı olurmsn?
a2 uploader programıyla akustik atarsan sesini yükseltebilirsin

burakyesilcay

Üye
Geçenlerde C905 aldım ve ilk açmamda wifi yi açıp denedim bir kaç ağ buldu. Ama daha sonraki gün ve günlerde sürekli şebeke arıyor, lütfen yardım edin. 1hafta öncede kayıt ettirdim; neler yapmam lazım wifi yi sürekli kullanmak için..

hoss

hoss

Üye
Geçenlerde C905 aldım ve ilk açmamda wifi yi açıp denedim bir kaç ağ buldu. Ama daha sonraki gün ve günlerde sürekli şebeke arıyor, lütfen yardım edin. 1hafta öncede kayıt ettirdim; neler yapmam lazım wifi yi sürekli kullanmak için..

telefonun fabrika ayarlarına dön düzelir

burakyesilcay

Üye
yapıyorum tekrar yapıyorum ama olmuyor;

hoss

hoss

Üye
her modemdemi aynı ?

burakyesilcay

Üye
evet şifreli şifresiz hiçbir mdemi görmüyor. netten güncelleyeyim diyorum en son güncelleme mevcut diyor. diğer nokia vs gibi telefonların girdiği yerde ne bağlantı görüyor ne görmüyor sanki bi yerde bi eksik ayar varmış gibi;

hoss

hoss

Üye
a2 uploader programıyla yazılım atmayı dene

burakyesilcay

Üye
Hocam telefonu sıfırladım ayarları sıfırladım, wi-fi buluyor bağlanıyorum, sitelere giriyorum ama bir müddet sonra ses seda yok ne buluyor ne bulunmadı diyor ne yapacağım bilmiyorum :)

chaos39

Üye
Ben c903 kullanıyorum..Telefonuma oyun yüklemek istiyorum fakat bir türlü beceremiyorum..Tıklayınca sürekli işlem başarısız yazısı çıkıyor.yazılımım da güncel sony ericcson resmi sitesinden güncelledm programla yardımcı olursanız çk sevinirim.

hoss

hoss

Üye
Ben c903 kullanıyorum..Telefonuma oyun yüklemek istiyorum fakat bir türlü beceremiyorum..Tıklayınca sürekli işlem başarısız yazısı çıkıyor.yazılımım da güncel sony ericcson resmi sitesinden güncelledm programla yardımcı olursanız çk sevinirim.
öncelikle internetten jar tabanlı oyunları indir bilgiyasara , daha sonra hafıza kartıyla yada usb kablosuyla jar dosyalrını telefonun other (diğer) klasörüne at sonra telefondan diğer klasörünü aç ve jar dosyalarının üzerini tıkla oyunlar kurulur :oke:

chaos39

Üye
öncelikle internetten jar tabanlı oyunları indir bilgiyasara , daha sonra hafıza kartıyla yada usb kablosuyla jar dosyalrını telefonun other (diğer) klasörüne at sonra telefondan diğer klasörünü aç ve jar dosyalarının üzerini tıkla oyunlar kurulur :oke:

Deniyorum ancak olmuyor işlem başarısız diye bir uyarı çıkıyor :(

BallisticX

BallisticX

Üye
Benim C905 telefonum var telefonu bilgisayara takdıgım zaman usb aygıt tanınmadı diyor. Bütün işletim sistemlerinde denedim ama sonuç aynı araştırdım biraz dcu65 usb kablo driver lazımmış ama hiçbi yerde bulamadım eger bana bu konuda yardımcı olursanız cok ama cok sevinirim şimdiden hersey için tesekkür ederim...

----------Eklendi @ 09:12:54 ---------- Yazıldı @ 08:39:19 ----------

Arkadaşlar bana da dcu-65 usb driver lazım yardımcı olun lütfen..

sonerozmen

Üye
hocam bi sorum olacak size zahmet :S k700i geldi bana hollanda dan kaç yıldır kullanmıyordum açtırıyım dedim neyse açtırdım ilk iş cameraya bakmak oldu cameraya tıklıyorum ekranda 1-2 saniye siyah ekran gözüküp tekrar menüye dönüyor.telefonun solundaki camera kısayolunu kullanırkende aynı işlem oluyor :S "camera driver'dan olabilir diye duyum aldım fakat bulamadım o işlem nasıl yapılıyor bilmiyorum da"

hoss

hoss

Üye
hocam bi sorum olacak size zahmet :S k700i geldi bana hollanda dan kaç yıldır kullanmıyordum açtırıyım dedim neyse açtırdım ilk iş cameraya bakmak oldu cameraya tıklıyorum ekranda 1-2 saniye siyah ekran gözüküp tekrar menüye dönüyor.telefonun solundaki camera kısayolunu kullanırkende aynı işlem oluyor :S "camera driver'dan olabilir diye duyum aldım fakat bulamadım o işlem nasıl yapılıyor bilmiyorum da"
yazılımsaldır yazılım atmayı deneyin

----------Eklendi @ 11:05:06 ---------- Yazıldı @ 11:02:10 ----------

Deniyorum ancak olmuyor işlem başarısız diye bir uyarı çıkıyor :(
bazı oyunlarda bunu diyebilir başka oyunlar indirmeyi dene, indirdigin oyunları ekran çözünürlüğü 240*320 piksel olmalı

Üst Alt