chaos39
Üye
bazı oyunlarda bunu diyebilir başka oyunlar indirmeyi dene, indirdigin oyunları ekran çözünürlüğü 240*320 piksel olmalı
ilk defa böye bir sorun yaşayan duyuyorum sony ericssonlarda oyun yüklemek çok kolay ve basit aslında . jar doasyalarını yüklediğinden eminmisindikkat ediyorum ona ancak olmuyor başka nedenden olablr mi ?
setool programıylanasıl yapıcam onu :S
Ewet bu siteden oyun indirdm ve kurmayı denedim fakat olmuyor telefonum SE c903 jar dosyalarını kullanıyorum fakat olmuyor telefonu sony ericsson update servisi ile güncellemiştim nedeni bu olabilir mi?
yazılım at düzelirarkadaşlar benim K850 telefonu modlamıştım tel açılırken normal açılıyor 10 saniye sonra şöyle bi yazı çıkıyor (unable to start the detection process you need to configure your phone model in bfg) bu yazı 10 saniye sonra tekrar kayboluyor telefon normale dönüyor nasıl kaybedebilirım bu yazıyı
bir tane 5-10 tl ye kamerası saglam hurda k700 al kamerasını sök kendi telefonuna tak işe yarıyoselam bende k7001 var şu an kamerası çalışmıyor,nasıl tamir edilir
öyle bir program yok malesefmerhaba,
w580i kullanıyorum, mesajları kaydetmek için kullanabileceğim bir program var mı?
teşekkürler
<br />Arkadaşlar merhaba<br />
<br />
Burada Sony Ericsson ile ilgili sorularınızı yazarsanız en kısa sürede tarafımca yanıtlanacaktır.<br />
<br />
Saygılarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?