Telefon Tavsiyesi Sony Ericson W995 Mi Nokia N86 Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

kanlikilic

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericson W995 Mi Nokia N86 Mı?
Kandiliniz Mübarek Olsun Arkadaşlar..

Arkadaşlar Yebi bir telefon alıcam Benim için Önemli Olan Özellikler;
1-Yüksek Ve Kaliteli Ses Çıkarması
2-Kamerasının Güzel Olması
3-İnterneti Hızlı Olması...

Arkadaşalar Kullanana Arkadaşlara Soruyorum Sizce N86 Nın Kamresı W995 Den İyimi? N86 nın Sesi W995 Den Yüksekmi Ve Kalitelimi?
Bende Şu An N73Me Var W995 Veya N86 Nın Sesi N73 Me Den Yüksek Mi?

Teşekkür Ederim..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
2 ile 3. şık n86 ama 1 i bilmiyorum:ehe

kanlikilic

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür Ederim Kardeş..

Arkadaşlar Başka Yardım Edecek Arkadaş Yokmu?

--------------- Ekleme ---------------

Değerli Arkadaşlar Lütfen Bilen Birileri Bana Yardım Edebilirmi Acaba?

kanlikilic

Üye
    Konu Sahibi
Ya Arkadaşlar Şu Koca Forumda Herkeze Yardım Ediyorsunuzda Bir Banamı Etmiyorsunuz?

m3rcyfulfate

m3rcyfulfate

Üye
kesinlikle ama kesinlikle w995 diyorum.CAM DRIVER ve ACUSTIC driver yüklendiğinde w995 3.5 mb ile 4 mb arası fotograflar çekiyor yani mükemmel bi digital foto makinasi gibi aynı yani.Ses ztn n86x2+4 eder:ehe

kanlikilic

Üye
    Konu Sahibi
Kardes Kullandınnmı 2sini Aynı Anda Karsılastırdınmı?

ehtit

Üye
İkisini de kullandım 1. seçenek kesinlikle w995

Ama 2. ve 3. seçenekte n86 yı geçen telefon görmedim daha.Gece çekimi muhteşem özellikle n97 dahil geçen telefon yok n86 yı

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
sony w995 diyorum.

OğuzcanAbi

Üye

n86 daha güzel nokia alırsan daha kolay program bulursun

complexmixed

Üye
selam, ben ikisini de kullandım fakat n86 dan daha çok memnun kaldım. n86 çok yönlü kullanıma sahip fakat w995 kısıtlı, yüklü video dosyalarını açmıyor fakat n86 sorunsuz, w995'in diğer bir eksi özelliği hatsız kullanıma izin vermiyor yani w810i de bile "telefon" ve "walkman" diye iki seçenek çıkıyor fakat w995 de yok :( diğer bir konu wireless sadece hattın internete açıksa kullandırtıyor fakat n86 da hatsız kullanımda dahi kullandırtıyor. w995 in en büyük ayıbı ise hala 256k görüntü kalitesinde kalmasaı :(

OğuzcanAbi

Üye

tabiki nokia

gattuzo

gattuzo

Üye
w995 biR nuMaRa.

JayJayyy

Üye
n86 öneririm.

abdrrhmn

Üye
kesinlikle w995

Anußis

Anußis

Üye
ses dersen 2009da en iyi ses telefonlarından birisi idi w995 ama tabiki genele baktıgımızda n86 ...

lügre

Üye
tabikide n86 arkadaşımda var tam anlamıyla bir pc de yaptıklarının aynısını n86 da yapabilirsin ben şuan n79 kullanıyorum en kısa sürede n86 alacağım

aldiris.etme

Üye
kardeş ben n86 kullaniyorm ev arkadsim w995 kullaniyor ikiside kamerada yoğunlaşmiş telefonlar ama n86 carlzeiss kamera kullaniyor daha iyisi çikmadi diye bilyiorum son bikaç aydir takip etmiyorm ama...telefonun sesi cok çikmasi önemsiz bişy..cok sesli telefon istiyosan git bi tane çin malı telefon al 5+1 gibi ses var...

Captain

Üye
Sony Ericsson W995 her türlü çakar şu anda W995 var bende yok ekranı 256 k mış yok nette hızlıymış yalan onlar adamlar olayı bitirmişler aga bir kere Sony kalitesi var N86 da symbian var bi menüye girip oyun açmak yada program açmak uzun sürüyor W995 teki java çoklu işlem yapma teknolojisine sahip yani bir programı yada oyunu küçültebiliryorsunuz ( symbiandaki en sevdiğim özellikti ) ayrıca estetik olarak da sağlamlık (kızağı çok sağlam ) olarak da W995 her türlü geçer :oke: :oke: :) kolay gelsin iyi forumlar

ekranı felan çok mükemmel bende duraksamıstım bıraz 256 k renk diye ama Sony kardeşim boru değil :oke: :D

yunuss.10

yunuss.10

Üye
Sony Ericsson W995 her türlü çakar şu anda W995 var bende yok ekranı 256 k mış yok nette hızlıymış yalan onlar adamlar olayı bitirmişler aga bir kere Sony kalitesi var N86 da symbian var bi menüye girip oyun açmak yada program açmak uzun sürüyor W995 teki java çoklu işlem yapma teknolojisine sahip yani bir programı yada oyunu küçültebiliryorsunuz ( symbiandaki en sevdiğim özellikti ) ayrıca estetik olarak da sağlamlık (kızağı çok sağlam ) olarak da W995 her türlü geçer :oke: :oke: :) kolay gelsin iyi forumlar

ekranı felan çok mükemmel bende duraksamıstım bıraz 256 k renk diye ama Sony kardeşim boru değil :oke: :D

yoruma aynen katılıyom yıllardır değişik sony modelleri kullandım hepsi 256 K dı ama hiçbirinden şikayetim olmadı, hertürlü se kalitesi tartışılmaz, ses için w995 kamera için c905... hatsız açılması için patchler vardr ve daha bi sürü değişik özellik :yuru

ihope

Üye
Media Godan atarsan Açıyo