Sonunda Portico Güncellemesi Türkiye'ye Geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

braayn

Üye
aklıma hep porto rico geliyor

Tepkiler: erndrdyk
Bazı kullanıcılara 1-2 güne kadar güncelleme gelecekmiş.

Tepkiler: erndrdyk ve berko47
Geldi yok yok gelecek derken ömrünü bitirtir bu Nokia adamın
Sent from my Lumia920 using Board Express

Tepkiler: erndrdyk ve sinanozcan312

hllsvrn

Üye
Güncellemeyi yükledim gözle görülen bir kaç değişiklik var.

Aramaya Google'u eklemişler, Gelen çağrıya mesaj ile yanıt, Birde sanırsam wifi ile ilgili. Onun dışında cihaz stabil çalışmakta
Haydi Apollo+ gel bakıyım ) Benim beklediğim Bildirim merkezi seslerin birbirinden ayrılması, dosya yöneticisi gersini Nokia ve Microsoft'â bırakıyorum

Tepkiler: erndrdyk ve sinanozcan312
porticoyu yükleyen arkadaşlar güncelleme boyutunuz kaçtı bana 6 mblık bir yazılım güncellemesi geldi indiriyor şuan

erndrdyk

Üye
    Konu Sahibi
porticoyu yükleyen arkadaşlar güncelleme boyutunuz kaçtı bana 6 mblık bir yazılım güncellemesi geldi indiriyor şuan

6mbdan büyüktü onu biliyorum ama şuan farklı bi güncellemede gelmemiş. ilginç yani...

gkcll

Üye
bize yok ;( halen

arkadaşlar lumia 820 alalı 15 gün oldu ama sanırım bu portico güncelemesi zaten yapılmış benim telefonumda. arama tuşuna google u tanımlayabiliyorum. vs vs ne dersiniz??

alo123

Üye
Biz Türkiyede yaşamıyoruz heralde hala gelmedi

braayn

Üye
gelir arkadaşlar sabredin.

Arkadaşlar portico geldikten 17 adet güncelleme geldi pc ye geçince ekran görüntüsü atarım isterseniz

arkadaşlar bu soruyu ben sormuştum ama bir cevap gelmemişti
güncellemeyi bugün yaptığım için şimdi öğrenebildim:
güncelleme yaklaşık olarak 200mb civarında..
güncellemeyi yapmamış olanlara ön bilgi olmuş olsun

hllsvrn

Üye
Portico'dan önce telefon şarj olurken, kapalı olmasına izin vermiyordu. Cihazı kullanan arkadaşlar bilir. Şimdi dikkatimi çekti şarj oluyor telefon açılmadı kapalı şarj oluyor ) Buda önemli bir eksiklikti.

Cihazı açmaya çalışmadan vardığım bir kanaattı Ama malesef cihaz donmuş herhalde kafası karışmış, şarj oluyor simgesi yanıp sönüyordu, açma/kapama tuşu ile açamadım, resetleyerek açtım

papakudioflu

Emekli Yönetici

emin misin kapalı şarj olduğuna

eğer öyleyse kapalıyken alarm da çalar.

hllsvrn

Üye

emin misin kapalı şarj olduğuna

eğer öyleyse kapalıyken alarm da çalar.

Malesef cihazın donması beni yanılttı Oysaki kapalı konumda şarj oluyor simgesi ne güzel yanıp sönüyordu..

Şöyle deyim telefonun şarjı bitti şarja taktım, telefon kendini açmadı direk kapalı şarj olmaya başladı.. 2 tuşa 10 sn. basılı tutarak açtım.. Şu an normal evet kapatıyorum geri açılıyor.

- - - Eklendi - - -

Biz Türkiyede yaşamıyoruz heralde hala gelmedi

Otomatik gelmesini bekliyorsanız,

Ayarlar > Telefon güncellemeleri'nden denetleyebilirsiniz.. Bağlantı şekliniz Wifi olsun.

telefonun şarjı bitince zorlama kardeşim o donmadan değil şarj seviyesi biraz yüklenince otomatik açılıyor ortalama 5dakika sürüyor bende senin gibi dondu sanmıştım ama donmuyor

ayın kaçı oldu hana gelmedi kızıyorum baaaak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...