Güncellemeyi yükledim gözle görülen bir kaç değişiklik var.
Aramaya Google'u eklemişler, Gelen çağrıya mesaj ile yanıt, Birde sanırsam wifi ile ilgili. Onun dışında cihaz stabil çalışmakta
Haydi Apollo+ gel bakıyım ) Benim beklediğim Bildirim merkezi seslerin birbirinden ayrılması, dosya yöneticisi gersini Nokia ve Microsoft'â bırakıyorum
arkadaşlar lumia 820 alalı 15 gün oldu ama sanırım bu portico güncelemesi zaten yapılmış benim telefonumda. arama tuşuna google u tanımlayabiliyorum. vs vs ne dersiniz??
arkadaşlar bu soruyu ben sormuştum ama bir cevap gelmemişti
güncellemeyi bugün yaptığım için şimdi öğrenebildim:
güncelleme yaklaşık olarak 200mb civarında..
güncellemeyi yapmamış olanlara ön bilgi olmuş olsun
Portico'dan önce telefon şarj olurken, kapalı olmasına izin vermiyordu. Cihazı kullanan arkadaşlar bilir. Şimdi dikkatimi çekti şarj oluyor telefon açılmadı kapalı şarj oluyor ) Buda önemli bir eksiklikti.
Cihazı açmaya çalışmadan vardığım bir kanaattı Ama malesef cihaz donmuş herhalde kafası karışmış, şarj oluyor simgesi yanıp sönüyordu, açma/kapama tuşu ile açamadım, resetleyerek açtım
Portico'dan önce telefon şarj olurken, kapalı olmasına izin vermiyordu. Cihazı kullanan arkadaşlar bilir. Şimdi dikkatimi çekti şarj oluyor telefon açılmadı kapalı şarj oluyor ) Buda önemli bir eksiklikti.
Malesef cihazın donması beni yanılttı Oysaki kapalı konumda şarj oluyor simgesi ne güzel yanıp sönüyordu..
Şöyle deyim telefonun şarjı bitti şarja taktım, telefon kendini açmadı direk kapalı şarj olmaya başladı.. 2 tuşa 10 sn. basılı tutarak açtım.. Şu an normal evet kapatıyorum geri açılıyor.
Malesef cihazın donması beni yanılttı Oysaki kapalı konumda şarj oluyor simgesi ne güzel yanıp sönüyordu..
Şöyle deyim telefonun şarjı bitti şarja taktım, telefon kendini açmadı direk kapalı şarj olmaya başladı.. 2 tuşa 10 sn. basılı tutarak açtım.. Şu an normal evet kapatıyorum geri açılıyor.
- - - Eklendi - - -
Otomatik gelmesini bekliyorsanız,
Ayarlar > Telefon güncellemeleri'nden denetleyebilirsiniz.. Bağlantı şekliniz Wifi olsun.
telefonun şarjı bitince zorlama kardeşim o donmadan değil şarj seviyesi biraz yüklenince otomatik açılıyor ortalama 5dakika sürüyor bende senin gibi dondu sanmıştım ama donmuyor